- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.201
Aynen canım 26 kılo verdim 1 senede dogumkılolarımı ama işte cok alınca bitemiyor hahaha bu da doğsun da kalanları veririzHamileyken alinan kilolar kolay veriliyor 1 sene aşırıya kacmazsan yemekte. Kafaya takma canim kilo verilir bende yazin 59a düsmüştüm rejimle ama suan 63 kiloyum taktikcada verilmiyor bebisler dogsun oyle veririz insallah
Ayy hadi inşallah bana olmasa bile sana nasip olsun ikiz bebek. Bende cok heyecanlıyım yarını iple çekiyorum.
Ne anlanmistin canim tekrar anlatirmisinben anlatmıştım burada :) arkadaşımda tuttu kızlardeşimde tuttu bende de tutar inşallahh
Canim hamilelikten once kilo vermek pembe ihtimalini arttiran bir sey bircok kisinin dogruladigi bir bilgi bu.ama asiri kilo da pembeye yariyormus yine dogurganligi azalttigi icin.yani hafif degil de gercekten fazla kilolu olanlar erkek diyetinden once kilolarini verip sonra diyete baslamaliymis.yazdan beri 3-5 kilo aldiysan bu mavi icin iyi bisey:)Hamileyken alinan kilolar kolay veriliyor 1 sene aşırıya kacmazsan yemekte. Kafaya takma canim kilo verilir bende yazin 59a düsmüştüm rejimle ama suan 63 kiloyum taktikcada verilmiyor bebisler dogsun oyle veririz insallah
Insallah.zahmet olmayacaksa tekrar yazin ki ogrenelim:))ben anlatmıştım burada :) arkadaşımda tuttu kızlardeşimde tuttu bende de tutar inşallahh
Canim hamilelikten once kilo vermek pembe ihtimalini arttiran bir sey bircok kisinin dogruladigi bir bilgi bu.ama asiri kilo da pembeye yariyormus yine dogurganligi azalttigi icin.yani hafif degil de gercekten fazla kilolu olanlar erkek diyetinden once kilolarini verip sonra diyete baslamaliymis.yazdan beri 3-5 kilo aldiysan bu mavi icin iyi bisey:)
Kızlar sata göre 6 haftalık dollenmeye göre 4 haftalık beta hcg değerim 61185.4 Çıkmış normalmi ikiz gebelik ihtimali var mi henüz ultrasona girmedim. Sizce durum ne.
Erkek bebekte 3 aylıkken çıkıntı var demeye başlıyorlar doktorlar
Evet var canım. Bugün gidi cem ultrasona hayırlısı bakalım. Bende cok heyecanliyim.Hayırlı olsun canım
İlk haftalarda yüksek beta erkek bebeğe işaret diye duydum
Maşallah değer çok yüksek
Ailende varmı ikiz
Bizde var çok ümitlenmişdim ama tek bebişim
Ne anlanmistin canim tekrar anlatirmisin
Valla benimkine bu hafta kız dedi ama 11 haftalık resmi cok daha fazla sekilli bu resimden bence tam tersi kız daha cabuk sekilleniyorerkek bebekler cabuk sekilleniyor bide.eli ayaklari belliydi hepsi net olarak anlamayan ben bile net gordum
erkek bebegin kemik yapisina bagli olarak daha erken sekiıleniyor.resimde boyıe cikmis olabilir ama net belliydi kizimda bukadar belli degildiValla benimkine bu hafta kız dedi ama 11 haftalık resmi cok daha fazla sekilli bu resimden bence tam tersi kız daha cabuk sekilleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?