- 31 Ekim 2017
- 299
- 1.359
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.101
Canim annenin yonteme gore regl bitiminden sonra 9.,11.,13 gunlerde iliski yazmamis miydin ysnlis mi hatirliyorum?Tek ilişkiden yanayım bende annem de öyle diyor 1 hafta cinsel perhiz sonra tek ilişki .
Denenmiş şeyler daha çok aklıma yatıyor ya.Okudukça araştırdıkça kafam daha çok karışıyor.Gerçi bu aralar tek derdim doğum
Canim bir günlük beslenmende neler var özellikle yedigin içtigin ben iyice sıkıldım bu diyet işinden. Yumurta kalitesi için incir ve havuc suyuna basladim ben 2 bardak iciyorum simdilik birde karbonatli suya basladim tekrar. Of gercekten yorucu. Gecen ay tutmamasi cok etkiledi beni bi arkadaşim 8 ay sonra hamile kalmiş. Gecen ay cok guzeldi akintim vardi yum.zamani herzaman olmuyor genelde kuruyum zaten. Bu ayda kuru olursam ben artik vazgececem bu 3.cocuk fikrinden. Bu vajinal akintiyi artiran özel bir sey varmi acabaTesekkur ederim canim,fikirlerimiz annenin yontemlerle de uyusuyor ya burasi benim icin cok onemli insallah bizim icin de sebep kilar Rabbim
Ben olsaydım sabah erken kalkar giderdim özel hastanelerde sıra sıkıntısı da yok hemencecik öğrenir dim evime dönerdim.. benim arkadaşım da hamile olduğunu eşinin doğum gününde söyledi hep erkek bebek kıyafetleri almıştı ortaya da testi koymuştu.. gerçekten de oğlu oldu ve eşine de çok güzel doğum günü hediyesi olmuştu. Sende öyle yapabilirdin cinsiyetini öğrenim bi kaç bebek kıyafeti alıp süsleyip eşine süpriz yapabilirdin ama sanirim artık geç olduPeki yarın kendi doktorumla randevum zaten bar kendi doktorummu baska doktormu sence
İnşallah olur da müjdeli haberi yazarsın burdanya kusura bakma iki gundur benim kiz hastaydi hic okuyamadim benim bugun adetimin 2. gunu 8 gun suruyor bittikten sonra deneyecegim bakalim. Canim ben ictigim suyun PH degerine cok dikkat ediyorum. kesinlikle PH'i 8in altinda su icmiyorum. bu son 1 aydir gunde 2 adet muz yemeye ozen gosteriyorum. Tuz alimimi arttirdim son 1 aydir. diyet konusunda bunlari yapiyorum bir de insallah iliski gunu esime kahve icerecegim yarim saat once ve soguk dus almasini saglayacagim. ve tabiki derin iliski. Sonrasi artik Allah'in takdiri. Kismetimizde varsa insallah yuzumuz guler.
Canım üzülme bende 37 38 haftalardayken bebeğin kafası büyük ve iri bir bebek sezaryen yapabiliriz dedi doktor. Korktum doğumum çok zor oldu . bebeğin olduktan sonra bebeğimin kafa ölçüsü geride geliyordu kac tane ayri ayrı doktora gosterdim. 6 ay 'takip edildi doktor tarafından devit 3 te kullandirmadi 6 ay sonra kullandık. Şimdi herşey yolunda çok şükür 4 yaşına girecek. Korkma ama doktor takibinide ihmal etme.Kızlar şimdi doktordan geliyorum.Geçen hafta herşey yolundaydı
Bu hafta bebeğimin kafa ölçümünün 2 hafta geriden geldiğini yapısal olabileceğini,benimde kafa yapımın küçük olduğunu kendi kafa yapısından örnekler vererek rahatlatmaya çalıştı sanki.Bende ne demek istesiğinizi anlamadım dedim bi sorun varmı diye sordum.Şuanda bi sorun yok perşembe gel tekrar bakalım dedi.Zaten şuanda yapabileceğimiz bişey yok doğumdan sonra bakılır felan dedi.Çok kötü oldum ya.Başka doktorda yokki burda gideyim.Içim içimi yiyor
Bende irsi olduğunu düşünüyorum canım benim ilk kizimada karnimdayken kafa büyük dediler.ikinci kizimada küçük büyük kızım her anlamda babasına benziyor kucugude bana benziyor.diyeceğim kafana takma doğduktan sonra sıkı takibini yaptirursin su an gerçekten yapicak birşey yok kendini de bebeginide uzup strese sokma. Rabbim sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş.Kızlar şimdi doktordan geliyorum.Geçen hafta herşey yolundaydı
Bu hafta bebeğimin kafa ölçümünün 2 hafta geriden geldiğini yapısal olabileceğini,benimde kafa yapımın küçük olduğunu kendi kafa yapısından örnekler vererek rahatlatmaya çalıştı sanki.Bende ne demek istesiğinizi anlamadım dedim bi sorun varmı diye sordum.Şuanda bi sorun yok perşembe gel tekrar bakalım dedi.Zaten şuanda yapabileceğimiz bişey yok doğumdan sonra bakılır felan dedi.Çok kötü oldum ya.Başka doktorda yokki burda gideyim.Içim içimi yiyor
Gerçekten o haftalarda çok benziyor canım emin olmadan cevap vermek istememistir.resim verdi mi at bakalım nubunaSelam bayanlar doktordan çıktm cinsiyeti sormadım kendisi bacak arasına baktı cinsiyet için net bişey diyemem dedi yüzde elli yüzde elli dedi çok küçük bir çıkıntı var ama bu kız bebeklerde de oluyor net bsey yok dedi siz ne anladınız ? Erkek olsaydı bence çıkıntı daha fazla olurdu 12+6 günlük çünkü acaba kız da emin mi olamadı
Hiç korkma bişi yoktur benim kızın da büyük tü ama doğduğu zaman hiçbir şey fark etmedik biz çok normal şu an yani. İçin rahat olsun kendini üzme.Kızlar şimdi doktordan geliyorum.Geçen hafta herşey yolundaydı
Bebek daha çok küçük ki.. söylememesi normal yaniSelam bayanlar doktordan çıktm cinsiyeti sormadım kendisi bacak arasına baktı cinsiyet için net bişey diyemem dedi yüzde elli yüzde elli dedi çok küçük bir çıkıntı var ama bu kız bebeklerde de oluyor net bsey yok dedi siz ne anladınız ? Erkek olsaydı bence çıkıntı daha fazla olurdu 12+6 günlük çünkü acaba kız da emin mi olamadı
Erkek bebekte 3 aylıkken çıkıntı var demeye başlıyorlar doktorlar
Ama bu çıkıntı kız bebekte de olabilir dedi. Çıkınrı var ama küçük dedi. Yorumlayacak kimse yok muErkek bebekte 3 aylıkken çıkıntı var demeye başlıyorlar doktorlar
Canım foto attım baksanaGerçekten o haftalarda çok benziyor canım emin olmadan cevap vermek istememistir.resim verdi mi at bakalım nubuna
Canım hiç belli değil nubu bacakları yukarı dikse gorunurdu Asagida bacakları tahminimce yorum yapamadım o yuzdenCanım foto attım baksana
Canim oncelikle moralini yuksek tut umidini kesme.cunku biz Yaradandan umut ediyoruz,dilerse sebep kilacak bunu biliyoruz.helal olan birseyi yurekten istemek,duada israrci olmak takinti yapmak degildir.Canim bir günlük beslenmende neler var özellikle yedigin içtigin ben iyice sıkıldım bu diyet işinden. Yumurta kalitesi için incir ve havuc suyuna basladim ben 2 bardak iciyorum simdilik birde karbonatli suya basladim tekrar. Of gercekten yorucu. Gecen ay tutmamasi cok etkiledi beni bi arkadaşim 8 ay sonra hamile kalmiş. Gecen ay cok guzeldi akintim vardi yum.zamani herzaman olmuyor genelde kuruyum zaten. Bu ayda kuru olursam ben artik vazgececem bu 3.cocuk fikrinden. Bu vajinal akintiyi artiran özel bir sey varmi acaba
Oluyor canım klitoris oluşuyor kizlardada çok benziyor ışteGösterdi bir çıkıntı vardı ama çok çok ufaktı bu çıkıntı erkek bebek olduğunu göstermez dedi ancak 3 hafta sonra net söylerim dedi kız bebekte de çıkıntı oluyor muydu ? Bilmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?