Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet esim tarafında ve benim tarafımda. İkiz gebelik var yakın akrabalarda. Ay çok heyecanlıyım kaptirmakta istemiyorum kendimi . yarın yine doktora gidicem. Teşekkür ederim yorumun icin

Bizde de hem esimin tarafindan hem benim tarafimdan ikiz dolu ustelik annemin ikizi var. Ben de ikinciyi yapicam 10 gun sonra insallah ben daha simdiden heyecanliyim ikiz mi olacak kiz mi olacak erkek tutacak mi delirdim ya

Bizde de hem esimin tarafindan hem benim tarafimdan ikiz dolu ustelik annemin ikizi var. Ben de ikinciyi yapicam 10 gun sonra insallah ben daha simdiden heyecanliyim ikiz mi olacak kiz mi olacak erkek tutacak mi delirdim ya
Ayy hadi inşallah bana olmasa bile sana nasip olsun ikiz bebek. Bende cok heyecanlıyım yarını iple çekiyorum.

Gebelikte görülen rüyalara bend3 ' çok inanirim . anne bebeginin rüyasını görürmus. Hayır olsun canım.

Vall hiçbirsey yapmadım ama gebelik sansım yüksek oldugu gün tuttu tek denemede rabbim en basta sağlıklı bebek nasip etsin resminide paylasıyım
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun.. Ama bebegn 12 haftalık sanırsam küçük değil mi cinsiyet için bide ne dedi doktor çıkıntı falan hiç görmedi mi bana çok küçük çıkıntı var ama bu kız bebekte de oluyor demişti 12+6 günlük olmama rağmen daha küçük demişti

Valla doktorum paralellikten felan bahsetti 1 aya kesinlesir ama suan kız gibi dedi paralel bakıyormus yukarı bakarsa erkek dedi

Aksine aldim.normalde zayifsaniz bu diyetle birkac kilo alinmasi normal zaten,onemli olan fazla bos kalori alip gereginden fazla kilo almamak.cunku fazla kilo da sagliga ve dogurganliga olumsuz etki yapiyor.
70 kiloyum
Ben bu şekil diyet yaparak epey kilo vermiştim
Şimdi iradem yok yapamıyorum
Bu ay bebek tutmadı galiba adet belirtilerim başladı
Yeni tedaviyle diyete başlasam süper olacak
Çünkü ikinci kızıma 14 kilo verdikten sonra kendiliğinden hamile kaldım

Erkek bebek icin 3-4 kilo almak sorun degil ama boyunuza gore kilonuzun fazla oldugunu dusunuyorsaniz once kilolrinizi verip sonra HE diyete baslamak oneriliyor.cunku he diyette zaten gunluk kalori miktarini arttirmak ve besin degeri yuksek,omega 3 degeri yuksek, protein agirlikli beslenmek gerekiyor.ayrica bol su ve sebze meyve sulari,ozellikle greyfurt,havuc,elma,yesil sebze sulari oneriliyor.bu sayede hem genel saglik durumunun hemde dogurganligin artturilmasi hedefleniyor.

Bende 2.kizimdan once diyetteydim,kuz bebek icin onerilen de bu zaten,az kalorili,az yagli beslenmek.ilk bebegimdede dogru durust yemek yemedigim,cok yogun calistigim,aralarda ne bulduysam atistirdigim bi dönemde hamile kaldim,onun icin bu he diyet mantikli geliyor hayirlisi bakalim:))

70 cok fazla bir kilo degilki 100 kiloyla hamile kalanlar var canim.

Aynen ben mesela önceki kılolarımı vermemiştim mesela 71.5 la hamıle kaldım ınsallah cok fazla almam
Hamileyken alinan kilolar kolay veriliyor 1 sene aşırıya kacmazsan yemekte. Kafaya takma canim kilo verilir bende yazin 59a düsmüştüm rejimle ama suan 63 kiloyum taktikcada verilmiyor bebisler dogsun oyle veririz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…