Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kuru olmak yumurtanın çat olmasını anlamamız açısından mı kötü bir şey, yoksa kuru olmak erkek bebek açısından mı kötü anlamadım
Ikiside canim. Erkek bebek icin salgının bol olmasi gerekmiş. Digeride yumurtlayi anlamak acisindan

Merhaba canım merak edipte sperm tahlili yaptırdınızmi hiç sperm hareketliligi düşük,şekli ve sperm sayısı da az olabilir bide düzensiz iliskide sperm sayısı az ve hareketsiz oluyormus

Yok canim yaptirmadik cok sukur ilk hamileligimdede hemenhamime kalmistim bende esimde sikinti yoktur olur diye dusundum acaba bi gariplik olsa xx de de olmaz mi ??
Ama tekrar dusunsem onada bir baktiriim acaba bu testte xx durumu xy durumu hakkinda bir bilgi veriliyor mu??

Yok benim eşim yaptırdı sayı hareketlilik ve biçimleri hakkında bilgi var x ve y diye ayrı ayrı yok hatta yarım saat ve 1 saat sonra ayrı ayrı gözlemlemisler ve yarım saatte hareketliliği yüzde 50 olan 1 saat sonra sayı ve hareketlilik yüzde 40 a düşmüştü 7 günlük perhizde

Kızlar diyet yapan arkadaşlar neler yaptığınızı yazsanız herkese fikir olur
Sabah kahvaltı da neler yiyorsunuz?
Öğlen Akşam?
Ara öğünler?
Takviyeler?
İçecekler?
Diyete dun basladim,planlamam su sekilde,
Kahvalti:domates,salatalik,kirmizi ve yesil biber,turp,havuc bol tuzlu ve zeytinyagli,yesil zeytin,firinda kabuklu patates,patates salatasi,firinda karisik kizartma(patates,havuc,kabak,biber,karnabahar )sucuk,kiymali menemen...yesil cay,greyfurt suyu
*takviye olarak folik asit ve multivitamin
Ara ogun:meyve,
Oglen:baklagil veya sebze yemegi,pilav,mercimek veya tavuklu corbalar,havuc karnabahar brokoli haslama salata,tursu,domatesli kiymali makarna...
*takviye olarak bugday cimi tabletleri
Ara ogun:yesil cay veya kekik,yaninda kurusemisler ve kuru kayisi uzum incir vs.
Aksam:corba,et,tavuk,haftada veya 15 gunde bir alabalik,ciger,bol limonlu salatalar...
Takviye olarak cuha cicegi ve keten tohumu yaglari 1 kasik yogurda damlatip icilebilir.
Aslinda bircok takviye var suan arastiriyorum tabi maliyetli seyler bunlar mumkun olan uygun olanlari tercih etmeye calisacgm.
*alkali su olarak limonlu suya basladim,karbonatli suyu midem kaldirmadi.yalniz limonlu suyun yiyeceklerle beraber dgl yemekten yarim saat once veya 1 saat sonra icilmesi lazimmis,gunde 3-4 bardak icmeye calisiyrm.
*kereviz super alkali bi yiyecek,karnibaharla beraber probiyotik tursusunu yapip tuketmeyi dusinuyorum.
*tuz olarak himalaya tuzu kullanmaya basladim.
*ph konusu dolayisiyla alkali beslenme konusu kafama yatiyo ama potasyum-kalsiyum meselesinden emin degilim,aslinda kalsiyum kaynaklari onemli protein ve kalori kaynaklari ve hamilelige etkisi buyuk,dolayisiyla tamamen diyetten cikarmayi dusunmuyorum.tabi asidik olduklari icin iyi dysunmek lazim.bu konuda kafam karisik.hafta 1-2 yumurta tuketecegim.
*sirke asidik bi besin,dolayisiyla sirkeli tursular tuz kaynagi olsada ters etki yapabilir,malesef kislik tursularim hep sirkeli,tuketebilir miyim kafam karisik.
*siyah cay tamamen yasak degil galiba,tamamen birakabilir miyim bipmiyorum.ph yukseltemezsem bakacagim.
Esime de takviye olarak coq10,harnup,folik asit,multivitamin dusunuyoruz.ayrica sodalar
Diyete yeni basladim dun itibariyle,basarili oluruz insallah bakalim

Kuru olmak yumurtanın çat olmasını anlamamız açısından mı kötü bir şey, yoksa kuru olmak erkek bebek açısından mı kötü anlamadım
Erkek bebek icin ovulasyona yakin yumurta beyazi seklinde mukus ne kadar cok olursa o kadar iyi.bu sivi spermin yasama ve yumurtaya ulasma sansini arttiriyor.vajinal dus bu mukusu da azaltabiliyor dolayisiyla yuksek ph elde edelim derken halile kalma sansi azalabilir

Hayir,yalnizca mikroskop altinda incelemeyle spermlerin x veya y oldugu anlasilamaz ,oyle olsaydi cinsiyet secimi yaptirmak cok daha kolay ve masrafsiz olurdu zaten.sadece yuksek sperm sayisinin erkek bebek ihtimalini arttirdigina dair bir iddia var.

benim bi arkadasim var o ikinciye hamile ilkinde erkek yöntemi yapmis 2.sinde kiz cok sukur ikiside istedigi gibi oldu erkekte kadin hiçbir sekilde zevk almayacak belinin altinda yastik olacak iliski sirasinda hemen kalkmayacak bide tam yumurtlama doneminde olucakmis hadi hayirlisi deneyecez bakalim

ph orani yuksek su içilmesi lazimmis erkek mi icecek bu suyu bide hangi su acaba ozel bir marka varmi
Internette su markalarinin ph degerleri mevcut yalniz gercek kaynak sularini tercih etmeniz iyi olur,suyu daha alkali hale getirmek icin limonlu veya karbonatli su icebilirsiniz.karbonat gunde 3 cay kasigini gecmemeli ,fazlasi zehir ve suda tamamen cozulmeli

Tavuk ve tavuk ürünlerini tüketmesek dahamı iyi olur sanki zaten organik tavuk ve yumurta olmadıkça vücuda faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum.Ben 1 senedir yemiyorum organik olmadıkça
Kullanacağın takviyeleri markalarıyla birlikte yazabilirmisin?
Erkek için genelde evicap çinko, gnc arginmax gb şeyler kullanılıyor.senin yazdıklarının bunlardan farkı nedir? Multivitaminin içinde herşey var sanırım ?
Buarada kız kardeşimde deneme yapacağız o yüzden detaylı soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…