- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.081
Cok teşekkür ederim canım benim hepımızın yavruları ınsallah :)Canım bende erkek bebeğine benzettim ama doktor kesin demisse öyledir. Başka doktora da görün istersen.
gulsah-34 . Bu arada bende cok beğenmiştim zeynep sare ismini görünce:)) adıyla yaşasın.
Sen nasilsin canim nasıl gidiyor hamilelik
Merhaba,fransiz cinsiyet diyeti olarak adlandirilan bir diyet var,bahsettiginiz bayanin anlattigi da bu,kalsiyumu kesip sodyum ve potasyum agirlikli beslenme.soyledigi tuzu arttirma ve yuksek kalorili bir diyet uygulama(protein+karbonhidrat)bence de dogru,ama sut urunlerini diyetten cikarmadim ben cunku tersi yonde cok fazla tecrube var yabanci forumda tskip ettigim kadariyla.aksine dogurganligi arttirdigi icin tam yagli sut urunleri oneriliyor,hayvansal ve bitkisel tum protein kaynaklari erkek bebek diyetinde gayet iyi.iliski gunu yuksek kalorili beslen demesi kan sekeri duzeyiyle alakali,iliski aninda kadin ve erkegin tok olup kan seker duzeylerinin dusuk olmamasi gerekiyor deniyor.ph konusunda da vajenin dogal olarak en alkali oldugu ovulasyon zamaninda birliktelik oneriliyor cunku semenin phi 7 civarinda ve iliski zamaninda ortam da bu seviyelerde olursa daha fazla spermin canli kalip yumurtaya ulasabilecegi dusunuluyor.ve yumurtaya canli olarak/kapasiteli ulasan sperm sayisinin cok olmasi maviye yariyor.birde iliski sıklığı onemli,sperm her 24-48 saatte bir yenilendigi icin regl bitiminden sonra 2-3 gunde bir iliski(ve ovulasyon testinde lh pik yaptiginda(yani ovulasyon 24-36 saat sonra gerceklesecek ise)o gece ve sonraki gece,1 gun ara verip gec yumurtlama ihtimaline karsi sonraki gece 1 iliski daha seklinde birliktelik oneriliyor.zamanlama konusunda onemli olan erkegin sperm kalitesinin dusmemesi,bununicin de 2-4 gun arayla iliski deniyor.haftada bir iliski ve her gun iliski kiz bebek icin iyi cunku ikisi de kalite ve miktari dusuruyor vs vs :))Kızlar ben de size sex terapisti Fransız bir bayanın bana söylediğini anlatayım(kendisi müşterimizdi)
Öncelikle erkek bebek için rahim pH değeri önemli, bunun için hamile kalmayı düşündüğünüz andan itibaren süt ve süt ürünlerini 6ay süreyle içme ve tuz alımını arttır demişti bana. Bir de ilişki gümünde yüksek kalorili yiyecekler ye demişti.Ne kadar doğru bilemem (daha denemedik biz) ama kendisinin 3 oğlu vardı..
Canım hamilelik iyi gidiyor şükürler olsun
Tetanoz aşısı oldum cuma günü kolum ağrıo biraz
Ağırlaşdım artık, çabuk yoruluyorum, eğilemiyorum, daha 3 ayım var, günler çabuk geçsin diye dua ediyorum
Sen kan tahlili yaptırdınmı???
Merhaba,fransiz cinsiyet diyeti olarak adlandirilan bir diyet var,bahsettiginiz bayanin anlattigi da bu,kalsiyumu kesip sodyum ve potasyum agirlikli beslenme.soyledigi tuzu arttirma ve yuksek kalorili bir diyet uygulama(protein+karbonhidrat)bence de dogru,ama sut urunlerini diyetten cikarmadim ben cunku tersi yonde cok fazla tecrube var yabanci forumda tskip ettigim kadariyla.aksine dogurganligi arttirdigi icin tam yagli sut urunleri oneriliyor,hayvansal ve bitkisel tum protein kaynaklari erkek bebek diyetinde gayet iyi.iliski gunu yuksek kalorili beslen demesi kan sekeri duzeyiyle alakali,iliski aninda kadin ve erkegin tok olup kan seker duzeylerinin dusuk olmamasi gerekiyor deniyor.ph konusunda da vajenin dogal olarak en alkali oldugu ovulasyon zamaninda birliktelik oneriliyor cunku semenin phi 7 civarinda ve iliski zamaninda ortam da bu seviyelerde olursa daha fazla spermin canli kalip yumurtaya ulasabilecegi dusunuluyor.ve yumurtaya canli olarak/kapasiteli ulasan sperm sayisinin cok olmasi maviye yariyor.birde iliski sıklığı onemli,sperm her 24-48 saatte bir yenilendigi icin regl bitiminden sonra 2-3 gunde bir iliski(ve ovulasyon testinde lh pik yaptiginda(yani ovulasyon 24-36 saat sonra gerceklesecek ise)o gece ve sonraki gece,1 gun ara verip gec yumurtlama ihtimaline karsi sonraki gece 1 iliski daha seklinde birliktelik oneriliyor.zamanlama konusunda onemli olan erkegin sperm kalitesinin dusmemesi,bununicin de 2-4 gun arayla iliski deniyor.haftada bir iliski ve her gun iliski kiz bebek icin iyi cunku ikisi de kalite ve miktari dusuruyor vs vs :))
Çok teşekkürler çok yardımcı olacak leyler yazmışsınız. Sadece ilişki sıklığını pek anlayamadım. Benim anladığım:Merhaba,fransiz cinsiyet diyeti olarak adlandirilan bir diyet var,bahsettiginiz bayanin anlattigi da bu,kalsiyumu kesip sodyum ve potasyum agirlikli beslenme.soyledigi tuzu arttirma ve yuksek kalorili bir diyet uygulama(protein+karbonhidrat)bence de dogru,ama sut urunlerini diyetten cikarmadim ben cunku tersi yonde cok fazla tecrube var yabanci forumda tskip ettigim kadariyla.aksine dogurganligi arttirdigi icin tam yagli sut urunleri oneriliyor,hayvansal ve bitkisel tum protein kaynaklari erkek bebek diyetinde gayet iyi.iliski gunu yuksek kalorili beslen demesi kan sekeri duzeyiyle alakali,iliski aninda kadin ve erkegin tok olup kan seker duzeylerinin dusuk olmamasi gerekiyor deniyor.ph konusunda da vajenin dogal olarak en alkali oldugu ovulasyon zamaninda birliktelik oneriliyor cunku semenin phi 7 civarinda ve iliski zamaninda ortam da bu seviyelerde olursa daha fazla spermin canli kalip yumurtaya ulasabilecegi dusunuluyor.ve yumurtaya canli olarak/kapasiteli ulasan sperm sayisinin cok olmasi maviye yariyor.birde iliski sıklığı onemli,sperm her 24-48 saatte bir yenilendigi icin regl bitiminden sonra 2-3 gunde bir iliski(ve ovulasyon testinde lh pik yaptiginda(yani ovulasyon 24-36 saat sonra gerceklesecek ise)o gece ve sonraki gece,1 gun ara verip gec yumurtlama ihtimaline karsi sonraki gece 1 iliski daha seklinde birliktelik oneriliyor.zamanlama konusunda onemli olan erkegin sperm kalitesinin dusmemesi,bununicin de 2-4 gun arayla iliski deniyor.haftada bir iliski ve her gun iliski kiz bebek icin iyi cunku ikisi de kalite ve miktari dusuruyor vs vs :))
Rica ederim,bi taraftan arastirip bi taraftan dilim dondugunce yazmaya calisiyorum,ama sunu unutmamak lazim,burada olasiliklari artturma uzerine konusuyoruz,pgt yontemi disinda %100 sonuc verir diyemeyiz hicbirsey icin, herkesin farkli bilgi ve tecrubesi olmasi cok dogal,ve herkesin nihayetinde nasibinde ne varsa onu yasayacagi da zaten asikar.Yaradan insallah dualarimizi tutundugumuz sebepleri kabul etsin hepimize hayirli saglikli kiz erkek evlatlar bahsetsin.Çok teşekkürler çok yardımcı olacak leyler yazmışsınız. Sadece ilişki sıklığını pek anlayamadım. Benim anladığım:
Adetten sonra 2-3 gün arayla ilişki(me zamana kadar?)
Yumurta çatlamaya hazır olduğunu (tahmini adetten 14 gün sonra) gümden itibaren her gün 3 güne kadar ilişki
Doğru rmu anlamışım?
Tesekkur ederim canim,fikirlerimiz annenin yontemlerle de uyusuyor ya burasi benim icin cok onemli insallah bizim icin de sebep kilar RabbimTebrik ediyorum.Ancak bu kadar güzel anlatılırdı.
Kizlar bebisimde yine sorun çıktı kordonda 3 alter oluyormuş 1 i eksik baska hastaneye sevk etti baska bi anormallik varmi diye kucuk kizimda da boy kilo geriligi vardi ondanda 5 tup kan aldilar bugun hastanede resmen bittim inşallah kizimin 15 gun sonra iyi sonucunu alirimbebis icinde bir daha hastaneye gitmeyi dusunmuyorum sancim gelip dogurana kadar ilk kizimda yaptirmadim hic bi test ikinci igne ile gebe kaldim diye 3 lu tarama ama 1veya 2 ay icinde farkli hastanelerde sadece ultrasyona giderdim bunda da artik takibi biraktim sanci kan leke olursa giderim yoksa yok
Zamanlama konusunda arastirirken kiz ihtimalini arttirmak icin soyle bi bilgiye ulastim,nasil ki erkek icin sperm miktar ve kalitesi yuksek olmali deniyorsa kiz icin de tersi soz konusu.soyle bir zamanlama olabilir denmis(kaynak genderdreaming.com)denemeye baslamadan once 7-10gun boyunca hergun iliski (veya erkek hergun vucudundan atacak).sperm miktarini azaltmak icin.gunasiri degil hergun olmasi lazim gunasiri maviye yariyor.sonra tahmini ovulasyondan 2 gun oncesine kadar yani (o-3,o-2 gunlerde korunmasiz iliski.eger o.gununun maviye yaradigini dusunmuyorsaniz o gunde deneme yapabilirsiniz.tabi zamanlama sadece isin bir yonu,diyetle desteklenmesi gerekiyor
Git benceBugun esimin doğum günü kızlar 12. Haftaya girdik doktora gitsem bugun sizce tahmini bir cinsiyet öğrenir miyim ona göre bi süpriz yapıyım istiyorum ama karardız kaldım
Peki yarın kendi doktorumla randevum zaten bar kendi doktorummu baska doktormu senceGit bence
Bende ayni durumdayim 10 kg aalmisim allah bana sana bizim gibi olanlara selamet versin
Dogru canim olsunda. Sen neler yapiyorsun son adet tarihin ne zaman diyet yapiyormusun özellikle yedigin ictigin bisey varmi
Ben de bir hafta cinsel perhiz ve tek ilişkiden yanayım Erkek dinlenmiş ve zinde olacak kadın nefsine hakim olacak sağa yatılacak. tuzlu ve çok su içme de gözlemlediğim şeyler oğlu olanlardan.tabi en önemlisi dua adak ve sadaka. Rabbim ol desin olsun inşallahTek ilişkiden yanayım bende annem de öyle diyor 1 hafta cinsel perhiz sonra tek ilişki .
Denenmiş şeyler daha çok aklıma yatıyor ya.Okudukça araştırdıkça kafam daha çok karışıyor.Gerçi bu aralar tek derdim doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?