Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bende sağdan erkek olduğunu duymuşumdur ben hep unutuyorum doktoruma sormayı solmu sağmı diye başka bilgileriniz varsa paylaşın belki böyle tahminlere bulabiliriz

sagolsun ozelden atmistim ona erkek diye yorumlamisti insallah banada onada tum istiyenlere verir mevlam
Bana da erkek gibi gelmişti canım da yanlış olur bakarsın dıye yazmak ıstemedim :) insallah oğlusun olur canım

Oluşmuştur canımm annesine merhaba dıyecek. Haber ver bıze canım bakalım keseye hangı taraftan girmiş bebiş :)
Oluşmuş canım çok şükür.benim doktora ramzi teorisini anlattım yok diyor öyle birşey benimki nasıl dedim tam ortaya koydu aleti senin bebis tam ortada dedi.kağıtta bana az bişey sola yatkın geldi ramziye göre kızım olabilir hayırlısıyla bekleyip gorucez.

hayirlisi olsun gonlunce olsun atsana ultrason fotonu

bisey soucagim canim doktorum bugun soldan yumurtladigim bebeyinde solumda oldugunu soyledi ki bende bunu tahmin ediyordum cunku sol yumurtaligim iliskiden kac gun sonra agridi ve pirt pirt diye atti seninkisi sagindamiydi bebis solundamiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…