- 16 Kasım 2017
- 193
- 180
- 18
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.061
Ben bı atiymde benimkinede bakın lütfen kız dedi ama ben hala erkek hissediyorum çünkü küçük kızım 8 yaşında 8 Yıldır ruyalarimda mustafa adında bir oğlu oluyor ve kaybediyorum kaç defa gece uyanıp aradım onu Allah bilir .sırf bu rüyalardan kurtulmak için hamile kaldım bir oğlum bir kızım var .kız dedi Dr ama bı turlu inanamadim hamile kaldığım günden beri de rüyamda o çocuğu artık görmüyorumHayırlı olsun bebişin en son çekilen ultrasyon fotosu varsa at istersen yorumda bulunabilirim
Hayırlı olsun bebişin en son çekilen ultrasyon fotosu varsa at istersen yorumda bulunabilirim
Hayırlı olsun bebişin en son çekilen ultrasyon fotosu varsa at istersen yorumda bulunabilirim
Teşekkür ederim canım yorumun için öncelikle sağlıklı olsun sadece yanılma payı varmıdır diye attm yoksa okadar emin dediki kız diye .Canım bana da doktorun söylediği gibi kız geldi. Anladığımdan değil ıcımden öyle geçti
Canım bozma moralını Allah'ın ıznıyle sağlıkla kucagına alacaksın yavrunu
Yani kız dıyıp son ana kadar sonra erkek doğuran kadınlar duyduk bu forumda:) ama doktor ıyı bı doktorda pek yanılmaz bence çünkü haftan baya ıleride. 11 12 olsa hanı olabılır dıcem de sımdı gelısmiştir artık Organı. Ben de erkek cok ıstıyordum ama benimki de kızmış. Alıştım ama sımdı bu fikre hoşuma bile gitmeye başladıTeşekkür ederim canım yorumun için öncelikle sağlıklı olsun sadece yanılma payı varmıdır diye attm yoksa okadar emin dediki kız diye .
Canım 16.haftada artık cinsiyetleri oluşuyor yani yanılma payı olabilir ama az diye düşünüyorum tabiki doktorun tecrübesine bağlıMerhaba bir şey sorcaktim ben 15+2 Dr gittim kesin kız dedi ama yanilmayi olabilirmi bı bilginiz varmı acaba??
Bende biraz alıştım şimdi ilk gün bı şok yasasında.bu arada kızımın ismini Zeynep koycm Allah kısmet ederse sizin kini daha çok beğendim Zeynep Sare öyle koymaya karar verdimYani kız dıyıp son ana kadar sonra erkek doğuran kadınlar duyduk bu forumda:) ama doktor ıyı bı doktorda pek yanılmaz bence çünkü haftan baya ıleride. 11 12 olsa hanı olabılır dıcem de sımdı gelısmiştir artık Organı. Ben de erkek cok ıstıyordum ama benimki de kızmış. Alıştım ama sımdı bu fikre hoşuma bile gitmeye başladı
Rabbim sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş çok güzel isimBende biraz alıştım şimdi ilk gün bı şok yasasında.bu arada kızımın ismini Zeynep koycm Allah kısmet ederse sizin kini daha çok beğendim Zeynep Sare öyle koymaya karar verdim
Ay nasıl mutlu oldum vesile olduysak :) ben cok sevıyorum kızımın ismini hıc pısman olmadım nasıpse ikinciye de nazlı koycaz yanına bı isim daha bulurum :)Bende biraz alıştım şimdi ilk gün bı şok yasasında.bu arada kızımın ismini Zeynep koycm Allah kısmet ederse sizin kini daha çok beğendim Zeynep Sare öyle koymaya karar verdim
Kuzum ya senin prenses te tüm takvimleri alt üst etmiş olduYani kız dıyıp son ana kadar sonra erkek doğuran kadınlar duyduk bu forumda:) ama doktor ıyı bı doktorda pek yanılmaz bence çünkü haftan baya ıleride. 11 12 olsa hanı olabılır dıcem de sımdı gelısmiştir artık Organı. Ben de erkek cok ıstıyordum ama benimki de kızmış. Alıştım ama sımdı bu fikre hoşuma bile gitmeye başladı
Amin inşallah cümlemize göstersin rabbim o güzel gunleriRabbim sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş çok güzel isim
Benim kızımın ismi Buse şimdi birde Zeynep Sare geliyor :) aynn vesile oldunuz gerçek adlarıyla sağlıklı mutlu yaşasın yavrularimizAy nasıl mutlu oldum vesile olduysak :) ben cok sevıyorum kızımın ismini hıc pısman olmadım nasıpse ikinciye de nazlı koycaz yanına bı isim daha bulurum :)
Canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ama bana erkek gibi geldi biz bilemeyiz sadece tahmin sen doktoruna kulak ver ben yanılıyorumdur[/QUOTE amin çok saol Allah razı olsun cnm hayırlısı olsun bir ay sonra birdaha randevum var inşallah tam bişey derler biraz Dr çok gençti özele gittim ama oyuzden biraz tereddüt ettim yoksa Dr kulak vermek gerekirse hiç tereddüt etmeden kız dedi
Amin canım insallahBenim kızımın ismi Buse şimdi birde Zeynep Sare geliyor :) aynn vesile oldunuz gerçek adlarıyla sağlıklı mutlu yaşasın yavrularimiz
Ay sorma kuzum yaa valla ıcımden hep kız geçiyordu en basından beri ama bu kadar takvım de yaşan soylemıyordur dıyordum hep bi yandanda. Hahaha Çin Rus yüzük 4 senede bir kan yenılenme vs bütün testler yanıldı:)Kuzum ya senin prenses te tüm takvimleri alt üst etmiş oldu
Başka Dr da bir ay sonra gidecm bakalım hayırlısı olsun . teşekkür ederim yorumunz için.Canım bende erkek bebeğine benzettim ama doktor kesin demisse öyledir. Başka doktora da görün istersen.
gulsah-34 . Bu arada bende cok beğenmiştim zeynep sare ismini görünce:)) adıyla yaşasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?