- 31 Ekim 2017
- 299
- 1.359
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #35.001
Suana kadar bu dediginle celisen hicbisey duymadim protein yuklemesine devam o zaman:))Canım protein erkek için çok önemli.Benim bide erkek kardeşim var onda da sperm düşüklüğü cikti hatta zor demişti doktorlar sırf kas yapiyim diye aşırı protein ağırlıklı tuketiyordu kırmızı et özellikle sabahları 5-6 yumurta hep bakliyat sonuç 2 oğlu var
Evet canım burda gerçekten herkes benzer şeyleri yaşıyor.o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz.Burası benim için bi umut kapısı oldu iyiki bulmuşum burayı zor günler geçirdim hep buraya yazdım Allah razı olsun burdakiler hep destek oldu.Bende elimden geldiğince bulduklarımı paylaştım.Rabbim biliyor çok istiyorum oğlum olsun.Amin sizlerden de razi olsun insallah Yaradan kalbimizdekini hepimize nasip eder.benzer seyler yasiyoruz,bizi yine biz anliyoruz,bence her anlamda birbirimize destek cok onemli,burada faydali olabilir umidiyle ogrendiklerimi paylasmaya calisiyorum.
Biokadin fitil hakkında bir fikrim yok,gynoxu duymustum ama arastirmadim, iceriginde bulunan diger maddeler ne kadar sperm dostu,hamilelige ne kadar yardimci olur orasini bilemiyoruz,bakteri oldurucu jellerin ters etki yaptigini biliyorum
Ideali 3-4 gun diye duydum.1 haftadan fazla olursa kalite cok dusuyormus.bide iliski hakkinda duydugumu soyleyeyim,ovulasyon kitinde ayni koyulukta cizgiyi gordukten 24 saat sonra pespese 3 iliski.yani gece,sabah ve diger geceInsallah canim Allah razi olsun beslemeye calisiyoz bakalim perhiz maksimum kac gun olmali sizce
3 günü geçirme canım benim mecbur 4 oldu gecikti birgün nasip artık diyorumInsallah canim Allah razi olsun beslemeye calisiyoz bakalim perhiz maksimum kac gun olmali sizce
Koyu yesil yaprakli sebzeler yuksek kalsiyum iceriginden dolayi diyette yok.lahana türleri yenebilir.marul olarak iceberg onaylaniyor.ama bana sorarsan kalsiyum konusunda emin degilim,yani sut urunleri kalsiyum iceriginden dolayi mi yoksa asidik etki yaptiklarindan mi kiz bebek icin iyi??kaldi ki hamilelik oncesi ve boyunca kalsiyum anne bebek icin cok onemli.suan 2 gundur kalsiyumdan uzak diyet yapiyorum ama kafam net degil henuz.Evet canım burda gerçekten herkes benzer şeyleri yaşıyor.o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz.Burası benim için bi umut kapısı oldu iyiki bulmuşum burayı zor günler geçirdim hep buraya yazdım Allah razı olsun burdakiler hep destek oldu.Bende elimden geldiğince bulduklarımı paylaştım.Rabbim biliyor çok istiyorum oğlum olsun.
kafama takılanları soruyorum
Sana çok iyi oluyor :)
Buarada yeşil yapraklı sebzelerde yemelimiyiz sence ıspanak,pazı,pırasa,lahana türleri hakkında ne düşünüyorsun kalsiyum var ya onlardada tereddütteyim hatta marul roka dere otu gb şeyler de yemelimiyiz
Ideali 3-4 gun diye duydum.1 haftadan fazla olursa kalite cok dusuyormus.bide iliski hakkinda duydugumu soyleyeyim,ovulasyon kitinde ayni koyulukta cizgiyi gordukten 24 saat sonra pespese 3 iliski.yani gece,sabah ve diger gece
Bende sebzedeki kalsiyumun bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum.süt ve süt ürünlerinin yasak olma sebebi parcalandiklarinda laktik asit çıkıyor ortaya buda vücudun asiditesini etkiliyor.Bence ıspanak marul tere yemekte sakınca yok ama yine arastirinKoyu yesil yaprakli sebzeler yuksek kalsiyum iceriginden dolayi diyette yok.lahana türleri yenebilir.marul olarak iceberg onaylaniyor.ama bana sorarsan kalsiyum konusunda emin degilim,yani sut urunleri kalsiyum iceriginden dolayi mi yoksa asidik etki yaptiklarindan mi kiz bebek icin iyi??kaldi ki hamilelik oncesi ve boyunca kalsiyum anne bebek icin cok onemli.suan 2 gundur kalsiyumdan uzak diyet yapiyorum ama kafam net degil henuz.
Aynen bence de sperm cikmazki çok ayrıca tutacağı varsa zaten ilk gidenler tutar yumurta hazirsa3 ilişki çok değilmi hemde peşpeşe sperm kalitesi çok düşer.
Benim araştırmalarımdada yeşil yapraklı sebzeler önerilmiyor hiçKoyu yesil yaprakli sebzeler yuksek kalsiyum iceriginden dolayi diyette yok.lahana türleri yenebilir.marul olarak iceberg onaylaniyor.ama bana sorarsan kalsiyum konusunda emin degilim,yani sut urunleri kalsiyum iceriginden dolayi mi yoksa asidik etki yaptiklarindan mi kiz bebek icin iyi??kaldi ki hamilelik oncesi ve boyunca kalsiyum anne bebek icin cok onemli.suan 2 gundur kalsiyumdan uzak diyet yapiyorum ama kafam net degil henuz.
Aynen bence de sperm cikmazki çok ayrıca tutacağı varsa zaten ilk gidenler tutar yumurta hazirsa
Öyle canım ama çoğu erkek bebek diyetinde yok yasakLahana en alkali besin diye okumuştum bir yerde
Canım ette asidik ona bakarsan çünkü parcalandinda ortaya amino asitler çıkıyor. Kırmızı et erkek için önemli çünkü çinko var içinde
Öyle canım ama çoğu erkek bebek diyetinde yok yasak
Erkekler hep öyle canım eti sevmeyen nadirdir.nasip böyleymiş birde yumurtlama gunuyle bakicaz ışte.Benim eşim çok et yer aşırı hatta sonuç ortada :) kayınpederine öyle 4 kızı var:)
Walka bilmiyorum duydugumu soyledim:))3 ilişki çok değilmi hemde peşpeşe sperm kalitesi çok düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?