Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım üzülme demek ki hayırlı vakıtte degılmıs öyle düşün Allah'ın ıznıyle önümüzdeki ay oglusuna hamıle kalacaksın

Kizlar bisey sorucam ya ben aralik ayinda deneyecegim insallah ama adeti duzenli 28 gunde bir olan biri erken yumurtluyor olabilir mi sizce? Yani 14. Gun degil de mesela 10. Gun felan?
Yumurta catladiktan sonra gebelik olusmazsa atilma sureci(yani regl baslama suresi)sabit 14 gundur,yumurtlama suresi kadindan kadina degisir ama bu cat.tan sonraki sure degismez.28 gun suren bir periodda 14.gunde yumurtlama olur,30 gun surende 16.gun olur.

Hoşgeldiniz,insallah oglunuza hamilesinizdir

kizlar malesef ben adet oldum. Peki yaşadiğim o kasik agrilari neydi? Allahim her ay böyle benim yaşadiğimi yaşayanlara sabir versin. Aralik kervani geliyorum vardir her işte hayir yapacak bise yok
Hayirlisi canim,an itibariyle ayni kervandayiz,benim de suan regl devam ediyor ,hayirlisi bakalim bakalim

kizlar malesef ben adet oldum. Peki yaşadiğim o kasik agrilari neydi? Allahim her ay böyle benim yaşadiğimi yaşayanlara sabir versin. Aralik kervani geliyorum vardir her işte hayir yapacak bise yok
Hayirlisi canim,an itibariyle ayni kervandayiz,benim de suan regl devam ediyor ,hayirlisi bakalim bakalim
Nasip canim benim. Demekki herzaman çattan 14 gün sonra adet olunmuyormuş
Canim cat.tan sonraki sure 14 gundur herkeste.istersen bir arastir ama bu sure degismiyor oyle biliyorum.regl geciktiginde yumurtlama gec olmus demektir

Ben takip yaptim sancim ve akintidanda teyit ettim eminim bugun çattan sonraki 17.gün

İnşallah ya ben inanıyorum ya olacağına Allahım kimseye hasret bırakmasın
Biliyor musun bende nasıl oluyor inanıyorum duanın gücüne olacak diyorum ama pat şeytan bir an vesvese veriyor umutsuzluğa kapılıyorum. Ama sonra şöyle düşünüyorum o kadar dua ettim hayırlısıyla istedim Rabbim bişeyleri tevafuk etti en başta bu topiği yöntem de denedim bu kadar şeye rağmen olmuşsa olmuştur olmamışsa yaradanın bildiği bişeyler vardır veyahut zamanı değildir.. Böyle düşününce o kadar rahatlıyorum kii ama işte bakalım duamız hayırlısıyla olması yönünde İnşaAllah ..

Ayy canım cook üzüldüm ya ama görünmüştü çizgi stres yaptın düştümu acaba.hayırlısı olsun kuzum ya bu ay yumurtlama ya daha yakın denk gelir ınş birliktelik

Rabbim sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş.

canım benim gibi olmuş olma birçok kadın farketezmiş bunu

hoşgeldin canım Allah gönlüne göre versin
Hayırlı sağlıklı bir prenses olsun canım sağlıkla al kucağına

Canım testine bakmıştım ama moralini bozmak istemediğim için yorum yapmamıştım.
Testindeki ikinci çizgi griydi pembe değil. Bu genellikle buharlaşma çizgisi oluyor. Aklında bulunsun eğer çizgi gri ise sorun testtedir. Umarım gönlündekine en kısa sürede kavuşursun.

Hayırlısı olsun inşallah
Allah bilir en iyisini..demekki böylesi hayirliymis hakkınızda
Kaç aydır deniyorsun kendi kendine
Dr kontrol amaçlı bir gorunsen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…