Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bisey soucagim canim doktorum bugun soldan yumurtladigim bebeyinde solumda oldugunu soyledi ki bende bunu tahmin ediyordum cunku sol yumurtaligim iliskiden kac gun sonra agridi ve pirt pirt diye atti seninkisi sagindamiydi bebis solundamiydi
Benim yumurtam sağdan doktor takibiyle oldu benimde hep sağ üst kasigimda batmalar oldu.bekleyip göreceğiz sabırla.bide kese şeklini filan sordum yok fasulye şeklinde olursa erkek yuvarlak olursa kız kesinlikle yok dedi o benim bastirmama göre değişiyor dedi.sonra üstümde deneme yaptı gerçekten aleti tuttuğu açıya göre kesenin şekli değişti güldük beraber.bide benim erkek istediğimi biliyor doktorum ne sorarsam cevap veriyor çok iyi doktora denk geldim.o bile inşallah erkek tir diyor

insallah canim gonlundekidir hayirlisiyla

Ayyy o kese olayida mi yanlis mis yuvarlak ve elips olmasi doktorlarada iyi komedi oluoruz ya:)

D
Doktor takibiyle oldu diosun ya canim erkek bebek icin mi doktor tavsiyesi var sagdan olursa erkek olur die doktorun bi onermesi var mi sana

Canım sola yatkın olunca erkek olmuyor mu benımki sağdan gırmişti

Benim su an kafam karıştı sag sol hep yanlış söylüyorum ultrasonda sag da ise soldan girmiş demek dimi
Canım kağıdı çevir karnına koy öyle sasirmazsin teoriye göre bebeğin sağa yapisik duruyorsa erkek sola yapışık duruyorsa kız.

D

Doktor takibiyle oldu diosun ya canim erkek bebek icin mi doktor tavsiyesi var sagdan olursa erkek olur die doktorun bi onermesi var mi sana
Yok canım öyle birşey yok diyor doktorlar hangi sperm dollerse cinsiyet o olur.benim denediğim ay sagdaydi yumurtam.eylül ayında soldaydi deneyecektim erken çatlamisti kacirmistim.

Canım kağıdı çevir karnına koy öyle sasirmazsin teoriye göre bebeğin sağa yapisik duruyorsa erkek sola yapışık duruyorsa kız.
Anladım canım. Hayırlısı neyse o olsunkuzum ama ıcımden senın hep erkek gecıyor bence öyle olacak. Bır kaç haftaya bakıcaz neymıs :)

Anladım canım. Hayırlısı neyse o olsunkuzum ama ıcımden senın hep erkek gecıyor bence öyle olacak. Bır kaç haftaya bakıcaz neymıs :)
Amin ınş canım bende çok merak ediyorum.tevekkül edip bekliycez rabbim nasip etsin ınş hepimize

Canim ustu yazacaktim telefonda elim surcmus
Es in ustu sekilli olurmus bugdayli (bugday basagi desenni olurmus mesela)derlermis

Cnm yazın foto attım bir arkadaşın herkes erkek dedi ramziye göre. Ama bebek kızmış inanma teoriye falan Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…