Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sağol canım benim bulantilarim başladı akşama kadar arada gidip geliyor 1 kez kustum çok kötü bu bulantı olmasa başka sıkıntım yok.bugün doktora gittim kese oluşmuş sadece geç döllenme dedi.daha bebek oluşmamış haftaya tekrar gidicez bakalım.sabah idrarim hala açık değil ama deneme yaptım su içip yatarsam açık renk su icmeyip yatarsam koyu rabbim sana da kolaylıklar versin kilik bebek çok zor 5.ayda düzene giriyor genelde hayırlısıyla o günleride göstersin ınş rabbim.

Tmm cnm bende yaoayim insAllah kaç tane incirden yapiyom günlüklü yapiyom birde ne kadar şu köyuyon ne kadar incire.
Canim gunluk yapmadim 10 15 tane kuru inciri yaklasik 1lt su diger tencerede 3 tane havuc onuda 4 -5 bardak suyla kaynattim ilidiktan sonra karistirdim kavanozlara koydum gunde 2 bardak iciyorum. Bu yumurtanin buyuyp catlamasini sagliyormus malum benim yumurta gec catladigi icin kafama yatti kullananlarida okudum 2-3 gün farketmis gercekten. Birde kiz topiginde bir arkadaş yazmis bal corekotu tarcin karisimi yemis sabahlari ac karnina buda yumurta icin iyiymis o ay ogluna hamile kalmiş

Canim benim ya Rabbim kolaylik versin insallah oglun olacak buna inan.

Inan kendimden cok senin oglun olmasini istiyorum ve dua ediyorum ozellikle senle elifime biz iki sen uc kiz annesisin insallah Rabbim nasip eder

Bildiğin gibi bacım büyük kızın ödevlerine yardım ediyorum ufaklık desen fena evin altını üstüne getiriyor o yüzden pek giremiyorum. Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah. Güç kuvvet versin inşallah yavruların için.

İnşallah canım duam sizinle sağolun teyzeleri

İnşallah canım.İnşallah bu süreci atlatıp tekrar dönersin aramıza

Sağol bacım.Yerim ben o ufaklığı kuzum benim
Canı sağolsun annesi biz yine toparlarız

Kolik konusunda seni cok iyi anliyorum cunku yaşadım,umarim tez zamanda atlatirsiniz bebegin kac aylik genelde 3 veya 6 ay suruyor bu rahatsizlik.

Bulantı çok zor neler çektim ilk aylar Allah biliyor .Canım benim aynen su içsem açık içmesem koyuydu .Ama gittikçe aynı olup hep açık oldu.İnşallah kalp atışınıda duyarsın.
Amin canım büyük kızımda kolikti onun 9ay sürdü .inşallah oğlumda aynısı olmaz

Kolik konusunda seni cok iyi anliyorum cunku yaşadım,umarim tez zamanda atlatirsiniz bebegin kac aylik genelde 3 veya 6 ay suruyor bu rahatsizlik.
Sağol Allah razı olsun .İkinci ayımıza girdik .Kızım 9 ayda devam etti.Umarım oğlumda bu kadar sürmez .

Gebelik düşünen arkadaşlar yine saracoglunun sogan kürü var tadi eminim kötüdur ama vajinal akintiyi artirip temizliyormus ve kesinlikle beyaz soganla yapilmasi gerekiyormuş kaynar suyun icine sogani koyup 5-6 dk kaynatip ilidiktan sonra icilecek. Ovulasyona yakin bir tarihte baslanacak en iyisi adetten 7 gun sonra baslanilmasi diyor yazida. Ben 9.gün baslicam insallah

Canım bu şekil beslenerek kilo verdinmi

Teşekkür ederim canım hastaneye yarın gitcem sana da geçmiş olsun inşallah oglusun yakin zamanda duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…