Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hamileyim canım 10 haftalık. 1 tane kızım var bu erkek olsun çok istiyorum. Tabı önce sağlıklı ve hayırlı olsun da
az kalmış inşallah o güzel haberi alırsın sonra burda oğlum olacak yazmak nasip olur.hayali bile güzel yainşallah canım ikimizinde oğlu olur.ve burda isteyen tüm arkadaşlarımızın.nasıl hamile kaldın birşeyler denedin mi?

Cinsiyeti belirleyici erkek sperm zaten kadının yumurtası x erkekten y gelirse erkek x gelirse kız oluyor. Sağ sol yumuurtayla alakası olmadığını düşünüyorum ama çoğunluğu tutuyor ozaman erkek isteyenler yumurta takibi yaptırıp sağdan yumurtlayan ayları değerlendirirdi dr bana dedi ki bi kadın bi ay sağdan bi ay soldan yumurtluyor dönüşümlü olarak

Hıc bısey denemedim canım valla zaten ben o ay nasıl oldu hala anlamış değilim. 1 ay öncesinde cok çalıştık olmadı o ay cok nadir oldu ve bebiş olmuş adet bitiminden sonraki 2 gün ve hesaplamama göre tam yumurtlama günü ve 2 gün sonra tekrar artık hangisi tuttu bılemıyorum sen yaptın mı özel bişey

ovulasyon testi ile takip yaptım baktım çift çizgi olmuyor akıntının yoğun olduğu gün değerlendirdim 5 gün sonra test pozitif oldu yumurta çat olunca yine değerlendirdim hangisi tuttu bende bilmiyorum

ovulasyon testi ile takip yaptım baktım çift çizgi olmuyor akıntının yoğun olduğu gün değerlendirdim 5 gün sonra test pozitif oldu yumurta çat olunca yine değerlendirdim hangisi tuttu bende bilmiyorum
Hadi bakalım insallah oğluşlarımızın haberini vermek nasip olur camım

onu da yapanlar var canım.zaten burda öğrendiğim kadarıyla yumurta çat olunca y ler daha hızlı olduğu için döllüyor ovulasyon öncesi olab ilişki de kızlar uzun yaşadığı için o döllüyor yumurtayı

dediğin gibi beklemek zor.ama şuan o kadar çok başım ağırıyor ki tek odaklamışım o sanırım.diş etlerime dişlerime bile vuruyor ağrı
Ay erkek benek bas agrısı yapar dıye duymuştum umıt etmek ne kötü şey varsa bas agrısından böle bak ne çıkardım

Öyle mi baktım da şimdi beynimde açılmış rengi
öyle okudum ben canım ondan acaba belirtimi diye öğrenmek istiyorm.baya açıldı rengi.kimi yerde tatlı yersen erkek kimi yerde ekşi yersen erkek diyor anlamadım ki ben birşey.miden bulanırsa erkek bulanmazsa erkek hangi ne inanacağımı şaşırdım

Bence tamamen bünye ile ılgıli canım ya teyzemın ıkı oğlu var birinde hep tatlı yedim dıherınde hep eksı yedım dıyor. Arkadaşımın ıkı kızı var birinde hıc mıdem bulanmadı diğerinde hep kustum dıyor

Valla 3 kız 3 inde de kustumşimdi daha başlamadı ama ilerleyen dönem ne olur bilmiyorum

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…