Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hamileyken alinan kilolar kolay veriliyor 1 sene aşırıya kacmazsan yemekte. Kafaya takma canim kilo verilir bende yazin 59a düsmüştüm rejimle ama suan 63 kiloyum taktikcada verilmiyor bebisler dogsun oyle veririz insallah
Aynen canım 26 kılo verdim 1 senede dogumkılolarımı ama işte cok alınca bitemiyor hahaha bu da doğsun da kalanları veririz

Hamileyken alinan kilolar kolay veriliyor 1 sene aşırıya kacmazsan yemekte. Kafaya takma canim kilo verilir bende yazin 59a düsmüştüm rejimle ama suan 63 kiloyum taktikcada verilmiyor bebisler dogsun oyle veririz insallah
Canim hamilelikten once kilo vermek pembe ihtimalini arttiran bir sey bircok kisinin dogruladigi bir bilgi bu.ama asiri kilo da pembeye yariyormus yine dogurganligi azalttigi icin.yani hafif degil de gercekten fazla kilolu olanlar erkek diyetinden once kilolarini verip sonra diyete baslamaliymis.yazdan beri 3-5 kilo aldiysan bu mavi icin iyi bisey:)

oy canim insallah ya. Tahmini çat 8 aralik inşallah nasip olsun hepimize

Kızlar sata göre 6 haftalık dollenmeye göre 4 haftalık beta hcg değerim 61185.4 Çıkmış normalmi ikiz gebelik ihtimali var mi henüz ultrasona girmedim. Sizce durum ne.

Hayırlı olsun canım

İlk haftalarda yüksek beta erkek bebeğe işaret diye duydum
Maşallah değer çok yüksek
Ailende varmı ikiz
Bizde var çok ümitlenmişdim ama tek bebişim

Hayırlı olsun canım

İlk haftalarda yüksek beta erkek bebeğe işaret diye duydum
Maşallah değer çok yüksek
Ailende varmı ikiz
Bizde var çok ümitlenmişdim ama tek bebişim
Evet var canım. Bugün gidi cem ultrasona hayırlısı bakalım. Bende cok heyecanliyim.

Ne anlanmistin canim tekrar anlatirmisin

anlatayım kızlar cevap geç oldu kusura bakmayın

ben bu işi çok fazla arastırdım en son mantıklı ve bilimsel bir açıklama buldum
yenilen içilen vs onlarla ilgisi yok
biyolojik bir açıklaması olması lazım

şimdi bizde yalnızca X var erkekte xy

x lerin özelliği yavaş hareket etmeleri ve geç ölmeleri
y lerin özelliği ise hızlı koşmaları ve çabuk ölmeleri

bu durumda eger yumurtladıgın zaman diliminde birleşme olursa y ler hızla koşup gelmiş olucak ve x ile y çarpışacak xy erkek olucak

ama eger ilişkiden sonra yumurtlarsan y ler çoktan öldü x ler hala canlı ve sendeki x ler ile karşılaşacak kız olucak

biz şöyle yaptık ovu testinde yumurtladıgın anı yakala pik oldugu an her an çatlayabilir ve o an içinde sperm olmamalı yeni göndermelisin

pik yakalayana dek ilişki yok çünkü hızlı koşan y ler henüz ölmemiş x lerdrn önce davranmalı

ama kız isteyen biri ise ovu testinde pik olmadan önce mutlaka ilişkiye girmiş olmalı gün aşırı ayarlıyoruz ya

onu pik görecegimiz zamana göre ayarlıyoruz

kardeşim kız istedi tuttu

Valla benimkine bu hafta kız dedi ama 11 haftalık resmi cok daha fazla sekilli bu resimden bence tam tersi kız daha cabuk sekilleniyor
erkek bebegin kemik yapisina bagli olarak daha erken sekiıleniyor.resimde boyıe cikmis olabilir ama net belliydi kizimda bukadar belli degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…