Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İlk haftalarda ki ultrasyon kağıdını vermedi doktor ama 5 haftalıkken nokta gibi bişeydi ultrasyon kağıdında sağdaydı yanılmıyorsam. Ama şimdi erken olsa bile sanki sağ tarafımda hissediyorum bir kıpırdama.. Ayrıca kızım ilk haftalar da ultrasyon kağıdında sola tutunmuştu fasulye gibiydi şekli çözemedim tam bu mevzuları.

Yarın kontrolüm var 12+1 günlük olacam en son 2 gün önce gtmştm acilde 11+2 günlük çıkmıştı yani yarın acilin hesabına göre 11+5 olacak belli olur mu sizce ?
Canım tamamen Doktorun tecrübesine bağlı kimisi 11.haftada cikintidir kemik yapısıdır tak anlıyor.

Eşimde benim hiç erkek çocuğum olmayacak içime öyle doğuyor diyor
Rabbim hayırlara çıkarsın ınş.Banada bazen öyle geliyor benim hiç oğlum olmaz diyorum.sonra rabbime siginiyorum ol desin yeterki diyorum.ben çok fazla hayal kırıklığı yasamiyim diye şahsen kendimi kıza hazırlıyorum 3 kızım olursa nasıl olur hayalleride kuruyorum.Rabbim herkese gonlundekini nasip etsin ınş.

Amiinnnnn hayırlısı ile bu perşembe gecesi yüzü suyu hürmetine Rabbim sana ve gönlünde erkek bebeği isteği olan tüm annelere o duyguyu hayırlısı ile tattırsn inşallah . Rabbim ne verirse baş göz üstüne

Amin amin amin rabbim neylerse güzel eyler.dualarda buluşalım ınş.

Eşimde benim hiç erkek çocuğum olmayacak içime öyle doğuyor diyor
Ya biliyomusun benim eşim de öyle söylüyor 1 kızımız var 2. Çocuğumux inşallah erkek olacak diyorum. Sen ne hissediyosun sence ne olur diye sorunca kız olur diyo niye diyorum işte görürsün kız olur diyo ben kızıma hamile iken Dr ilk erkek dedi 1 ay boyunca erkek biliyorduk sonra kız dediler eşim bana dediki ben sana hep kız olur diyodum gördün mü kız oldu dedi. Adam ne dese çıkıyo işin kötü yanı da...yani seni çok iyi anlıyorum

Kızlar yumurtlama günüm bugün ve kana benzer ni akıntım oldu. Uzuyor yapışkan ama kanlı gibi niye acaba bilen var mı yada olan var mı
Çatlama aninda bazen bu durumlar olabilirmiş. Aslinda güzel bisey vucudunun haber vermesi. Umarim deneme yapmissindir canim

kizlar malesef ben adet oldum. Peki yaşadiğim o kasik agrilari neydi? Allahim her ay böyle benim yaşadiğimi yaşayanlara sabir versin. Aralik kervani geliyorum vardir her işte hayir yapacak bise yok

Rabbim hayırlısını nasip etsin.Aralıkta inşallah oğluşuna hamile kalırsın

Aylarca diyet yaptim o kadar hirpaladim kendimi testlerle. yumurtlamanin ayni günü deneme oldu. Hatta 5.gün kasik agrilarim oldu tuttu heralde dedim. Hepsi yerle yeksann diyeti biraktim kafam karmakarişik benim yumurtanin ömrü cok kisaymiş demekki

Canım yeni gördüm çok çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna her şey yoluna girer. Dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…