- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.961
Canım üzülme demek ki hayırlı vakıtte degılmıs öyle düşün Allah'ın ıznıyle önümüzdeki ay oglusuna hamıle kalacaksınAylarca diyet yaptim o kadar hirpaladim kendimi testlerle. yumurtlamanin ayni günü deneme oldu. Hatta 5.gün kasik agrilarim oldu tuttu heralde dedim. Hepsi yerle yeksann diyeti biraktim kafam karmakarişik benim yumurtanin ömrü cok kisaymiş demekki
Yumurta catladiktan sonra gebelik olusmazsa atilma sureci(yani regl baslama suresi)sabit 14 gundur,yumurtlama suresi kadindan kadina degisir ama bu cat.tan sonraki sure degismez.28 gun suren bir periodda 14.gunde yumurtlama olur,30 gun surende 16.gun olur.Kizlar bisey sorucam ya ben aralik ayinda deneyecegim insallah ama adeti duzenli 28 gunde bir olan biri erken yumurtluyor olabilir mi sizce? Yani 14. Gun degil de mesela 10. Gun felan?
Hoşgeldiniz,insallah oglunuza hamilesinizdirMerhabalarrrrrrr öncelikle ben bu konuyu 3 yada 4 aydır üşenmeden her gün okuyorum bütün sayfaları okudum ve sevecenim uyuyangüzel özellikle siz konunun başından beri burdasnz sizi hiç görmesemde sanki çok iyi tanıyorum sürekli üye olmak istiyordum ama eşim izin vermiyordu dayanamadım en sonunda oldum ve sonunda yazıyorum buraya bişeyler çok mutluyum. Kendimi tanıtayım önce 1 kız çocuğu annesiyim kızım 2 yaşında çocuk istemeye karar verince araştırma yapayım dedim ve bu sayfayı buldum tevafuk olsa gerek şimdide 12 haftalık gebeyim ama bebeğim 4 günlük geride gelişimi ve buradaki yöntemleri deneyerek hamile kaldm beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacam zaten hep okuyorum sizleri inşallah benim bebeğim de hayırlısı ile erkektir.şuan buraya yazabilmek beni çok mutlu etti
Hayirlisi canim,an itibariyle ayni kervandayiz,benim de suan regl devam ediyor ,hayirlisi bakalim bakalimkizlar malesef ben adet oldum. Peki yaşadiğim o kasik agrilari neydi? Allahim her ay böyle benim yaşadiğimi yaşayanlara sabir versin. Aralik kervani geliyorum vardir her işte hayir yapacak bise yok
Hayirlisi canim,an itibariyle ayni kervandayiz,benim de suan regl devam ediyor ,hayirlisi bakalim bakalimkizlar malesef ben adet oldum. Peki yaşadiğim o kasik agrilari neydi? Allahim her ay böyle benim yaşadiğimi yaşayanlara sabir versin. Aralik kervani geliyorum vardir her işte hayir yapacak bise yok
Canim cat.tan sonraki sure 14 gundur herkeste.istersen bir arastir ama bu sure degismiyor oyle biliyorum.regl geciktiginde yumurtlama gec olmus demektirNasip canim benim. Demekki herzaman çattan 14 gün sonra adet olunmuyormuş
Amiiinnnn Allah razı olsun. İnşallah eşin yanılırda sizinde bir oğlunuz olurAma inşallah inşallah erkek çoçuğun olur yaa vallahi çok içten söylüyorum inşallah oğlun olur müjdeli haber verirsin bize
Hoşbuldum inşaAllah ben ve tüm isteyenler oğluşlarına kavuşur..Hoşgeldiniz,insallah oglunuza hamilesinizdir
Amin,hayirli saglikli kiz erkek evlatlarimiz olsun insallah.Hoşbuldum inşaAllah ben ve tüm isteyenler oğluşlarına kavuşur..
İnşallah ya ben inanıyorum ya olacağına Allahım kimseye hasret bırakmasınAmiiinnnn Allah razı olsun. İnşallah eşin yanılırda sizinde bir oğlunuz olur
Ben takip yaptim sancim ve akintidanda teyit ettim eminim bugun çattan sonraki 17.günHayirlisi canim,an itibariyle ayni kervandayiz,benim de suan regl devam ediyor ,hayirlisi bakalim bakalim
Canim cat.tan sonraki sure 14 gundur herkeste.istersen bir arastir ama bu sure degismiyor oyle biliyorum.regl geciktiginde yumurtlama gec olmus demektir
Biliyor musun bende nasıl oluyor inanıyorum duanın gücüne olacak diyorum ama pat şeytan bir an vesvese veriyor umutsuzluğa kapılıyorum. Ama sonra şöyle düşünüyorum o kadar dua ettim hayırlısıyla istedim Rabbim bişeyleri tevafuk etti en başta bu topiği yöntem de denedim bu kadar şeye rağmen olmuşsa olmuştur olmamışsa yaradanın bildiği bişeyler vardır veyahut zamanı değildir.. Böyle düşününce o kadar rahatlıyorum kii ama işte bakalım duamız hayırlısıyla olması yönünde İnşaAllah ..İnşallah ya ben inanıyorum ya olacağına Allahım kimseye hasret bırakmasın
Ayy canım cook üzüldüm ya ama görünmüştü çizgi stres yaptın düştümu acaba.hayırlısı olsun kuzum ya bu ay yumurtlama ya daha yakın denk gelir ınş birliktelikkizlar malesef ben adet oldum. Peki yaşadiğim o kasik agrilari neydi? Allahim her ay böyle benim yaşadiğimi yaşayanlara sabir versin. Aralik kervani geliyorum vardir her işte hayir yapacak bise yok
Rabbim sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş.Kızlar sımdı çıktım doktordan cok şükür kasılmam iyiymiş ve cınsıyetten geçen hafta söylendiği gibi kız :) kesinleşti yani iyisimi ben artık pembiş kıyafetlere süslere bakmaya başlıyım
Aylarca diyet yaptim o kadar hirpaladim kendimi testlerle. yumurtlamanin ayni günü deneme oldu. Hatta 5.gün kasik agrilarim oldu tuttu heralde dedim. Hepsi yerle yeksann diyeti biraktim kafam karmakarişik benim yumurtanin ömrü cok kisaymiş demekki
Merhabalarrrrrrr öncelikle ben bu konuyu 3 yada 4 aydır üşenmeden her gün okuyorum bütün sayfaları okudum ve sevecenim uyuyangüzel özellikle siz konunun başından beri burdasnz sizi hiç görmesemde sanki çok iyi tanıyorum sürekli üye olmak istiyordum ama eşim izin vermiyordu dayanamadım en sonunda oldum ve sonunda yazıyorum buraya bişeyler çok mutluyum. Kendimi tanıtayım önce 1 kız çocuğu annesiyim kızım 2 yaşında çocuk istemeye karar verince araştırma yapayım dedim ve bu sayfayı buldum tevafuk olsa gerek şimdide 12 haftalık gebeyim ama bebeğim 4 günlük geride gelişimi ve buradaki yöntemleri deneyerek hamile kaldm beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacam zaten hep okuyorum sizleri inşallah benim bebeğim de hayırlısı ile erkektir.şuan buraya yazabilmek beni çok mutlu etti
Hayırlı sağlıklı bir prenses olsun canım sağlıkla al kucağınaKızlar sımdı çıktım doktordan cok şükür kasılmam iyiymiş ve cınsıyetten geçen hafta söylendiği gibi kız :) kesinleşti yani iyisimi ben artık pembiş kıyafetlere süslere bakmaya başlıyım
kizlar malesef ben adet oldum. Peki yaşadiğim o kasik agrilari neydi? Allahim her ay böyle benim yaşadiğimi yaşayanlara sabir versin. Aralik kervani geliyorum vardir her işte hayir yapacak bise yok
Hayırlısı olsun inşallahAylarca diyet yaptim o kadar hirpaladim kendimi testlerle. yumurtlamanin ayni günü deneme oldu. Hatta 5.gün kasik agrilarim oldu tuttu heralde dedim. Hepsi yerle yeksann diyeti biraktim kafam karmakarişik benim yumurtanin ömrü cok kisaymiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?