- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.021
Bana da şekil olarak erkek gibi geldi uzun duruyorCanm yukledm bakabilir misin
Hayirlisiyla lnsallahh..Bana da şekil olarak erkek gibi geldi uzun duruyor
Evet okudum ama bilmiyorum ya benim biraz kafam karıştı. Kadın niye öğrenme dedi ki yani üzülürsün diye mi öğrenme dedi yoksa süpriz olsun diye mi? Yani kafam karıştı ama benim de fikrim eğer hamile kalırsam 5. Aya kadar asla öğrenmiyecem cinsiyet ini çünkü kızıma 4 aylıkken erkek dediler 5. Ayda kız dediler aynı şeyleri bi daha yaşamak istemiyorum:-( sende bi bak belki Dr sen sormadan söylerCanim galiba Ben cinsiyeti ogrenemeyecem diger yazilarimi okudun mu
Allahtan iste Allah bilir doktorun dedigine cok takilma dedi doktorlarin erkek deyip kiz cikan cok oldu dedi cinsiyetini ogrensen bile cokk dillendirme dediEvet okudum ama bilmiyorum ya benim biraz kafam karıştı. Kadın niye öğrenme dedi ki yani üzülürsün diye mi öğrenme dedi yoksa süpriz olsun diye mi? Yani kafam karıştı ama benim de fikrim eğer hamile kalırsam 5. Aya kadar asla öğrenmiyecem cinsiyet ini çünkü kızıma 4 aylıkken erkek dediler 5. Ayda kız dediler aynı şeyleri bi daha yaşamak istemiyorum:-( sende bi bak belki Dr sen sormadan söyler
Canım erkek uzunlamasına kız biraz daha bükük mü duruyo yani cenin şeklinde mi duruyor yani kıvrık? Tahmini öyle mi yapıyosunuzBana da şekil olarak erkek gibi geldi uzun duruyor
Yani erkek bebek çabuk şekil alıyor öyle diyelimCanım erkek uzunlamasına kız biraz daha bükük mü duruyo yani cenin şeklinde mi duruyor yani kıvrık? Tahmini öyle mi yapıyosunuz
Hakkında hayırlısı inşallah ama inş hayırlısı erkektirAllahtan iste Allah bilir doktorun dedigine cok takilma dedi doktorlarin erkek deyip kiz cikan cok oldu dedi cinsiyetini ogrensen bile cokk dillendirme dedi
Allah razi olsn Rabblm hepimizin gonlune gore versnHakkında hayırlısı inşallah ama inş hayırlısı erkektir
Ayy kuzum ya rabbim acısını göstermesin sağlıkla kucağına alırsın ınş.moralini bozma Evet arter damarlar bebekten kirli kanı anne kanina taşıyan damarlardir eksikliğinde bebekte gelişme geriliği bir takım anomali olduğunu dusundurebilur bunun için araştırma yaparlar şimdi.ikili 3 lu testlerini yaptirmismiydin canım. Ayrintiliya gir mutlaka ama organlarda bir sorun varsa Allah korusun en azından doğduğunda hemen ne gerekirse önlemini almaya calisirsin en azından.inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım rabbimin izniyleKizlar bebisimde yine sorun çıktı kordonda 3 alter oluyormuş 1 i eksik baska hastaneye sevk etti baska bi anormallik varmi diye kucuk kizimda da boy kilo geriligi vardi ondanda 5 tup kan aldilar bugun hastanede resmen bittim inşallah kizimin 15 gun sonra iyi sonucunu alirimbebis icinde bir daha hastaneye gitmeyi dusunmuyorum sancim gelip dogurana kadar ilk kizimda yaptirmadim hic bi test ikinci igne ile gebe kaldim diye 3 lu tarama ama 1veya 2 ay icinde farkli hastanelerde sadece ultrasyona giderdim bunda da artik takibi biraktim sanci kan leke olursa giderim yoksa yok
Cok gecmis olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah.detayli taramada mi cikti kordonda nasil bir sorun bilemiyoum ama haliyle hamilelikte normalden daha hassas oluyor insan cabuk morali bozuluyor lutfen rahat olmaya calis Rabbim korur bebegini insallah.seni anliyorum iki bebegimde de taramalara girmedim hemsire arkadasim seyri normal bi hamilelikte taramalar ozel hastanelerin icadindan baska bisey dehil demistiKizlar bebisimde yine sorun çıktı kordonda 3 alter oluyormuş 1 i eksik baska hastaneye sevk etti baska bi anormallik varmi diye kucuk kizimda da boy kilo geriligi vardi ondanda 5 tup kan aldilar bugun hastanede resmen bittim inşallah kizimin 15 gun sonra iyi sonucunu alirimbebis icinde bir daha hastaneye gitmeyi dusunmuyorum sancim gelip dogurana kadar ilk kizimda yaptirmadim hic bi test ikinci igne ile gebe kaldim diye 3 lu tarama ama 1veya 2 ay icinde farkli hastanelerde sadece ultrasyona giderdim bunda da artik takibi biraktim sanci kan leke olursa giderim yoksa yok
Yine de insallah sonuclar iyi cikar ama sorun olursa guvenebilecegin doktorlara basvurmanda fayda var bence,alabilecegin onlemleri bilirsin en axindanKizlar bebisimde yine sorun çıktı kordonda 3 alter oluyormuş 1 i eksik baska hastaneye sevk etti baska bi anormallik varmi diye kucuk kizimda da boy kilo geriligi vardi ondanda 5 tup kan aldilar bugun hastanede resmen bittim inşallah kizimin 15 gun sonra iyi sonucunu alirimbebis icinde bir daha hastaneye gitmeyi dusunmuyorum sancim gelip dogurana kadar ilk kizimda yaptirmadim hic bi test ikinci igne ile gebe kaldim diye 3 lu tarama ama 1veya 2 ay icinde farkli hastanelerde sadece ultrasyona giderdim bunda da artik takibi biraktim sanci kan leke olursa giderim yoksa yok
Kizlar bebisimde yine sorun çıktı kordonda 3 alter oluyormuş 1 i eksik baska hastaneye sevk etti baska bi anormallik varmi diye kucuk kizimda da boy kilo geriligi vardi ondanda 5 tup kan aldilar bugun hastanede resmen bittim inşallah kizimin 15 gun sonra iyi sonucunu alirimbebis icinde bir daha hastaneye gitmeyi dusunmuyorum sancim gelip dogurana kadar ilk kizimda yaptirmadim hic bi test ikinci igne ile gebe kaldim diye 3 lu tarama ama 1veya 2 ay icinde farkli hastanelerde sadece ultrasyona giderdim bunda da artik takibi biraktim sanci kan leke olursa giderim yoksa yok
Allah kolaylık versin canım tez zamanda geçer ınş.gebeligin en cekilmeyen yanı bulantı kusma olsa gerek12 haftaya girdim tam bulantılar gecmeye basladı derken arttı doktorumu aradım saçları cıkıyordur dedi ayyy öldürdü beni bu bulantılar
Çok geçmiş olsun cnm inşallah bir sorun çıkmaz. Rabbim evlatlarını size bağışlasın. Ultrasona kesinlikle gir cnm ihmal etme madem ki sıkıntı var sıkı takipte ol cnm. Rabbim şifa versin.Kizlar bebisimde yine sorun çıktı kordonda 3 alter oluyormuş 1 i eksik baska hastaneye sevk etti baska bi anormallik varmi diye kucuk kizimda da boy kilo geriligi vardi ondanda 5 tup kan aldilar bugun hastanede resmen bittim inşallah kizimin 15 gun sonra iyi sonucunu alirimbebis icinde bir daha hastaneye gitmeyi dusunmuyorum sancim gelip dogurana kadar ilk kizimda yaptirmadim hic bi test ikinci igne ile gebe kaldim diye 3 lu tarama ama 1veya 2 ay icinde farkli hastanelerde sadece ultrasyona giderdim bunda da artik takibi biraktim sanci kan leke olursa giderim yoksa yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?