Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba kızlar 6+4 günlük burda bir kızım var gönlümden geçen erkek allah sağlıkla nasip etsin inş.Sizde yorum yapın istedim
Erkek gibi cnm şüphesiz en doğrusunu Rabbim bilir. Denediğin bişey var mıydı. Rabbim evladını size bağışlasın.

Erkek gibi cnm şüphesiz en doğrusunu Rabbim bilir. Denediğin bişey var mıydı. Rabbim evladını size bağışlasın.

Amin canım hayır yoktu Salı günü tarama testi yaptırdım yüzüsttü yatıyo bişey dıyemem ddi dokt.sonuçlar için geldgınde tekrar bakarız dedi

Aekadaslar az once ingilizce sayfalari karistirdim ramzi teorisinde su olay var. Beyaz parlak bi yer var ya plesanta . Eger bebek onun sagindaysa erkek karin ultrasonunsa eger plesantanin solunda ise kız. Yani cevirmeden karina koymadan direk resme bakınca. Benimkine baktim benim parlaklik daha cok alt tarafta sanki bebek sagda gibi ama bu bir tahmin sadece

Canım daha plesanta olusmadiki suan yolk salk kesesi var bebek ordan besleniyor daha sonrasında 9-10 hafta arası plesenta yeni oluşmaya basliycaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…