- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.141
Sağol canım benim bulantilarim başladı akşama kadar arada gidip geliyor 1 kez kustum çok kötü bu bulantı olmasa başka sıkıntım yok.bugün doktora gittim kese oluşmuş sadece geç döllenme dedi.daha bebek oluşmamış haftaya tekrar gidicez bakalım.sabah idrarim hala açık değil ama deneme yaptım su içip yatarsam açık renk su icmeyip yatarsam koyuSelam hatunlar
Black5angel pek yoksun bacım C Cesaaa canım geçmiş olsun hastaneye gittin mi ?@eflatun88 takma kafana genetik olabilir .Stres yapma rabbim sapasağlamlam kucağına nasip etsin.
Elifemm- nasıl gidiyor hamilelik farklı birşey var ım? Gecemavisim canım okudum hastalanmışsın inşallah gelecek ay oğluna hamile kalırsın .@naznaz16 Ve @MRM01 sizler neler yaptınız çocuk işini
Aklıma gelen ve merak ettiğim arkadaşlar sürekli sizi düşünüyorum .İnan fırsatım yok sizi takip edeyim .Oğlum kolik olduğu için sürekli ağlıyor.Geriye kalan zamanımı dinliyerek ve kızlara ayırıyorum
Canim gunluk yapmadim 10 15 tane kuru inciri yaklasik 1lt su diger tencerede 3 tane havuc onuda 4 -5 bardak suyla kaynattim ilidiktan sonra karistirdim kavanozlara koydum gunde 2 bardak iciyorum. Bu yumurtanin buyuyp catlamasini sagliyormus malum benim yumurta gec catladigi icin kafama yatti kullananlarida okudum 2-3 gün farketmis gercekten. Birde kiz topiginde bir arkadaş yazmis bal corekotu tarcin karisimi yemis sabahlari ac karnina buda yumurta icin iyiymis o ay ogluna hamile kalmişTmm cnm bende yaoayim insAllah kaç tane incirden yapiyom günlüklü yapiyom birde ne kadar şu köyuyon ne kadar incire.
Canim benim ya Rabbim kolaylik versin insallah oglun olacak buna inan.Sağol canım benim bulantilarim başladı akşama kadar arada gidip geliyor 1 kez kustum çok kötü bu bulantı olmasa başka sıkıntım yok.bugün doktora gittim kese oluşmuş sadece geç döllenme dedi.daha bebek oluşmamış haftaya tekrar gidicez bakalım.sabah idrarim hala açık değil ama deneme yaptım su içip yatarsam açık renk su icmeyip yatarsam koyu
Inan kendimden cok senin oglun olmasini istiyorum ve dua ediyorum ozellikle senle elifime biz iki sen uc kiz annesisin insallah Rabbim nasip ederOy cnm Rabbin şifa versin inşalalh tez vakitte yer onu teyzeleri.cnm ben bu ay deneyecek inşalalh 1 haftaya adet olucam duanda unutma bizi inan çok yoruldum artık bu ay kalırız inşalalh oğlumuza hamiş sağlıcakla cnm . N naznaz16 sen nasilsin sen nasilsin cnm hadi be i yalniz birakma aralikda beraber kalalim insAlalh
Bildiğin gibi bacım büyük kızın ödevlerine yardım ediyorum ufaklık desen fena evin altını üstüne getiriyor o yüzden pek giremiyorum. Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah. Güç kuvvet versin inşallah yavruların için.Selam hatunlar
Black5angel pek yoksun bacım C Cesaaa canım geçmiş olsun hastaneye gittin mi ?@eflatun88 takma kafana genetik olabilir .Stres yapma rabbim sapasağlamlam kucağına nasip etsin.
Elifemm- nasıl gidiyor hamilelik farklı birşey var ım? Gecemavisim canım okudum hastalanmışsın inşallah gelecek ay oğluna hamile kalırsın .@naznaz16 Ve @MRM01 sizler neler yaptınız çocuk işini
Aklıma gelen ve merak ettiğim arkadaşlar sürekli sizi düşünüyorum .İnan fırsatım yok sizi takip edeyim .Oğlum kolik olduğu için sürekli ağlıyor.Geriye kalan zamanımı dinliyerek ve kızlara ayırıyorum
İnşallah canım duam sizinle sağolun teyzeleriOy cnm Rabbin şifa versin inşalalh tez vakitte yer onu teyzeleri.cnm ben bu ay deneyecek inşalalh 1 haftaya adet olucam duanda unutma bizi inan çok yoruldum artık bu ay kalırız inşalalh oğlumuza hamiş sağlıcakla cnm . N naznaz16 sen nasilsin sen nasilsin cnm hadi be i yalniz birakma aralikda beraber kalalim insAlalh
Tşk canım cümlemizin inşallahRabbim razi olsun canim benim. Insallah. Cocuklarinla saglikli huzurlu ömrunuz olsun insallah Allah güc kuvvet versin canim
İnşallah canım.İnşallah bu süreci atlatıp tekrar dönersin aramızaçok geçmiş olsun canım sıkma canını inşallah önemli birşey değildir sağlıkla kucağına alırsın
Canım ben vazgeçtim şimdilik yapmayacağım Allah sürpriz verirse ne alaAllah seni evlatlarına bağışlasın inşallah
canım benden ümit yok eşim de bende artık düşünmüyorum kızlar biraz büyüsün dedik bana kalsa onu da yapmayacağım 3 haftalık gebelik yetti bana kimyasal da diş ve bağ ağrısı çektim ya diş ağrısı hala kaldı bende ;(adette anca bugün oldum.Allah sana ve tüm isteyen herkese nasip etsin
Sağol bacım.Yerim ben o ufaklığı kuzum benimBildiğin gibi bacım büyük kızın ödevlerine yardım ediyorum ufaklık desen fena evin altını üstüne getiriyor o yüzden pek giremiyorum. Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah. Güç kuvvet versin inşallah yavruların için.
Kolik konusunda seni cok iyi anliyorum cunku yaşadım,umarim tez zamanda atlatirsiniz bebegin kac aylik genelde 3 veya 6 ay suruyor bu rahatsizlik.Selam hatunlar
Bulantı çok zor neler çektim ilk aylar Allah biliyor .Canım benim aynen su içsem açık içmesem koyuydu .Ama gittikçe aynı olup hep açık oldu.İnşallah kalp atışınıda duyarsın.Sağol canım benim bulantilarim başladı akşama kadar arada gidip geliyor 1 kez kustum çok kötü bu bulantı olmasa başka sıkıntım yok.bugün doktora gittim kese oluşmuş sadece geç döllenme dedi.daha bebek oluşmamış haftaya tekrar gidicez bakalım.sabah idrarim hala açık değil ama deneme yaptım su içip yatarsam açık renk su icmeyip yatarsam koyurabbim sana da kolaylıklar versin kilik bebek çok zor 5.ayda düzene giriyor genelde hayırlısıyla o günleride göstersin ınş rabbim.
Sağol Allah razı olsun .İkinci ayımıza girdik .Kızım 9 ayda devam etti.Umarım oğlumda bu kadar sürmez .Kolik konusunda seni cok iyi anliyorum cunku yaşadım,umarim tez zamanda atlatirsiniz bebegin kac aylik genelde 3 veya 6 ay suruyor bu rahatsizlik.
Canim yanlis bilgi vermek istemem simdi baska bir sitede bu karışımın gunluk yapilmasi gerekir yaziyor.Incir suyunu nasıl yapiyom cnm
Amin canım ınş.hep beraber sizde benim duamdasiniz Allah biliyor.Inan kendimden cok senin oglun olmasini istiyorum ve dua ediyorum ozellikle senle elifime biz iki sen uc kiz annesisin insallah Rabbim nasip eder
Canım bu şekil beslenerek kilo verdinmiBu ara yogunluktan diyete pek uyamadim bende,gerektigi kadar yapip yemeye firsatim olmuyor ama ozetle gunluk menu soyle,sabah 1-2 yumurta(haslama veya tereyaginda),beyaz veya tam tahilli ekmek,peynir zeytin,bal,tereyagi ve ceviz,bazen tost,domates salatalik veya havuc dilimleri,menemen,kiymali menemen.
Ara ogunlerde meyve ve yesilcayin yaninda kuruyemis,kuru meyve.
Mumkunse haftada 3 gun kirmizi et,3 gun tavuk,1gun balik.
Veya fasulye,nohut,mercimek, gibi bitkisel protein kaynaklari da olabilir.
Bolbol tam yagli mumkunse ev yapimi yogurt ve salata.
Kuruyemisler de onemli protein kaynaklari,ozellikle cig tuketilirse cok faydali.
Her ogunde karbonhidrat ve protein bir arada olmali ve kan sekerini dengede tutmak icin uzun sure ac kalinmamali.(3 saate bir yenmeli)
Bitter cikolata yaninda proteinle beraber(findik,ceviz) harika olur.
Cay ve kahve abartmadan icebilirsin.ayrica bitki caylari da icebilirsin kusburnu ihlamur kekik adacayi vs.
Sekeri ve hamur isini tek badina tuketme.yaninda mutlaka protein olsun.
Bol protein,bol tuz,bol su,bol sebze meyve
Iyi bir prenatal(ben ocean mummy kullanyrm icinde vitamin ve mineraller disinda balik yagi folik asit iyot d vitamini de var)
Prenatal gunluk miktari karsilamiyorsa folik asit ve d vitamini takviyesi
Canları sağolsun cnm yapıyoruz bir şekilde. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin inşallah.Sağol bacım.Yerim ben o ufaklığı kuzum benim
Canı sağolsun annesi biz yine toparlarız
Teşekkür ederim canım hastaneye yarın gitcem sana da geçmiş olsun inşallah oglusun yakin zamanda duzelirSelam hatunlar
Teşekkür ederim canım inşallahHayırlı haberlerini bekliyorum canım inşallah ciddi birşey çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?