Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kizlar malesef ben adet oldum. Peki yaşadiğim o kasik agrilari neydi? Allahim her ay böyle benim yaşadiğimi yaşayanlara sabir versin. Aralik kervani geliyorum vardir her işte hayir yapacak bise yok
aaa cok uzuldum canım ama nıye testte sılık cıksınkı kımyasalmı gecırdın acaba

Moralini hiccc bozma bulanti gercekten erkek veya kiz belirtisi degil aksi yonde o kadar ornek var ki.
Haklısın canım suan hiç bişey yok çok güzel kahvaltimi yaptım.iki kızımda da 8.hafta başlayıp 16da bitmişti.hayırlısıyla bakalım ne bekliyor beni.

Merhaba arkadaslar :) kiz bebek topiginde yazmistim bir de buraya selam vermek istedim :)
Bir oglusum var Allah bagislasin,demir ve de vitamin degerlerim yukseldikten sonra ikinci bebis calismalarina basliycaz insallah ama ben sabirsizlaniyorum hayirlisi olsun :)
Bulanti kiz bebek belirtisi degildir illa evet,
Ogluma hamileyken 16nci haftaya kadar bulanti yasadim cok zordu,ilk 3 ay kilo verdim,evde,disarda heer sey kokuyordu ve midemi bulandiriyordu. Ama geciyor er ya da gec geciyor.
Saglikla kavusalim hepimizin ozlemle sevgiyle beklenen kuzularimiza

Valla ben de 28 gunde 1 adet olurum kesin. Bende ovulasyon testi aldım . ilk defa denedim adetin bitti 2 kere test yaptım . 6.7. Günlerde bisi yok. Sonra 10.11.12.13.14. Gün yaptım . 14. Pozitif çıktı pik yapti .15. Gün sabah yumurtam çatladı 7 saat sonra birliktelik oldu.
İlk Ovulasyon testimde yakaldim hepsini. İlk denemede de hamile kaldim . diyette yaptik bakalım erkek tutacakmi. Tabi öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun .

Kızlar sabah namazında bi bulantı bastı boş kustum ya çok erken oldu bulantı işi 5+4 teyim daha. moralim bozuldu.
Canım her çocuk bir değil. Benim yengem de 2 oglunda hiç kusmamis.
Ama 3.oglunda 5 ay kusmus.
Moralini bozma belli olmaz. Belki erkektir de vucudun o sekilde tepki veriyodur.

Insallah gonlunce olur,saglikla kucagina alirsin canim

Haklısın canım suan hiç bişey yok çok güzel kahvaltimi yaptım.iki kızımda da 8.hafta başlayıp 16da bitmişti.hayırlısıyla bakalım ne bekliyor beni.
Gonlunce olsun canim.benim ilk hamileligimde 4 ay hersey koktu,cok kotuydum.ikincide hicbirseyin yoktu,oyle hafif gecti aserme donemim.teyzemin 2 oglu var her ikisinde de kusmaktan hastanelik oldu.kadindan kadina ve hamilelikten halimelige degisiyor,hakkinda hayirlisi olsun canim

Selam bayanlar ben bugün doktora gidecektim ama eşimin işi dolayısıyla kaldı gitmedk. Size bir olay anlatmak istiyorum annemlerin yanında böyle şıh niyetine geldikleri bi kadın var hamile kalmadan önce yanına gelmiştim bana dedi hamile kalacaksın dedi bebeğinin adı bellidir ama hamile kalınca 3 aylık olunca yanıma gel dedi bugün doktora gitmedik bende o kadının yanına gittim dedi kız mı erkek mi onu Allah bilir kız da olsa erkekte olsa adını ben koyacağım ama sen sakın doktora sorma neyim olacak diye doktor sana söylerse söyler sen sorma dedi. Napcam şimdi ben

Nasıl yani ? Çok gizemli konuşmuş.
Acaba ne demek istemiş. Belkide biliyor ne olduğunu ama sana söylemiyordur. Kaç haftaliksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…