- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.941
Ayy canım ya ınş rabbim nasip etsin.Ne yalan söyliyim benim içime erkek doğdu şimdibenim de aynı şeyler çekiyor canım.tatlıya hiç bakamıyorum hala.Gör bak oğlun olacak inşallah hissediyorum
Canım tamamen Doktorun tecrübesine bağlı kimisi 11.haftada cikintidir kemik yapısıdır tak anlıyor.Yarın kontrolüm var 12+1 günlük olacam en son 2 gün önce gtmştm acilde 11+2 günlük çıkmıştı yani yarın acilin hesabına göre 11+5 olacak belli olur mu sizce ?
Meraktan çatlayacam ama tam netleşmesini mi beklesem diye düşünmeden edemiyorum ama dayanamayp sorcam yarınCanım tamamen Doktorun tecrübesine bağlı kimisi 11.haftada cikintidir kemik yapısıdır tak anlıyor.
Rabbim hayırlara çıkarsın ınş.Banada bazen öyle geliyor benim hiç oğlum olmaz diyorum.sonra rabbime siginiyorum ol desin yeterki diyorum.ben çok fazla hayal kırıklığı yasamiyim diye şahsen kendimi kıza hazırlıyorum 3 kızım olursa nasıl olur hayalleride kuruyorum.Rabbim herkese gonlundekini nasip etsin ınş.Eşimde benim hiç erkek çocuğum olmayacak içime öyle doğuyor diyor
Sor tabiki bir tahmininiz varmı de mutlakaMeraktan çatlayacam ama tam netleşmesini mi beklesem diye düşünmeden edemiyorum ama dayanamayp sorcam yarın
Amiinnnnn hayırlısı ile bu perşembe gecesi yüzü suyu hürmetine Rabbim sana ve gönlünde erkek bebeği isteği olan tüm annelere o duyguyu hayırlısı ile tattırsn inşallah . Rabbim ne verirse baş göz üstüneRabbim hayırlara çıkarsın ınş.Banada bazen öyle geliyor benim hiç oğlum olmaz diyorum.sonra rabbime siginiyorum ol desin yeterki diyorum.ben çok fazla hayal kırıklığı yasamiyim diye şahsen kendimi kıza hazırlıyorum 3 kızım olursa nasıl olur hayalleride kuruyorum.Rabbim herkese gonlundekini nasip etsin ınş.
Amin amin amin rabbim neylerse güzel eyler.dualarda buluşalım ınş.Amiinnnnn hayırlısı ile bu perşembe gecesi yüzü suyu hürmetine Rabbim sana ve gönlünde erkek bebeği isteği olan tüm annelere o duyguyu hayırlısı ile tattırsn inşallah . Rabbim ne verirse baş göz üstüne
Ya biliyomusun benim eşim de öyle söylüyor 1 kızımız var 2. Çocuğumux inşallah erkek olacak diyorum. Sen ne hissediyosun sence ne olur diye sorunca kız olur diyo niye diyorum işte görürsün kız olur diyo ben kızıma hamile iken Dr ilk erkek dedi 1 ay boyunca erkek biliyorduk sonra kız dediler eşim bana dediki ben sana hep kız olur diyodum gördün mü kız oldu dedi. Adam ne dese çıkıyo işin kötü yanı da...yani seni çok iyi anlıyorumEşimde benim hiç erkek çocuğum olmayacak içime öyle doğuyor diyor
Ama inşallah inşallah erkek çoçuğun olur yaa vallahi çok içten söylüyorum inşallah oğlun olur müjdeli haber verirsin bizeEşimde benim hiç erkek çocuğum olmayacak içime öyle doğuyor diyor
Çatlama aninda bazen bu durumlar olabilirmiş. Aslinda güzel bisey vucudunun haber vermesi. Umarim deneme yapmissindir canimKızlar yumurtlama günüm bugün ve kana benzer ni akıntım oldu. Uzuyor yapışkan ama kanlı gibi niye acaba bilen var mı yada olan var mı
kizlar malesef ben adet oldum. Peki yaşadiğim o kasik agrilari neydi? Allahim her ay böyle benim yaşadiğimi yaşayanlara sabir versin. Aralik kervani geliyorum vardir her işte hayir yapacak bise yok
Nasip canim benim. Demekki herzaman çattan 14 gün sonra adet olunmuyormuşRabbim hayırlısını nasip etsin.Aralıkta inşallah oğluşuna hamile kalırsın
Ya ben soğuk aldığım için oldu sandım da.Çatlama aninda bazen bu durumlar olabilirmiş. Aslinda güzel bisey vucudunun haber vermesi. Umarim deneme yapmissindir canim
Hayırlı aksamlar hepinize hanımlar
Ben hala hastanedeyim. Hergün bakıyorlar su azalmaya devam ediyo.doktorum en son ana kadar durduracagiz sonra alacağız dedi.
Sevecenim senin o zaman yaşadıklarını yaşıyorum. Gerçekten insan başına gelince anlıyor ne kadar zormuş. Yine de çok şükür.duadan başka bişey gelmiyor elimden. Birazdan kızımı getirecekler çok. Ozledim. Sarılmak koklamak istiyorum. Ağlamak istemiyorum uzulmesin. Hayirlisiyla evimize bi gitsek çok çok iyi olacağım.
Hepiniz dualarimdasiniz. ALLAH hayırlı sağlıklı dogumlar nasip etsin.
Hayırlı geceler kizlar
Doktor bebeğin suyu biraz artmis dedi. Eve gideyim o zaman dedim. Hastane yakın zaten. Cuma tekrar gideceğim. Bebek hareketlerini takip ediyorum sürekli. Çok şükür evimde uyuyorum kaç gündür Psikolojim bozuldu.
Geçmişi hiç okuyamadim. Pek giremiyorum. Inşallah herkesin gonlune gore olur hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?