- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.601
doktor ultrasyonu sag tarafina mi sol tarafinami veriyordu canimAmin amin ınş canım ama benim hep sağ üst tarafa iğne batması oluyor bide kesin sağdan yumurtladim ona rağmen gidip ortaya yerleşmiş
Sağa daha yakın bastırıyordu sanki .sonra anlattım böyle böyle dedim.tekrar dur tam ortaya koyalım bakalım nerde dedi öyle çekti resminide.doktor ultrasyonu sag tarafina mi sol tarafinami veriyordu canim
Benim yumurtam sağdan doktor takibiyle oldu benimde hep sağ üst kasigimda batmalar oldu.bekleyip göreceğiz sabırla.bide kese şeklini filan sordum yok fasulye şeklinde olursa erkek yuvarlak olursa kız kesinlikle yok dedi o benim bastirmama göre değişiyor dedi.sonra üstümde deneme yaptı gerçekten aleti tuttuğu açıya göre kesenin şekli değişti güldük beraber.bide benim erkek istediğimi biliyor doktorum ne sorarsam cevap veriyor çok iyi doktora denk geldim.o bile inşallah erkek tir diyorbisey soucagim canim doktorum bugun soldan yumurtladigim bebeyinde solumda oldugunu soyledi ki bende bunu tahmin ediyordum cunku sol yumurtaligim iliskiden kac gun sonra agridi ve pirt pirt diye atti seninkisi sagindamiydi bebis solundamiydi
insallah canim gonlundekidir hayirlisiylaBenim yumurtam sağdan doktor takibiyle oldu benimde hep sağ üst kasigimda batmalar oldu.bekleyip göreceğiz sabırla.bide kese şeklini filan sordum yok fasulye şeklinde olursa erkek yuvarlak olursa kız kesinlikle yok dedi o benim bastirmama göre değişiyor dedi.sonra üstümde deneme yaptı gerçekten aleti tuttuğu açıya göre kesenin şekli değişti güldük beraber.bide benim erkek istediğimi biliyor doktorum ne sorarsam cevap veriyor çok iyi doktora denk geldim.o bile inşallah erkek tir diyor
Ayyy o kese olayida mi yanlis mis yuvarlak ve elips olmasi doktorlarada iyi komedi oluoruz ya:)Benim yumurtam sağdan doktor takibiyle oldu benimde hep sağ üst kasigimda batmalar oldu.bekleyip göreceğiz sabırla.bide kese şeklini filan sordum yok fasulye şeklinde olursa erkek yuvarlak olursa kız kesinlikle yok dedi o benim bastirmama göre değişiyor dedi.sonra üstümde deneme yaptı gerçekten aleti tuttuğu açıya göre kesenin şekli değişti güldük beraber.bide benim erkek istediğimi biliyor doktorum ne sorarsam cevap veriyor çok iyi doktora denk geldim.o bile inşallah erkek tir diyor
Doktor takibiyle oldu diosun ya canim erkek bebek icin mi doktor tavsiyesi var sagdan olursa erkek olur die doktorun bi onermesi var mi sanaBenim yumurtam sağdan doktor takibiyle oldu benimde hep sağ üst kasigimda batmalar oldu.bekleyip göreceğiz sabırla.bide kese şeklini filan sordum yok fasulye şeklinde olursa erkek yuvarlak olursa kız kesinlikle yok dedi o benim bastirmama göre değişiyor dedi.sonra üstümde deneme yaptı gerçekten aleti tuttuğu açıya göre kesenin şekli değişti güldük beraber.bide benim erkek istediğimi biliyor doktorum ne sorarsam cevap veriyor çok iyi doktora denk geldim.o bile inşallah erkek tir diyor
Canım sola yatkın olunca erkek olmuyor mu benımki sağdan gırmiştiOluşmuş canım çok şükür.benim doktora ramzi teorisini anlattım yok diyor öyle birşey benimki nasıl dedim tam ortaya koydu aleti senin bebis tam ortada dedi.kağıtta bana az bişey sola yatkın geldi ramziye göre kızım olabilir hayırlısıyla bekleyip gorucez.
Benim su an kafam karıştı sag sol hep yanlış söylüyorum ultrasonda sag da ise soldan girmiş demek dimiCanım sola yatkın olunca erkek olmuyor mu benımki sağdan gırmişti
Cnm senin 6 haftalık ultrason resmine göre bebeğin erkek gibi ama en doğrusunu Rabbim bilir. Kesede sola daha yakın.6 yada 7haftalik ultrason fotosunu atiyorsun buraya atabilirsin elif arkadasimiz kese konumuna gore yorumluyo
Maşallah cnm çok şükür gördün bebişini sonunda.Eki Görüntüle 2075908 7+3gunluk cikti ölçüye gore
Aynen canım kadın bizaat üstümde denedi her şekil ciktiAyyy o kese olayida mi yanlis mis yuvarlak ve elips olmasi doktorlarada iyi komedi oluoruz ya:)
Evet canım çok şükür Allah razı olsun.darısı sizlere olsun ınş hayırlısıyla gonlunuze göre amin.Maşallah cnm çok şükür gördün bebişini sonunda.
Canım kağıdı çevir karnına koy öyle sasirmazsin teoriye göre bebeğin sağa yapisik duruyorsa erkek sola yapışık duruyorsa kız.Benim su an kafam karıştı sag sol hep yanlış söylüyorum ultrasonda sag da ise soldan girmiş demek dimi
Rahimdeki konumuna göre yazdım canım kağıtta tersi çıkıyor.Canım sola yatkın olunca erkek olmuyor mu benımki sağdan gırmişti
Yok canım öyle birşey yok diyor doktorlar hangi sperm dollerse cinsiyet o olur.benim denediğim ay sagdaydi yumurtam.eylül ayında soldaydi deneyecektim erken çatlamisti kacirmistim.D
Doktor takibiyle oldu diosun ya canim erkek bebek icin mi doktor tavsiyesi var sagdan olursa erkek olur die doktorun bi onermesi var mi sana
Anladım canım. Hayırlısı neyse o olsunkuzum ama ıcımden senın hep erkek gecıyor bence öyle olacak. Bır kaç haftaya bakıcaz neymıs :)Canım kağıdı çevir karnına koy öyle sasirmazsin teoriye göre bebeğin sağa yapisik duruyorsa erkek sola yapışık duruyorsa kız.
Amin ınş canım bende çok merak ediyorum.tevekkül edip bekliycez rabbim nasip etsin ınş hepimizeAnladım canım. Hayırlısı neyse o olsunkuzum ama ıcımden senın hep erkek gecıyor bence öyle olacak. Bır kaç haftaya bakıcaz neymıs :)
us yu ne anlamadim acıklarmısınız merak ettim. kızlar bende adet bitimi ilişkiden hamile kaldım bir kızım var ilk oğlum ölmüştü nasıl olmuştu hatırlamıyorum neyse sonra bir kızım oldu şuan 2.5 aylık hamileyim ve çok merak ediyorum cinsiyetini nasıl geçicek zaman bilmiyorum ya
Cnm yazın foto attım bir arkadaşın herkes erkek dedi ramziye göre. Ama bebek kızmış inanma teoriye falan Allah bilirOluşmuş canım çok şükür.benim doktora ramzi teorisini anlattım yok diyor öyle birşey benimki nasıl dedim tam ortaya koydu aleti senin bebis tam ortada dedi.kağıtta bana az bişey sola yatkın geldi ramziye göre kızım olabilir hayırlısıyla bekleyip gorucez.
Rabbim hepimizden razı olsun inşallah. Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah. AmiiinnnEvet canım çok şükür Allah razı olsun.darısı sizlere olsun ınş hayırlısıyla gonlunuze göre amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?