- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #34.941
MerhabaHayirlisi ile kucagina alirsin insallah,saglikli ve kolay bir dogum dilerim.bende 2 kiz annesi olarak bugune kadarki beslenmemi dusundugumde bol yogurt,peynir ,yumurta ,sutlu tatli,yesillikler gibi kiz diyetine uygun selkilde beslendigimi gordum,vagen ph olctugumde 5.2 cikti,sonra diyet meselesinin asli fasli nedir arastirmaya basladim ve iste paylastigim bilimsel izahlara ulastim.diyetin herkeste ise yaramamasini herbur bunyenin ozel olup cevresel faktorlere farkli tepkiler vermesine bağlıyorum,belki de hangi yiyeceklerin veya takviyelerin kendi bunyemizde ph yukseltmede erkili oldugunu ancak deneyerek bilebilecegiz.ayrica erkek diyeti yaparken yaptigimiz baska bisey,ters etki gosterecek bisey(sicak dus mesela erkek icin onerilmiyor)sonuca ulasmamizi etkileyebilir.yani nasip neyse olur ve bunlar da sebep olur.takdir tedbiri ve tedbir takdiri bozmaz nihayetinde dehil mi:))niyet ettik sebepler ariyoruz insallah hayirlisiyla:)
Ben gorumceme esimin uzuldugunu soyledim oda biliyor ztn kismet 3. De bir oglumuz olur belki desim oda ya kiz gene olursa dedi boswer hic yapma dedi onunda 2 oglu var hakkaten ya 3. De kiz olursa bunca ayarlama yaptim milyon spermden 1 tane bile denk gelmez mi
Ben gorumceme esimin uzuldugunu soyledim oda biliyor ztn kismet 3. De bir oglumuz olur belkim oda ya kiz gene olursa dedi boswer hic yapma dedi onunda 2 oglu var hakkaten ya 3. De kiz olursa bunca ayarlama yaptim milyon spermden 1 tane bile denk gelmez mi
Var canımKiz bebek isteyenler topigi yokmu bu sitede kizlar
Topigin Adi ney bulamadim ben.Var canım
gynox baking soda kullanan oldumu ? vajeni alkali yapıyormuş
Canim ph si 9 yaziyor ustunde mutlaka phyi yukseltiyordur. Ama ben onu kullandiktan sonra akintimi kesti kupkuruydum birde bu ay 4 gun once adet oldum acaba yumurtanin catlamasina etkisimi varKullandıktan sonra ph baktın mı hiç?
Ovulasyona etkisivar mi bilmiyorum ama karbonatli vajinal dusun sorunu da bu iste,mukusu da yikayip kuru olmaniza sebep oluyor.onun yerine preseedi karbonatla karistirip iliski oncesi kullaniliyor,preseedin dogal phi 7.5,karbonatla 8e yukselebiliyor(karbonatinki 8)bir sitede vardi preseed kullananlar topigi,erkek bebege hamile kalanlarin orani daha fazlaydi.bende dusunmeye basladim ama yanilmiyorsam 150 civari fiyati varCanim ph si 9 yaziyor ustunde mutlaka phyi yukseltiyordur. Ama ben onu kullandiktan sonra akintimi kesti kupkuruydum birde bu ay 4 gun once adet oldum acaba yumurtanin catlamasina etkisimi var
Valla canım sabah kahvaltisini hiç atlamam mutlaka çay içerim süt ve süt ürünleri 2 aydır yemedim asitli içecekler kola yi bıraktım meyve falanda yemem vitamibol değil proteinli yemekler yaptım bol bol et yedik bide 8.22 ph su içtim esim de aynı diyete uydu moda mod diyet yapmasakta bunları yaptık ve bid3 şekeri bıraktık tatlı ürünleri falan bakalım ne olacak bizimki.Kızlar diyet yapan arkadaşlar neler yaptığınızı yazsanız herkese fikir olur
Sabah kahvaltı da neler yiyorsunuz?
Öğlen Akşam?
Ara öğünler?
Takviyeler?
İçecekler?
Gonlunuze gore olur insallah:)Valla canım sabah kahvaltisini hiç atlamam mutlaka çay içerim süt ve süt ürünleri 2 aydır yemedim asitli içecekler kola yi bıraktım meyve falanda yemem vitamibol değil proteinli yemekler yaptım bol bol et yedik bide 8.22 ph su içtim esim de aynı diyete uydu moda mod diyet yapmasakta bunları yaptık ve bid3 şekeri bıraktık tatlı ürünleri falan bakalım ne olacak bizimki.
Valla canım sabah kahvaltisini hiç atlamam mutlaka çay içerim süt ve süt ürünleri 2 aydır yemedim asitli içecekler kola yi bıraktım meyve falanda yemem vitamibol değil proteinli yemekler yaptım bol bol et yedik bide 8.22 ph su içtim esim de aynı diyete uydu moda mod diyet yapmasakta bunları yaptık ve bid3 şekeri bıraktık tatlı ürünleri falan bakalım ne olacak bizimki.
Ovulasyona etkisivar mi bilmiyorum ama karbonatli vajinal dusun sorunu da bu iste,mukusu da yikayip kuru olmaniza sebep oluyor.onun yerine preseedi karbonatla karistirip iliski oncesi kullaniliyor,preseedin dogal phi 7.5,karbonatla 8e yukselebiliyor(karbonatinki 8)bir sitede vardi preseed kullananlar topigi,erkek bebege hamile kalanlarin orani daha fazlaydi.bende dusunmeye basladim ama yanilmiyorsam 150 civari fiyati var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?