Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Inan kendimden cok senin oglun olmasini istiyorum ve dua ediyorum ozellikle senle elifime biz iki sen uc kiz annesisin insallah Rabbim nasip eder
Cnm sin Allahu teala razi olsun ama rabbim insAllah benim için istediğini Rabbin aynisinida sanna versin insAllahhh

Kızlar eski doktoruma sordum kafa ölçüsü 2 hafta geriden gidiyor dedim ultrason ölçülerini felan söyledim.Oda çok önemli değil bu haftalarda 2 haftalık fark çıkabilir dedi.içim rahatladı biraz perşembe bi daha gidicem doktora bakalım ne diyecek dua edin bana ne olur.Bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alayim.

Insallah canim. Korkma bisey olmaz Allahin izniyle

Insallah canim Yaradan ikinizi de korusun

Kızlar simdi cıktım doktordan cinsiyet öğrendik kızmış bebeğim ama doktor bir ay sonra tekrar bakıyım öyle duyur dedi bakalım
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına alacağın gunu de göstersin ınş.evinize huzur bereket neşe katsin ınş

Kızlar simdi cıktım doktordan cinsiyet öğrendik kızmış bebeğim ama doktor bir ay sonra tekrar bakıyım öyle duyur dedi bakalım
Nasip canim. Sen birsey yapmismiydin erkek bebek icin. Ovulasyon testi yada diyet deneme kacinci gun oldu tek denememiydi paylaşirmisin

Var canım olmaz mi sevecenim dışında kimse uğramıyor.

Kızlar sata göre 6 haftalık dollenmeye göre 4 haftalık beta hcg değerim 61185.4 Çıkmış normalmi ikiz gebelik ihtimali var mi henüz ultrasona girmedim. Sizce durum ne.

Normal degerler kacla kac arasi bilmiyorum ama ben kizima 6 haftalik hamileyken 3085 felandi. Akrabalarinizda ikiz varsa ikiz ihtimaline kendinizi hazirlayin derim hakkinizda hayirlisi olsun rabbim gonlunuzden geceni kucaginiza almayi basip etsin

ciddi manada psikolojim bozuldu ya. Cidden cogunluk kiz bebek ve nerdeyse hepsi yumurtlama zamani. Ay ne bilim ya. Rabbim imtihan etmesin evlatlarimizla nasip kismet

ciddi manada psikolojim bozuldu ya. Cidden cogunluk kiz bebek ve nerdeyse hepsi yumurtlama zamani. Ay ne bilim ya. Rabbim imtihan etmesin evlatlarimizla nasip kismet
Canım çünkü herşey Allahtan. Allah ne nasıp ederse cınsıyet o oluyor

Normal degerler kacla kac arasi bilmiyorum ama ben kizima 6 haftalik hamileyken 3085 felandi. Akrabalarinizda ikiz varsa ikiz ihtimaline kendinizi hazirlayin derim hakkinizda hayirlisi olsun rabbim gonlunuzden geceni kucaginiza almayi basip etsin
Evet esim tarafında ve benim tarafımda. İkiz gebelik var yakın akrabalarda. Ay çok heyecanlıyım kaptirmakta istemiyorum kendimi . yarın yine doktora gidicem. Teşekkür ederim yorumun icin

Canım çünkü herşey Allahtan. Allah ne nasıp ederse cınsıyet o oluyor
Aynen öyle canım Kız topiginde okudum sonra o kişiye ozelden sordum yumurtlama dan 84 saat önce ilişkiyi kesmiş su an oğluna hamile.şok oldum.rabbim ne dilerse o olur kendinizi bence diyettir şudur budur çok yipratmayin en çok dua lara tutunun imsak vaktinden bir saat önce kalkıp güneş dogna kadar teheccud hacet farz kaza namazları kılın bol bol esma i husna çekin rabbim kabul eylesin ınş. Olmazları olduran rabbim ol desin yeterki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…