- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.041
Cnm geçmişi okudum gördüm adet olmuşsun ama ben mesajı yazmışım geçmişi okumadan. Kusura bakma. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Aralık ayı seni bekler inşallah Allahın izniyle Aralık ayında alırız güzel haberlerini.Gecemavisim cnm gözün aydın olsun. Okuduklarıma göre testin pozitif çıkmış. Hayırlı olsun cnm. Allah tamamına erdirsin. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.
Yok canim adetim şuanda. Olmadi tutmadi test hayalet çizgi vardi ama malesef. Sen nasilsin yoktun bayadirGecemavisim cnm gözün aydın olsun. Okuduklarıma göre testin pozitif çıkmış. Hayırlı olsun cnm. Allah tamamına erdirsin. Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.
Ben de iyiyim hamdolsun. Baya hastaydım çok kötü öksürüyordum doktora gittim bronşit olmuşsun dedi antibiyotik ve öksürük şurubu verdi. Şimdilik iyiyim çok şükür.Yok canim adetim şuanda. Olmadi tutmadi test hayalet çizgi vardi ama malesef. Sen nasilsin yoktun bayadir
Geçmiş olsun canım salgın var galibaBen de iyiyim hamdolsun. Baya hastaydım çok kötü öksürüyordum doktora gittim bronşit olmuşsun dedi antibiyotik ve öksürük şurubu verdi. Şimdilik iyiyim çok şükür.
Inşallah canim 2li 3 lu taramalar temiz çıktı ayrintilida alterin biri eksik dediler Rabbim başka dert vermesinAyy kuzum ya rabbim acısını göstermesin sağlıkla kucağına alırsın ınş.moralini bozma Evet arter damarlar bebekten kirli kanı anne kanina taşıyan damarlardir eksikliğinde bebekte gelişme geriliği bir takım anomali olduğunu dusundurebilur bunun için araştırma yaparlar şimdi.ikili 3 lu testlerini yaptirmismiydin canım. Ayrintiliya gir mutlaka ama organlarda bir sorun varsa Allah korusun en azından doğduğunda hemen ne gerekirse önlemini almaya calisirsin en azından.inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım rabbimin izniyle
Ayni dusunceler icindeyim suan rabbim hayirlisiyla sağlıklı kucağına almayı nasip etsin baska doktora gidermiyim suan bilmiyorumBende ilk kızında tüm testleri yaptırdım ayrintilida kalpte beyaz leke var down olabilir dediler çok ağladım çok yiprattim kendimi çok şükür sağlıklı doğdu. ikinci kızımda hiçbir test yaptırmadım ne ikili ne üçlü ne şeker yükleme ne ayrıntılı bi kalp atışını duymaya 2 kezde cinsiyeti için gittim bide doğum zamanı ne gelirse rabbimden kabulum dedim.
Cokk teşekkür ederim canım inşallah sonuclar iyi çıkarCok gecmis olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah.detayli taramada mi cikti kordonda nasil bir sorun bilemiyoum ama haliyle hamilelikte normalden daha hassas oluyor insan cabuk morali bozuluyor lutfen rahat olmaya calis Rabbim korur bebegini insallah.seni anliyorum iki bebegimde de taramalara girmedim hemsire arkadasim seyri normal bi hamilelikte taramalar ozel hastanelerin icadindan baska bisey dehil demisti
teşekkür ederim canim insallah
[/QUOTE]Çok geçmiş olsun.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Bence kontrollerini aksatma ne olur ne olmaz.En azından doğunca ne ile karşılaşacağını bilirsin ona göre bi yol izlersin. İnşallah birşe yi yoktur sağlıklı bir bebektir.Bu tarz şeylerde çok yanılmalar oluyor umarım seninki de öyledir.Allah yardımcın olsun canım hiç kolay değil hamilelik birde sıkıntılar çıkınca insan mahfoluyor.rabbim güç versin.
Teşekkür ederim canım bilmiyorum gitsemmi gitmesm mi suan kararsizim haftaya psikolojim ne gosterir bilemiyorum baya sorunlu bi gebelik oldu rabbim sonunda yuzumu guldursun sagliklica kucagina aliyimÇok geçmiş olsun cnm inşallah bir sorun çıkmaz. Rabbim evlatlarını size bağışlasın. Ultrasona kesinlikle gir cnm ihmal etme madem ki sıkıntı var sıkı takipte ol cnm. Rabbim şifa versin.
Gecmis olsun canim.Ben de iyiyim hamdolsun. Baya hastaydım çok kötü öksürüyordum doktora gittim bronşit olmuşsun dedi antibiyotik ve öksürük şurubu verdi. Şimdilik iyiyim çok şükür.
teşekkür ederim canim gercekten hamilelik suresinde sıkıntılar cok cektim rabbim baska sikinti vermesinCokk teşekkür ederim canım inşallah sonuclar iyi çıkar
teşekkür ederim canim insallah
Çok teşekkür ederim cnm evet salgın var ben ısrarla doktora gitmediğim için bronşite çevirmiş.Geçmiş olsun canım salgın var galiba
Saol cnm Allah razı olsun.Gecmis olsun canim.
Canım bozma moralını Allah'ın ıznıyle sağlıkla kucagına alacaksın yavrunuInşallah canim 2li 3 lu taramalar temiz çıktı ayrintilida alterin biri eksik dediler Rabbim başka dert vermesin
Yaptır bence ben yaptırdım ıkı kızımda daKızlar peki bu ikili testi yaptırmalımıyız kafan karıstı ya cogu kişinin kötü çıkmıs ama daha sonra sağlıklı doğum olmus kimi okuduysam aynısı
Ben yaptırılmasından yanayım. Ben de yaptırdım iki kızımda da.Kızlar peki bu ikili testi yaptırmalımıyız kafan karıstı ya cogu kişinin kötü çıkmıs ama daha sonra sağlıklı doğum olmus kimi okuduysam aynısı
Merhaba bir şey sorcaktim ben 15+2 Dr gittim kesin kız dedi ama yanilmayi olabilirmi bı bilginiz varmı acaba??Yani erkek bebek çabuk şekil alıyor öyle diyelim
Selam bayanlar ben bugün doktora gidecektim ama eşimin işi dolayısıyla kaldı gitmedk. Size bir olay anlatmak istiyorum annemlerin yanında böyle şıh niyetine geldikleri bi kadın var hamile kalmadan önce yanına gelmiştim bana dedi hamile kalacaksın dedi bebeğinin adı bellidir ama hamile kalınca 3 aylık olunca yanıma gel dedi bugün doktora gitmedik bende o kadının yanına gittim dedi kız mı erkek mi onu Allah bilir kız da olsa erkekte olsa adını ben koyacağım ama sen sakın doktora sorma neyim olacak diye doktor sana söylerse söyler sen sorma dedi. Napcam şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?