- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.921
Amin inşallah Rabbim katında kabul buyursun.Amin amin ınş canım bende isim bildiklerimi isimle bilmediklerini nickle dile getiriyorum rabbim biliyor kabul eylesin ınş.dua ile..
Canım hamilesin rabbimin izniyle testin negatif değil pozitif.Benim 2.kızında böyle hayalet cizgiydi.stres yapma benimde öyle oldu adet olacakmisim gibi tam adet olacağım gün gelip gitti ağrılar su an hiç yok.Resmen adet sancisi cekiyorum ama yok bise yok nestte negatif iyice gerildim bence ben hamile değilim kizlar
Senden de canim.kan testi sonucunu gormeden umudunu niye kesiyorsun,idrar testlerinde cizgi gorunupte sonucun degistigine hic rastlamadim,sonuc negatif olursa da hayirlisi diyip gelecek aya niyet edersin,hem bende gelecek ay icin niyetteyim yalniz degilsin:))Sende içinde canim benim. Allah razi olsun. Yarinda silik cikarsa ben umudumu keserim artik
Düzenli adet goruyorsan birdahaki adet kan aman yumurtlama ya göre olur herzaman beklenen adet tarihinden 14gun önce olur yumurtlama.sen 1 ay öncesinden test alıp 1 ay vücudunu tanımak amaçlı testlerini başla derim deneyeceğin ayda tecrübe edinmiş olursunKizlar bisey sorucam ya ben aralik ayinda deneyecegim insallah ama adeti duzenli 28 gunde bir olan biri erken yumurtluyor olabilir mi sizce? Yani 14. Gun degil de mesela 10. Gun felan?
Düzenli adet goruyorsan birdahaki adet kan aman yumurtlama ya göre olur herzaman beklenen adet tarihinden 14gun önce olur yumurtlama.sen 1 ay öncesinden test alıp 1 ay vücudunu tanımak amaçlı testlerini başla derim deneyeceğin ayda tecrübe edinmiş olursun
Merhabalarrrrrrr öncelikle ben bu konuyu 3 yada 4 aydır üşenmeden her gün okuyorum bütün sayfaları okudum ve sevecenim uyuyangüzel özellikle siz konunun başından beri burdasnz sizi hiç görmesemde sanki çok iyi tanıyorum sürekli üye olmak istiyordum ama eşim izin vermiyordu dayanamadım en sonunda oldum ve sonunda yazıyorum buraya bişeyler çok mutluyum. Kendimi tanıtayım önce 1 kız çocuğu annesiyim kızım 2 yaşında çocuk istemeye karar verince araştırma yapayım dedim ve bu sayfayı buldum tevafuk olsa gerek şimdide 12 haftalık gebeyim ama bebeğim 4 günlük geride gelişimi ve buradaki yöntemleri deneyerek hamile kaldm beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacam zaten hep okuyorum sizleri inşallah benim bebeğim de hayırlısı ile erkektir.şuan buraya yazabilmek beni çok mutlu etti
Hoşgeldin canım rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.diyet filanda uyguladin mi kendine ve eşine deniyecek arkadaşlara bilgi olur birde ne gibi belirtiler yaşadın gebeligin ilk haftalarından bu yana paylasabilirmisin bizimleMerhabalarrrrrrr öncelikle ben bu konuyu 3 yada 4 aydır üşenmeden her gün okuyorum bütün sayfaları okudum ve sevecenim uyuyangüzel özellikle siz konunun başından beri burdasnz sizi hiç görmesemde sanki çok iyi tanıyorum sürekli üye olmak istiyordum ama eşim izin vermiyordu dayanamadım en sonunda oldum ve sonunda yazıyorum buraya bişeyler çok mutluyum. Kendimi tanıtayım önce 1 kız çocuğu annesiyim kızım 2 yaşında çocuk istemeye karar verince araştırma yapayım dedim ve bu sayfayı buldum tevafuk olsa gerek şimdide 12 haftalık gebeyim ama bebeğim 4 günlük geride gelişimi ve buradaki yöntemleri deneyerek hamile kaldm beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacam zaten hep okuyorum sizleri inşallah benim bebeğim de hayırlısı ile erkektir.şuan buraya yazabilmek beni çok mutlu etti
Allah rast getirsin haber ver canim bize saglikla gonlunce olsun insallah
kızlarımda otomatik hesaplayicinin verdiği tarihte hep hamile kaldım. Yani yumurtlama günü tek deneme. Bu sefer baktım terslik var çünkü 1 yıla yakın hamile kalamadim ovulasyon testi yaptım ve 2. Çizgi açılırken yine tek deneme oldu. Öyle denk geldi özellikle erkek olsun diye değil. İlk başlarda bende çok takmistim. Hatta kizlarimda cin takvimi tutunca bunda da erkek aylarına denk getireyim dedim ama tutmadı. Sonra çok kızdım kendime af diledim ve bilerek isteyerek kız gösteren ayda denedim ve tuttu. Bakalım merakta etmiyor değilim. Diğerlerinden tek farkı göğüslerim büyümedi.Canım bu seferde ben sorayımerkek olur diye yumurtlama günü filan bişey den edin mi
Bilmiyorum işte ben oğlumuz olacak diyorum eşim kız bu bebek diyor inanın doktorun cinsiyeti söyleyeceği anı hayal bile edemiyorum kalbim deli gibi çarpıyorPh degeri sabit bir deger degilki birgün önce ne yenilmesine bağlı ben ona hic itibar etmiyorum. Karbonatli su icerken baziktim biraktim yine asidik oldum önemli olan birlikteliğin olduğu anki ph.
Rabbim selametle cikarsin o odadan. Ben bile o ani düşündükce heyecanlaniyorum daha hamile olduğuma emin degilkenBilmiyorum işte ben oğlumuz olacak diyorum eşim kız bu bebek diyor inanın doktorun cinsiyeti söyleyeceği anı hayal bile edemiyorum kalbim deli gibi çarpıyor
Ayy ınş canım isteyen herkese nasip olsun Canım doktorun tahminde bulunmadimi esin neden öyle dusunuyor. Kese konumuna göre nasıl sağa mi tutunmuş sola miBilmiyorum işte ben oğlumuz olacak diyorum eşim kız bu bebek diyor inanın doktorun cinsiyeti söyleyeceği anı hayal bile edemiyorum kalbim deli gibi çarpıyor
Ne yalan söyliyim benim içime erkek doğdu şimdiOlsun canım herkeste farkli da olabiliyor.bulantı başlamadı daha 5+3 olmam lazım hesabıma göre kizlarimda 8.haftada başlamıştı bulantı kusma.Canım en çok ekşi acı çekiyor.
Az su tukettiysen o dönemde ona bağlı ph düşük cikabilirHoşbuldum teşekkür ederim. Evde ovulasyon testi kullandım diyete pek dikkat etmedim ama o ay kırmızı et çok yedik tuzlu olur benim yemeklerimde yumurtam 16. Gün çatladı 15 gün gece test koyu idi bende açılmasını bekledim 16. Gün testim biraz açıldı 5 günlük cinsel perhizden sonra tek ilişki oldu. Sağa yattım hemen çok dua ettim yani yazmakta zorlanacagm kadar dilim döndükçe hacet namazları dilek tesbihleri çünkü en başta Rabbim ol diyecek öyle olacak ilişkiden 5 6 gün sonra kram gibi ağrılar girdi kasığıma idrarım bazen açık bazen koyu oluyor kızımda çok aşırı kustm hiç iştahım yoktu bunda da kustum bulantm oldu ama kesinlikle kızım kadar ağır değildi sonra sırt ağrılarm oldu 2-3 gündür baş ağrımda var. Beni tek düşündüren idrar testinde ph değerim 5 çıktı o biraz umudumu kırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?