- 21 Eylül 2017
- 279
- 278
- 18
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.181
Evet esim tarafında ve benim tarafımda. İkiz gebelik var yakın akrabalarda. Ay çok heyecanlıyım kaptirmakta istemiyorum kendimi . yarın yine doktora gidicem. Teşekkür ederim yorumun icin
Ayy hadi inşallah bana olmasa bile sana nasip olsun ikiz bebek. Bende cok heyecanlıyım yarını iple çekiyorum.Bizde de hem esimin tarafindan hem benim tarafimdan ikiz dolu ustelik annemin ikizi var. Ben de ikinciyi yapicam 10 gun sonra insallah ben daha simdiden heyecanliyimikiz mi olacak kiz mi olacak erkek tutacak mi delirdim ya
Aynen öyle canimm. O yüzden fazla kaptirmamak lazim.Canım çünkü herşey Allahtan. Allah ne nasıp ederse cınsıyet o oluyor
Gebelikte görülen rüyalara bend3 ' çok inanirim . anne bebeginin rüyasını görürmus. Hayır olsun canım.Bu arada dün rüyamda gördüm zaten rüyamda ucurumdan atladım arkamdan bir kız cocugu atladı sonra kücük oldugu için ayagı takıldı düştü kendimi suclu hissedip onu ayaga kaldırdım ona iki tane kız cocugu yeleği hediye ettim hissetmiştim rüyadan etkilenmiştim zaten
Canım ben hep erkek gördüm ısmını bile koymuştum rüyamda ama kız oluyor :)Gebelikte görülen rüyalara bend3 ' çok inanirim . anne bebeginin rüyasını görürmus. Hayır olsun canım.
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun.. Ama bebegn 12 haftalık sanırsam küçük değil mi cinsiyet için bide ne dedi doktor çıkıntı falan hiç görmedi mi bana çok küçük çıkıntı var ama bu kız bebekte de oluyor demişti 12+6 günlük olmama rağmen daha küçük demiştiVall hiçbirsey yapmadım ama gebelik sansım yüksek oldugu gün tuttu tek denemede rabbim en basta sağlıklı bebek nasip etsin resminide paylasıyım
Valla doktorum paralellikten felan bahsetti 1 aya kesinlesir ama suan kız gibi dedi paralel bakıyormus yukarı bakarsa erkek dediMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun.. Ama bebegn 12 haftalık sanırsam küçük değil mi cinsiyet için bide ne dedi doktor çıkıntı falan hiç görmedi mi bana çok küçük çıkıntı var ama bu kız bebekte de oluyor demişti 12+6 günlük olmama rağmen daha küçük demişti
Aynen öyle canım Kız topiginde okudum sonra o kişiye ozelden sordum yumurtlama dan 84 saat önce ilişkiyi kesmiş su an oğluna hamile.şok oldum.rabbim ne dilerse o olur kendinizi bence diyettir şudur budur çok yipratmayin en çok dua lara tutunun imsak vaktinden bir saat önce kalkıp güneş dogna kadar teheccud hacet farz kaza namazları kılın bol bol esma i husna çekin rabbim kabul eylesin ınş. Olmazları olduran rabbim ol desin yeterki.
Canım yeni resim koymuştum ona bakabilir misin sana zahmetAy canımm erkek gibi Allah bağışlasın öğrenince haber ver bize
70 kiloyumAksine aldim.normalde zayifsaniz bu diyetle birkac kilo alinmasi normal zaten,onemli olan fazla bos kalori alip gereginden fazla kilo almamak.cunku fazla kilo da sagliga ve dogurganliga olumsuz etki yapiyor.
Erkek bebek icin 3-4 kilo almak sorun degil ama boyunuza gore kilonuzun fazla oldugunu dusunuyorsaniz once kilolrinizi verip sonra HE diyete baslamak oneriliyor.cunku he diyette zaten gunluk kalori miktarini arttirmak ve besin degeri yuksek,omega 3 degeri yuksek, protein agirlikli beslenmek gerekiyor.ayrica bol su ve sebze meyve sulari,ozellikle greyfurt,havuc,elma,yesil sebze sulari oneriliyor.bu sayede hem genel saglik durumunun hemde dogurganligin artturilmasi hedefleniyor.70 kiloyum
Ben bu şekil diyet yaparak epey kilo vermiştim
Şimdi iradem yok yapamıyorum
Bu ay bebek tutmadı galiba adet belirtilerim başladı
Yeni tedaviyle diyete başlasam süper olacak
Çünkü ikinci kızıma 14 kilo verdikten sonra kendiliğinden hamile kaldım
Bende 2.kizimdan once diyetteydim,kuz bebek icin onerilen de bu zaten,az kalorili,az yagli beslenmek.ilk bebegimdede dogru durust yemek yemedigim,cok yogun calistigim,aralarda ne bulduysam atistirdigim bi dönemde hamile kaldim,onun icin bu he diyet mantikli geliyor hayirlisi bakalim:))Erkek bebek icin 3-4 kilo almak sorun degil ama boyunuza gore kilonuzun fazla oldugunu dusunuyorsaniz once kilolrinizi verip sonra HE diyete baslamak oneriliyor.cunku he diyette zaten gunluk kalori miktarini arttirmak ve besin degeri yuksek,omega 3 degeri yuksek, protein agirlikli beslenmek gerekiyor.ayrica bol su ve sebze meyve sulari,ozellikle greyfurt,havuc,elma,yesil sebze sulari oneriliyor.bu sayede hem genel saglik durumunun hemde dogurganligin artturilmasi hedefleniyor.
70 cok fazla bir kilo degilki 100 kiloyla hamile kalanlar var canim.70 kiloyum
Ben bu şekil diyet yaparak epey kilo vermiştim
Şimdi iradem yok yapamıyorum
Bu ay bebek tutmadı galiba adet belirtilerim başladı
Yeni tedaviyle diyete başlasam süper olacak
Çünkü ikinci kızıma 14 kilo verdikten sonra kendiliğinden hamile kaldım
Aynen ben mesela önceki kılolarımı vermemiştim mesela 71.5 la hamıle kaldım ınsallah cok fazla almam70 cok fazla bir kilo degilki 100 kiloyla hamile kalanlar var canim.
Hamileyken alinan kilolar kolay veriliyor 1 sene aşırıya kacmazsan yemekte. Kafaya takma canim kilo verilir bende yazin 59a düsmüştüm rejimle ama suan 63 kiloyum taktikcada verilmiyor bebisler dogsun oyle veririz insallahAynen ben mesela önceki kılolarımı vermemiştim mesela 71.5 la hamıle kaldım ınsallah cok fazla almam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?