- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.681
kizda 11haftalikken diyarbakira kardesimin duyunune gitmistim fuat hocanin yanina gittim cinsiyetine xx demisti tabi bende kiz diyince bazi seyleride bilmeyi verin diye gulmustuAyy canım fuat zamanı bende tanıyorum :) muayene olmuslugumda var hala sultan hastanesinde.benim ablamda doktor yakın tanıyor. geçen hafta bahsetti hatta evleniyormus.
Evlendi canım .Ayy canım fuat zamanı bende tanıyorum :) muayene olmuslugumda var hala sultan hastanesinde.benim ablamda doktor yakın tanıyor. geçen hafta bahsetti hatta evleniyormus.
Bebek yuvarlak canım Bebeğin yapısı önemli kesede nerde olması değil.Bu yöntem genelde çok tutuyor .Ama ultrason görüntüsü bazen bebeği tam şekillini yakalamıyor.sonuç olarak yanılabiliyoruz.kesemi yuvarlak canim
Cinsiyette yanılmaz ama gebelik kontrolü iyi değil.Ayy canım fuat zamanı bende tanıyorum :) muayene olmuslugumda var hala sultan hastanesinde.benim ablamda doktor yakın tanıyor. geçen hafta bahsetti hatta evleniyormus.
Çok bilmiyorum canım bende ablamin yanına gitmiştim 1 kez muayene oldum d.bakirdaki meşhur kadın doğum doktoru o var bildiğim.ama iyi niyetli çok yardımcı oluyor kadınlara gördüğüm ücretsiz bile muayene ettiğine şahit oldum.Cinsiyette yanılmaz ama gebelik kontrolü iyi değil.
Solda canım yuvarlak değildi uzunduSEVECENIM senin 6-7 haftalık usg de ne tarafta duruyordu.
Rabbim gönlündeki nasip etsin ınş.sıkı takibini birakma tutar ınş rabbimin izniyle.Hayırlı akşamlar herkese
Sivaslı varmı içinizde
Bende sivasliyim
Az önce doktordan geldim..acilde nobetciydi muayene oldum
Sağda birtane yumurta var haftaya perşembe kontrol yine
Şimdi benim yumurta sağda
Çin takvimine göre de bu ay erkek
Erkek şansım yuksekmi
Çok heyecanlı geçiyor benim için bu günler
Hayirlisiyla Acaba tutacak mı
Kizmi olacak erkek mi
İnsan olarak çok iyidir.Öğrencilere burs verir.Kaç öğrenci okuttuğunu bilirim .Dinine düşkündür ama işte hastası çok olduğu için kontrolü üste geçiyor .Ama cerrahi olarak çok iyidir.Ondan çok iyi doktorlar var .Memorialda Mehmet hoca vardı .Şimdi fakülteye gitmiş .O çok iyi bir doktordu.Çok bilmiyorum canım bende ablamin yanına gitmiştim 1 kez muayene oldum d.bakirdaki meşhur kadın doğum doktoru o var bildiğim.ama iyi niyetli çok yardımcı oluyor kadınlara gördüğüm ücretsiz bile muayene ettiğine şahit oldum.
canim Allah gonlundekini verir insallah.sacma gelebilir ama ben diyet falan yapmadan cin takvimine gore planlama yaparak gebe kaldim.yumurtamda sagdaydi.ve cok sukur Rabbimin izniyle tuttu bende.insallah seninde tutarHayırlı akşamlar herkese
Sivaslı varmı içinizde
Bende sivasliyim
Erkek şansım yuksekmi
Kizmi olacak erkek mi
Amin inşallah canimRabbim gönlündeki nasip etsin ınş.sıkı takibini birakma tutar ınş rabbimin izniyle.
Amin canım Allah razı olsuncanim Allah gonlundekini verir insallah.sacma gelebilir ama ben diyet falan yapmadan cin takvimine gore planlama yaparak gebe kaldim.yumurtamda sagdaydi.ve cok sukur Rabbimin izniyle tuttu bende.insallah seninde tutar
Iyi cnm aman bi sıkıntı olmasın daTeşekkür ederim .
Yok canım kanamam falan ama progestan hormon degerim düşük doktor dinlenmemi söyledi.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz
Hayirlisi olsun insallah cok betletmeden verir YaradanHayırlı akşamlar herkese
Sivaslı varmı içinizde
Bende sivasliyim
Erkek şansım yuksekmi
Kizmi olacak erkek mi
Canim ilişki günü akintin ne durumdaydi hatirliyormusuncanim Allah gonlundekini verir insallah.sacma gelebilir ama ben diyet falan yapmadan cin takvimine gore planlama yaparak gebe kaldim.yumurtamda sagdaydi.ve cok sukur Rabbimin izniyle tuttu bende.insallah seninde tutar
Amin inşallah Allah'ın izniyle hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarHayirlisi olsun insallah cok betletmeden verir Yaradan
yumurta aki gibi akintim hic olmadi canim.sulu akintim vardi ama islaklik coktu.hatta kasigim o.kadar agriyorduki kesin catlamadi kist olustu diye dusunuyordumCanim ilişki günü akintin ne durumdaydi hatirliyormusun
2kizin vardi di mi? neden 3cu erkek olmasin? dogrusunu yapiyorsun.2kizin yanina erkek kardes cok guzel olurdu.Allahim nasip eder insallah.nasipte varsa ne yaparsak oluyorAmin canım Allah razı olsun
Saçma gelmez canım bende her duyduğumu yapıyorum
İllaki erkek olsun diye değil hamile kalabileyim diye çabalarken erkek ihtimalini de yükseltmeye çalışıyorum
Vitaminler ,muz, tuz,alkali su ,et ,incir, fındık ve ceviz cok tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?