Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlı olsun bebişin en son çekilen ultrasyon fotosu varsa at istersen yorumda bulunabilirim
Ben bı atiymde benimkinede bakın lütfen kız dedi ama ben hala erkek hissediyorum çünkü küçük kızım 8 yaşında 8 Yıldır ruyalarimda mustafa adında bir oğlu oluyor ve kaybediyorum kaç defa gece uyanıp aradım onu Allah bilir .sırf bu rüyalardan kurtulmak için hamile kaldım bir oğlum bir kızım var .kız dedi Dr ama bı turlu inanamadim hamile kaldığım günden beri de rüyamda o çocuğu artık görmüyorum

Eklentiler

• IMG-20171123-WA0006.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 217
Canım bana da doktorun söylediği gibi kız geldi. Anladığımdan değil ıcımden öyle geçti
Teşekkür ederim canım yorumun için öncelikle sağlıklı olsun sadece yanılma payı varmıdır diye attm yoksa okadar emin dediki kız diye .

C Cesaaa geçmiş olsun canım kontrollerini ihmal etme bence
Canım bozma moralını Allah'ın ıznıyle sağlıkla kucagına alacaksın yavrunu
C Cesaaa . Canım Allah sabir sıhhatle birlikte kolaylık versin. Üzülme herşey iyi olacak .

Kizlar cok teşekkür ederim inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin

Teşekkür ederim canım yorumun için öncelikle sağlıklı olsun sadece yanılma payı varmıdır diye attm yoksa okadar emin dediki kız diye .
Yani kız dıyıp son ana kadar sonra erkek doğuran kadınlar duyduk bu forumda:) ama doktor ıyı bı doktorda pek yanılmaz bence çünkü haftan baya ıleride. 11 12 olsa hanı olabılır dıcem de sımdı gelısmiştir artık Organı. Ben de erkek cok ıstıyordum ama benimki de kızmış. Alıştım ama sımdı bu fikre hoşuma bile gitmeye başladı

Merhaba bir şey sorcaktim ben 15+2 Dr gittim kesin kız dedi ama yanilmayi olabilirmi bı bilginiz varmı acaba??
Canım 16.haftada artık cinsiyetleri oluşuyor yani yanılma payı olabilir ama az diye düşünüyorum tabiki doktorun tecrübesine bağlı

Bende biraz alıştım şimdi ilk gün bı şok yasasında.bu arada kızımın ismini Zeynep koycm Allah kısmet ederse sizin kini daha çok beğendim Zeynep Sare öyle koymaya karar verdim

Bende biraz alıştım şimdi ilk gün bı şok yasasında.bu arada kızımın ismini Zeynep koycm Allah kısmet ederse sizin kini daha çok beğendim Zeynep Sare öyle koymaya karar verdim
Rabbim sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş çok güzel isim

Ay nasıl mutlu oldum vesile olduysak :) ben cok sevıyorum kızımın ismini hıc pısman olmadım nasıpse ikinciye de nazlı koycaz yanına bı isim daha bulurum :)

Kuzum ya senin prenses te tüm takvimleri alt üst etmiş oldu

Ay nasıl mutlu oldum vesile olduysak :) ben cok sevıyorum kızımın ismini hıc pısman olmadım nasıpse ikinciye de nazlı koycaz yanına bı isim daha bulurum :)
Benim kızımın ismi Buse şimdi birde Zeynep Sare geliyor :) aynn vesile oldunuz gerçek adlarıyla sağlıklı mutlu yaşasın yavrularimiz

Kuzum ya senin prenses te tüm takvimleri alt üst etmiş oldu
Ay sorma kuzum yaa valla ıcımden hep kız geçiyordu en basından beri ama bu kadar takvım de yaşan soylemıyordur dıyordum hep bi yandanda. Hahaha Çin Rus yüzük 4 senede bir kan yenılenme vs bütün testler yanıldı:)

Canım bende erkek bebeğine benzettim ama doktor kesin demisse öyledir. Başka doktora da görün istersen.
gulsah-34 . Bu arada bende cok beğenmiştim zeynep sare ismini görünce:)) adıyla yaşasın.
Başka Dr da bir ay sonra gidecm bakalım hayırlısı olsun . teşekkür ederim yorumunz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…