- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #36.981
Canım hayira çıksın rüyan ınş çok güzel görmüşsün.oğlun ol ucak rabbimin izniyleKızlar ben bu gece rüyamda başkasının erkek bebeğini emziriyordum
aaa cok uzuldum canım ama nıye testte sılık cıksınkı kımyasalmı gecırdın acabakizlar malesef ben adet oldum. Peki yaşadiğim o kasik agrilari neydi? Allahim her ay böyle benim yaşadiğimi yaşayanlara sabir versin. Aralik kervani geliyorum vardir her işte hayir yapacak bise yok
Çok güzel bir rüya Hayır olsun insallah. Bende kizlarimda hep kız bebek emzirmistim. Bunda bişey görmedim daha. Oğlan murattir, emzirmekte iyi inşallah oğlunun müjdesi olurKızlar ben bu gece rüyamda başkasının erkek bebeğini emziriyordum
Ilginc ilk defa duydum hayirlisi hakkinda canim.Ben takip yaptim sancim ve akintidanda teyit ettim eminim bugun çattan sonraki 17.gün
Moralini hiccc bozma bulanti gercekten erkek veya kiz belirtisi degil aksi yonde o kadar ornek var ki.Kızlar sabah namazında bi bulantı bastı boş kustum ya çok erken oldu bulantı işi 5+4 teyim daha.moralim bozuldu.
Haklısın canım suan hiç bişey yok çok güzel kahvaltimi yaptım.iki kızımda da 8.hafta başlayıp 16da bitmişti.hayırlısıyla bakalım ne bekliyor beni.Moralini hiccc bozma bulanti gercekten erkek veya kiz belirtisi degil aksi yonde o kadar ornek var ki.
Valla ben de 28 gunde 1 adet olurum kesin. Bende ovulasyon testi aldım . ilk defa denedim adetin bitti 2 kere test yaptım . 6.7. Günlerde bisi yok. Sonra 10.11.12.13.14. Gün yaptım . 14. Pozitif çıktı pik yapti .15. Gün sabah yumurtam çatladı 7 saat sonra birliktelik oldu.Senden de canim.kan testi sonucunu gormeden umudunu niye kesiyorsun,idrar testlerinde cizgi gorunupte sonucun degistigine hic rastlamadim,sonuc negatif olursa da hayirlisi diyip gelecek aya niyet edersin,hem bende gelecek ay icin niyetteyim yalniz degilsin:))
Canım her çocuk bir değil. Benim yengem de 2 oglunda hiç kusmamis.Kızlar sabah namazında bi bulantı bastı boş kustum ya çok erken oldu bulantı işi 5+4 teyim daha.moralim bozuldu.
Insallah gonlunce olur,saglikla kucagina alirsin canimValla ben de 28 gunde 1 adet olurum kesin. Bende ovulasyon testi aldım . ilk defa denedim adetin bitti 2 kere test yaptım . 6.7. Günlerde bisi yok. Sonra 10.11.12.13.14. Gün yaptım . 14. Pozitif çıktı pik yapti .15. Gün sabah yumurtam çatladı 7 saat sonra birliktelik oldu.
İlk Ovulasyon testimde yakaldim hepsini. İlk denemede de hamile kaldim . diyette yaptik bakalım erkek tutacakmi. Tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun .
Gonlunce olsun canim.benim ilk hamileligimde 4 ay hersey koktu,cok kotuydum.ikincide hicbirseyin yoktu,oyle hafif gecti aserme donemim.teyzemin 2 oglu var her ikisinde de kusmaktan hastanelik oldu.kadindan kadina ve hamilelikten halimelige degisiyor,hakkinda hayirlisi olsun canimHaklısın canım suan hiç bişey yok çok güzel kahvaltimi yaptım.iki kızımda da 8.hafta başlayıp 16da bitmişti.hayırlısıyla bakalım ne bekliyor beni.
Inşallah canim aynen hayirlisiGecemavisim canım belki hakkında böyle hayırlıdır inşallah Aralık'ta hep birlikte oğlumuza hamile kalırız
Nasıl yani ? Çok gizemli konuşmuş.Selam bayanlar ben bugün doktora gidecektim ama eşimin işi dolayısıyla kaldı gitmedk. Size bir olay anlatmak istiyorum annemlerin yanında böyle şıh niyetine geldikleri bi kadın var hamile kalmadan önce yanına gelmiştim bana dedi hamile kalacaksın dedi bebeğinin adı bellidir ama hamile kalınca 3 aylık olunca yanıma gel dedi bugün doktora gitmedik bende o kadının yanına gittim dedi kız mı erkek mi onu Allah bilir kız da olsa erkekte olsa adını ben koyacağım ama sen sakın doktora sorma neyim olacak diye doktor sana söylerse söyler sen sorma dedi. Napcam şimdi ben
12 haftalık canım bugün doktora da gitmedim tevafuk mu acabaNasıl yani ? Çok gizemli konuşmuş.
Acaba ne demek istemiş. Belkide biliyor ne olduğunu ama sana söylemiyordur. Kaç haftaliksin.
Belkide öyledir vardır bir hayır.12 haftalık canım bugün doktora da gitmedim tevafuk mu acaba
Hayirlisi canim,an itibariyle ayni kervandayiz,benim de suan regl devam ediyor ,hayirlisi bakalim bakalim
Gecemavisim canım belki hakkında böyle hayırlıdır inşallah Aralık'ta hep birlikte oğlumuza hamile kalırız
Hayırlı olsun bebişin en son çekilen ultrasyon fotosu varsa at istersen yorumda bulunabilirim12 haftalık canım bugün doktora da gitmedim tevafuk mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?