Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gecemavisim cnm gözün aydın olsun. Okuduklarıma göre testin pozitif çıkmış. Hayırlı olsun cnm. Allah tamamına erdirsin. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.
Cnm geçmişi okudum gördüm adet olmuşsun ama ben mesajı yazmışım geçmişi okumadan. Kusura bakma. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Aralık ayı seni bekler inşallah Allahın izniyle Aralık ayında alırız güzel haberlerini.

Gecemavisim cnm gözün aydın olsun. Okuduklarıma göre testin pozitif çıkmış. Hayırlı olsun cnm. Allah tamamına erdirsin. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.
Yok canim adetim şuanda. Olmadi tutmadi test hayalet çizgi vardi ama malesef. Sen nasilsin yoktun bayadir

Yok canim adetim şuanda. Olmadi tutmadi test hayalet çizgi vardi ama malesef. Sen nasilsin yoktun bayadir
Ben de iyiyim hamdolsun. Baya hastaydım çok kötü öksürüyordum doktora gittim bronşit olmuşsun dedi antibiyotik ve öksürük şurubu verdi. Şimdilik iyiyim çok şükür.

Inşallah canim 2li 3 lu taramalar temiz çıktı ayrintilida alterin biri eksik dediler Rabbim başka dert vermesin

Ayni dusunceler icindeyim suan rabbim hayirlisiyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin baska doktora gidermiyim suan bilmiyorum

Cokk teşekkür ederim canım inşallah sonuclar iyi çıkar
C Cesaaa cnm çok geçmiş olsun insAllah güzel sonuçlar alcan üzülme dua edelim..
Kızlar bugün idrar ph yaptırdım 6.5 oldu diyet baya ise yaramış benim hep 5.5 du..
teşekkür ederim canim insallah
[/QUOTE]
teşekkür ederim canim gercekten hamilelik suresinde sıkıntılar cok cektim rabbim baska sikinti vermesin
Çok geçmiş olsun cnm inşallah bir sorun çıkmaz. Rabbim evlatlarını size bağışlasın. Ultrasona kesinlikle gir cnm ihmal etme madem ki sıkıntı var sıkı takipte ol cnm. Rabbim şifa versin.
Teşekkür ederim canım bilmiyorum gitsemmi gitmesm mi suan kararsizim haftaya psikolojim ne gosterir bilemiyorum baya sorunlu bi gebelik oldu rabbim sonunda yuzumu guldursun sagliklica kucagina aliyim

Cokk teşekkür ederim canım inşallah sonuclar iyi çıkar

teşekkür ederim canim insallah
teşekkür ederim canim gercekten hamilelik suresinde sıkıntılar cok cektim rabbim baska sikinti vermesin

Teşekkür ederim canım bilmiyorum gitsemmi gitmesm mi suan kararsizim haftaya psikolojim ne gosterir bilemiyorum baya sorunlu bi gebelik oldu rabbim sonunda yuzumu guldursun sagliklica kucagina aliyim[/QUOTE]
Inşallah canim Rabbim beterinden korusun yavrunuda senide korusun inşallah

Ayy tuylerim dikenlendi valla bekliyorum acaba ne olcak cinsiyet ve kadın ne isim diyck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…