Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Suana kadar bu dediginle celisen hicbisey duymadim protein yuklemesine devam o zaman:))

Evet canım burda gerçekten herkes benzer şeyleri yaşıyor.o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz.Burası benim için bi umut kapısı oldu iyiki bulmuşum burayı zor günler geçirdim hep buraya yazdım Allah razı olsun burdakiler hep destek oldu.Bende elimden geldiğince bulduklarımı paylaştım.Rabbim biliyor çok istiyorum oğlum olsun.
kafama takılanları soruyorum
Sana çok iyi oluyor :)
Buarada yeşil yapraklı sebzelerde yemelimiyiz sence ıspanak,pazı,pırasa,lahana türleri hakkında ne düşünüyorsun kalsiyum var ya onlardada tereddütteyim hatta marul roka dere otu gb şeyler de yemelimiyiz

Insallah canim Allah razi olsun beslemeye calisiyoz bakalim perhiz maksimum kac gun olmali sizce
Ideali 3-4 gun diye duydum.1 haftadan fazla olursa kalite cok dusuyormus.bide iliski hakkinda duydugumu soyleyeyim,ovulasyon kitinde ayni koyulukta cizgiyi gordukten 24 saat sonra pespese 3 iliski.yani gece,sabah ve diger gece

Koyu yesil yaprakli sebzeler yuksek kalsiyum iceriginden dolayi diyette yok.lahana türleri yenebilir.marul olarak iceberg onaylaniyor.ama bana sorarsan kalsiyum konusunda emin degilim,yani sut urunleri kalsiyum iceriginden dolayi mi yoksa asidik etki yaptiklarindan mi kiz bebek icin iyi??kaldi ki hamilelik oncesi ve boyunca kalsiyum anne bebek icin cok onemli.suan 2 gundur kalsiyumdan uzak diyet yapiyorum ama kafam net degil henuz.

Ideali 3-4 gun diye duydum.1 haftadan fazla olursa kalite cok dusuyormus.bide iliski hakkinda duydugumu soyleyeyim,ovulasyon kitinde ayni koyulukta cizgiyi gordukten 24 saat sonra pespese 3 iliski.yani gece,sabah ve diger gece

3 ilişki çok değilmi hemde peşpeşe sperm kalitesi çok düşer.

Bende sebzedeki kalsiyumun bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.süt ve süt ürünlerinin yasak olma sebebi parcalandiklarinda laktik asit çıkıyor ortaya buda vücudun asiditesini etkiliyor.Bence ıspanak marul tere yemekte sakınca yok ama yine arastirin

Önemli olan yumurta hazır olsun.ben doktora catladigi gece ilişki oldu dedim birgün ara ver ertesi gün yine birliktelik olsun dedi.yapmadım ama

Benim araştırmalarımdada yeşil yapraklı sebzeler önerilmiyor hiç
Diyeti kaç ay yapmayı planlıyorsun peki? 2 3 ay iyimi? Erkek için ne kadar olmalı?
Ayrıca ben tavuk ve yumurtayı da çıkarırsak iyi olacak gb bir düşüncedeyim araştırmalarında onlarda olmamalı yazıyordu hep

Hamile kalmadan önceki beslenme mı yazayım size resmen kız bebek için hazırlık yapmışım:)
Yumurta,tavuk,ıspanak,pazı,kar lahana,karnabahar,brokoli,turşu,marul bol salata yeşil yapraklı.pirinç,patates,kuru üzüm incir hurma,kayısı, badem ceviz fındık
Süt ürünlerinin hepsi
Hamur işi hiç tüketmedim glutensiz beslenmeye takmıştım
Az su içerdim
İdrar yolu enfeksiyonun hep vardı
Vajinal enfeksiyonun hep tekrarlar
Yum öncesi ilişki
Takviyeler
D vitamini
Balık yağı
Folik asit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…