- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.201
az kalmış inşallah o güzel haberi alırsın sonra burda oğlum olacak yazmak nasip olur.hayali bile güzel yaHamileyim canım 10 haftalık. 1 tane kızım var bu erkek olsun çok istiyorum. Tabı önce sağlıklı ve hayırlı olsun da
Cinsiyeti belirleyici erkek sperm zaten kadının yumurtası x erkekten y gelirse erkek x gelirse kız oluyor. Sağ sol yumuurtayla alakası olmadığını düşünüyorum ama çoğunluğu tutuyor ozaman erkek isteyenler yumurta takibi yaptırıp sağdan yumurtlayan ayları değerlendirirdiyok canım sağsan yumurtlayınca erkek olur diyorlar ama soldan da olan çok.sanırım bizle hiç alakası yok tamamen erkek belirleyici
Biz asidik değil isek erkek de y spermi daha fazlaysa sanırım erkek bebek daha olna şansı artıyor gibi geliyor bana
Hıc bısey denemedim canım vallaaz kalmış inşallah o güzel haberi alırsın sonra burda oğlum olacak yazmak nasip olur.hayali bile güzel yainşallah canım ikimizinde oğlu olur.ve burda isteyen tüm arkadaşlarımızın.nasıl hamile kaldın birşeyler denedin mi?
Hıc bısey denemedim canım vallazaten ben o ay nasıl oldu hala anlamış değilim. 1 ay öncesinde cok çalıştık olmadı o ay cok nadir oldu ve bebiş olmuş adet bitiminden sonraki 2 gün ve hesaplamama göre tam yumurtlama günü ve 2 gün sonra tekrar artık hangisi tuttu bılemıyorum sen yaptın mı özel bişey
Hadi bakalım insallah oğluşlarımızın haberini vermek nasip olur camımovulasyon testi ile takip yaptım baktım çift çizgi olmuyor akıntının yoğun olduğu gün değerlendirdim 5 gün sonra test pozitif oldu yumurta çat olunca yine değerlendirdim hangisi tuttu bende bilmiyorum
Cinsiyeti belirleyici erkek sperm zaten kadının yumurtası x erkekten y gelirse erkek x gelirse kız oluyor. Sağ sol yumuurtayla alakası olmadığını düşünüyorum ama çoğunluğu tutuyor ozaman erkek isteyenler yumurta takibi yaptırıp sağdan yumurtlayan ayları değerlendirirdidr bana dedi ki bi kadın bi ay sağdan bi ay soldan yumurtluyor dönüşümlü olarak
inşallah canım inşallah.senin aşağı yukarı 4 veya 5 haftan kalmış benim daha çok varHadi bakalım insallah oğluşlarımızın haberini vermek nasip olur camım
Aynen canım ama bekleyınce de zaman geçmiyor cok heyecanlıyıminşallah canım inşallah.senin aşağı yukarı 4 veya 5 haftan kalmış benim daha çok var
dediğin gibi beklemek zor.ama şuan o kadar çok başım ağırıyor ki tek odaklamışım o sanırım.diş etlerime dişlerime bile vuruyor ağrıAynen canım ama bekleyınce de zaman geçmiyor cok heyecanlıyım
Ay erkek benek bas agrısı yapar dıye duymuştumdediğin gibi beklemek zor.ama şuan o kadar çok başım ağırıyor ki tek odaklamışım o sanırım.diş etlerime dişlerime bile vuruyor ağrı
bende okudum belirti diye ama meme uçları kararırsa da erkekmiş benim rengi açıldıAy erkek benek bas agrısı yapar dıye duymuştumumıt etmek ne kötü şey varsa bas agrısından böle bak ne çıkardım
Öyle mi baktım da şimdi beynimde açılmış rengibende okudum belirti diye ama meme uçları kararırsa da erkekmiş benim rengi açıldı
öyle okudum ben canım ondan acaba belirtimi diye öğrenmek istiyorm.baya açıldı rengi.kimi yerde tatlı yersen erkek kimi yerde ekşi yersen erkek diyor anlamadım ki ben birşey.miden bulanırsa erkek bulanmazsa erkek hangi ne inanacağımı şaşırdımÖyle mi baktım da şimdi beynimde açılmış rengi
Bence tamamen bünye ile ılgıli canım ya teyzemın ıkı oğlu var birinde hep tatlı yedim dıherınde hep eksı yedım dıyor. Arkadaşımın ıkı kızı var birinde hıc mıdem bulanmadı diğerinde hep kustum dıyoröyle okudum ben canım ondan acaba belirtimi diye öğrenmek istiyorm.baya açıldı rengi.kimi yerde tatlı yersen erkek kimi yerde ekşi yersen erkek diyor anlamadım ki ben birşey.miden bulanırsa erkek bulanmazsa erkek hangi ne inanacağımı şaşırdım
Valla 3 kız 3 inde de kustumBence tamamen bünye ile ılgıli canım ya teyzemın ıkı oğlu var birinde hep tatlı yedim dıherınde hep eksı yedım dıyor. Arkadaşımın ıkı kızı var birinde hıc mıdem bulanmadı diğerinde hep kustum dıyor
Hayırlı olsun canım gözünüz aydınkizlar iyi aksamlar :))) bugun oglumuz olacagini oyrendik cok sukur)) 11+2iken henu olusmamis bacak arasi bos demisdi kendimde gordum gercekden bosdu..ama bugum resmen pipiyi gorduk Rabbime sukurler olsun.bacak arasi doluydu doktorum kein erkek dedi.Allahim bu sevinci dileyen herkese yasatsin insallah
canim sana.ozelden yazamadim sen.yaz.lutfenBekliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?