- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.621
Zaten %100 bir yöntem değil %70 tutma oranı varmış araştırmalara göre.en iyisini rabbim bilir.Cnm yazın foto attım bir arkadaşın herkes erkek dedi ramziye göre. Ama bebek kızmış inanma teoriye falan Allah bilir
Benim de içimden senin erkek olur gibi geçiyor. Rabbim duysun nasip etsin inşallahAmin ınş canım bende çok merak ediyorum.tevekkül edip bekliycez rabbim nasip etsin ınş hepimize
Maşallah subhanallahhEki Görüntüle 2075908 7+3gunluk cikti ölçüye gore
benim icimdende erkek geciyor insallahMaşallah subhanallahRabbim saglikla kucagina almayi nadip etsin canuumm. Tam ortada hiicc kiz deme o erkeekkkk
Amin ınş.Allah razı olsun hepimize nasip olsun ınşBenim de içimden senin erkek olur gibi geçiyor. Rabbim duysun nasip etsin inşallah
Amin amin ınş canım benim hepimize nasip etsin rabbimMaşallah subhanallahhRabbim saglikla kucagina almayi nadip etsin canuumm. Tam ortada hiicc kiz deme o erkeekkkk
Canım bu senın üçüncü evladın mıydı ? Hadı ınsallah hayırlısıyla sende erkek bebiş haberi verirsin kuzucumHadi artık ileride bir erkek bebek mujdesi alalım hayırlısıyla.
Elifemm- eger bu erkek bebek konusunu fazlaca takip cok istiorsan burdaki yorumlara fazla takilma yani soyle diyim tabi burdaki arkadaslar hep istedigin icin ve hissettiklerini yazmislar ama insan kendini cok kaptirio sonra koca bi hayal kirikligi benim yasadigimi yasamazsin umarim ama ne yalan soyliyim senin usgyede bakinca erkek gecti icimden hadi ins:)
Yok canım benim ikinci olacak inşallah. Bir kızım var Bakalım benle beraber diğer arkadaşlarda erkek bebek müjdesi verirde diğer arkdasalara umut vesilesi oluruz. En baştan içime erkek bebek doguyodu şimdi kıza döndüm zaten düşük tehlikem var habire yatıyorum. Git gellerdeyim :))Canım bu senın üçüncü evladın mıydı ? Hadı ınsallah hayırlısıyla sende erkek bebiş haberi verirsin kuzucum
Benlik erkek hıssetmiştim ne zaman ki ılk ultrasona girdim resme baktım kız bu dedim. Icıme öyle doğdu. Insallah senin oğlusun olur canımYok canım benim ikinci olacak inşallah. Bir kızım var Bakalım benle beraber diğer arkadaşlarda erkek bebek müjdesi verirde diğer arkdasalara umut vesilesi oluruz. En baştan içime erkek bebek doguyodu şimdi kıza döndüm zaten düşük tehlikem var habire yatıyorum. Git gellerdeyim :))
Bulursam atarım canım somdı kim bilir nerdeAyy inşallah.
Senin 6 7 haftalik ultrason varsa atsana canım çok merak ettim.
Allah razı olsun canım darısı sana da olsun ınş.dediğin gibi nasıl bir psikolojiyse hiç oğlumuz olmiycak gibi geliyor belkide şeytanın vesvesesi rabbime tevekkül ü birakmiyalim hepimizin gonlundekini kucağına almayı nasip etsinHayırlı akşamlar kızlar
Elifemm- gözün aydın canım bebeğini görmüşsün çok sevindim
Darısı başımıza inşallah
Bende bu ay sağdan yumurtluyorum sağ tarafım ağrıyor
Yarın ultrasonda söyler Dr sagdami soldami
Gün aşırı birlikteliğe devam..perhiz falan yapmıyoruz..hayırlısı olsun hakkimizda
Benim komşu kocası şehir dışında santiyedeyken yumurtlama günüm diye 1 günlüğüne çağırdım geldi ve tek ilişkide hamile kaldım dedi.. kızı olmus
Herşey nasip kısmet
Buradaki herkes gibi benimde hiç oğlum olmaz gibime geliyor
doktorda oyle dedi kese soldaCnm senin 6 haftalık ultrason resmine göre bebeğin erkek gibi ama en doğrusunu Rabbim bilir. Kesede sola daha yakın.
Geçmiş olsun cnm kanaman mı varYok canım benim ikinci olacak inşallah. Bir kızım var Bakalım benle beraber diğer arkadaşlarda erkek bebek müjdesi verirde diğer arkdasalara umut vesilesi oluruz. En baştan içime erkek bebek doguyodu şimdi kıza döndüm zaten düşük tehlikem var habire yatıyorum. Git gellerdeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?