Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

İşte nasipse olmayınca olmuyor ne yapsak.eşimle ikimizde çok istiyoruz oğlumuz olsun.Eşim belli etmiyor ama ben deliriyorum erkek çoçuk için ya.1.kızımda çok istemiştim oğlum olsun ama hemen geçmişti o isteğim.Şimdi inan yüz kat daha çok istiyorum.eşim ilk başlarda buraya girmeme çok kızıyordu.inanma öyle şeylere felan diyordu.Bende burdan öğrendiklerimi altan altan söyleyerek alıştırdım onu :) şuanda saka sudan başka su içmiyor :)
Geçen erkek çocuk ve ikiz yöntemini öğren de 2. Doğunca hemen 3.yü yapalım diyor
Benimde bu kadar araştırmanın nedeni çok ara vermeden 3.yü yapmak çalışmayı da düşünmüyorum zaten yaşım 29 çocuklar 3 4 yaşına gelince tekrar başlarım ile diye düşünüyorum.Bu arada sen doğumdan kaç ay sonra bebek düşünüyorsun canım lütfen irtibatta olalımda beraber deneyelim desteğe çok ihtiyacım var...

Ben ilk cocukta kızım olsun çok istemiştim. Çok şükür kızım oldu. Ikinci de bende Çok Istedim oğlum Olmasini.ama.ben hep dua ederim. Iki Kızım iki de oğlum olsun istiyorum. Çok çocuklu bi aile olalım istiyorum.
Buraya eşim de kiziyordu. Ben anlattikca mantigina yattı. Oda nerdeyse % 100 inanmisti. Dr kız deyince kendine gelemedi. Ama çok istiyo ben tek oglanim. Yanıma yoldaş olsun hemen olsun büyüsün istiyorum diyor. Dogum olsun yaşına girince deneyelim diyor. Ben çok korkuyorum. Tedirginim.insallah destek olalım burda ki gibi kimseyle dertlesilmiyor. Birlikte deneriz inşallah yine beraber ogluslarimiza hamile kalırız

Ahh ahh benim Esim de tek oğlan oda erkek istiyor keza haklilarda insallah olur hepimizin de ogluslari

Burası gerçekten iyiki var.Bende çok korkuyorum peş peşe nasıl olacak diye birde 3.de kız olursa düşüncesinde aklımın bir köşesinde.Eğer fikrim değişmezse ben yaşını beklemeyebilirim.Ablamla aramda 18 ay var aslında kardeş için güzelde anne için biraz zor gibi hayırlısı inşallah hakkımızda

Çatladıktan sonra akıntı oluyormu çok
azalıyor canım bir önceki günle yada catlayacagi gün daha çok geliyor catladiktan sonra öncekine göre az benim pazar gece çatladı 1 gibi p.teside yine akşama kadar biraz geldi akşam baktım kurumusum artık hiç gelmedi

Ahh ahh benim Esim de tek oğlan oda erkek istiyor keza haklilarda insallah olur hepimizin de ogluslari
Amin canim inşallah isteyen herkese versin Allah.biz nasıl kız çocuk istiyoruz onlar da erkek çocuk istiyor.top oynamak, maç izlemek bi sürü heves oluyor. ALLAH im o günleri gostersin

4blueandpink Evet canım.çatlama esnasında folikul yirtilip acilana kadar ağrı yapar bu sırada folikul içinde bulunan sivida karın alt boşluğuna dokulur mesela doktor ultrason da karın içinde sıvı varmı yokmu ordan anlar catladigini.yumurta da hemen tuplere doğru ilerler

Aynı fikirdeyiz arkadaşım. Üçüncü de kız olursa, yas farkı az,kardes kiskancligi,bir yere gidip gelmek sorun.
Ama iyi tarafından bakarsak bi kaç yıl zorluğu var. Buyuduklerinde çok rahat olur hersey. Allah hakkımızda hayırlı sini versin. Ben doğumdan sonra da girerim inşallah kopmayiz

Canim benim tam 24 saat gecince dogum sancisi gibi oldu uykudan uyandim ayaga kalktigimda iki buklum olmustum felaket bi agriydi 15 dk felan surdu once ki gebeliktede yasamistim

Tesekkur ederim cok aciklayici oldu:)

Canim benim tam 24 saat gecince dogum sancisi gibi oldu uykudan uyandim ayaga kalktigimda iki buklum olmustum felaket bi agriydi 15 dk felan surdu once ki gebeliktede yasamistim
Değişik seninki benim bi gerginlik bi doluluk hissi gibi değişik bi ağrı hissi şiddetli değildi. Normalde döllenme olduktan sonra bölünüp rahime gelip yerleşmesi 5-6 gün surer

Ah canim ah kesin olacağını bilsek. Bunda bile stres oldum. Çevre baskısı çok canımı sıkıyor. Ama biz duamizi edelim.tevekkeltu Allah diyelim. Elimizden geleni yapalım. Inşallah nasibimizde vardir

Amin
Ah canim ah kesin olacağını bilsek. Bunda bile stres oldum. Çevre baskısı çok canımı sıkıyor. Ama biz duamizi edelim.tevekkeltu Allah diyelim. Elimizden geleni yapalım. Inşallah nasibimizde vardir

Aminn canimm gonullerin icini rabbim bilir insallah verir

Ilk cocugun cok etkilenir bu durumdan ikinci ayri bende senin gibi dusunuyordum ama 4 sene oldu hala tereddutluyum. Bazen ilk cocugumla hakkiyla ilgilenemiyorum ilgi derken yeme icme anlaminda degil ona özel anlar yaşatma anlaminda bu beni üzüyor 9 yasinda kizim. Bana sarilip yatmayi cok seviyor onunla yatinca kucügü kiskanclik yapıyor. Yas farki az olan cocuklar cok ama cok yipratiyor insani simdi kolay geliyor ama gercekten zor

Siz ay filan diyince ben biseyler buldum netten. Ayin hareketleriyle cinsiyetin baglantili oldugunu kanitlamaya calismis bir abla 4 çocuğu oldugunu hepsinin cinsiyetini ayarladığını dusunmüşmüş....
Mantik şu.
Ayin hangi burclarda oldugu ay takviminde belli. 2 gunlük arayla burc degisimi yaşiyor ay..
Tez ise gebe kalinan gün ay ateş ve hava grubundaysa erkek
Su ve toprak grubundaysa kiz denmiş.. internetten bakabilirsiniz ay takvimine hangi burclarda oldugu saatiyle belirtilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…