Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar gunaydin bisey sorucam. Benim bugun 13. Gunumdun gece sol kasigimda sancim vardi ama akinrim hala beyaz ve cok azdi bu sabah cok yogun ve yumurta aki kivaminda bir akinti geldi suan hala sol kasigimda sanci hissediyorum sizce dogru zaman ne zaman dun aksam mi olmaliydi cattan 12 saat sonra kiz oluyorsa aksama ladar beklemeyim mi ne yapayim akil verin

Günaydın canım şeffaf akıntı yeni başladı diyorsun tahminim catlamaya yaklasiyorsun.ağrın geçip kasiklarinda bir rahatlama hissedersen çatlamış oluyor yumurta.catladiktan sonraki ilk 12 saatteysen değerlendirmen lazım.kaç günde bir adet görüyorsun.

Günaydın kızlar ay gece rüyamda sabaha kadar doğurdum :) uyanıyorum uyuyorum gene doğuruyorum :) Doğum anını gormedım hastanedeyim doğurmuşum odayı suslemısız falan kızımın adı nı yade koymuşum hatta ahahaha eşime soyledım o ne bıcım ısım koymam dedı halbukı benım hoşuma gitti su an :)

yade cidden farkli bir isimmis ruyan hayirlara cikar insallah canim

Günaydın canım hayır olsun ruyan.güzel ve rahat doğumun olur ınş.yade çok güzel isim futbolcu volkan demirel in kızının adı da yade.

Kızlar ben de bugün bir rüya gördüm sabah ezanından sonra hayır olsun. Rüyamda biyere gitmiş oluyoruz ablamla orada kadın doğum doktorunun biri beni yanına çağırıyor ben de diyorum ki hamile değilim ki neden ultrasona gireyim diyorum. O da sen gel diyor ultrasona giriyorum. Ultrasonda kocaman bir bebek görüyorum 5 aylık falan hatta ben de diyorum ki nasıl olur bu benim karnım bile büyümedi diyorum. O da bak bebeğin burada ve erkek diyor sonra muayene bitiyor ben baya şaşırıyorum. Sonra eşimde şaşırıyor. Sonra uyandım zaten.

2kizin vardi di mi? neden 3cu erkek olmasin? dogrusunu yapiyorsun.2kizin yanina erkek kardes cok guzel olurdu.Allahim nasip eder insallah.nasipte varsa ne yaparsak oluyor
Evet canım 2 kızım var
Erkek çocuğu annesi nasıl olurum çok merak ediyorum
Rabbim bilir en iyisini..dua ederken de öyle ediyorum..erkek çocuk hiç sevmezdim şimdi o kadar sempatik geliyorki

Hayır olsun tutan canım çok güzel görmüşsünüz.Rabbim nasip etsin ınş.eşine anlat bence hemen etkilenir belki.

Hayır olsun tutan canım çok güzel görmüşsünüz.Rabbim nasip etsin ınş.eşine anlat bence hemen etkilenir belki.
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Evet anlatmam lazım belki etkilenir. Ben bile nasıl etkilenmişim. Sabah namazına bile zor yetiştim rüya yüzünden.

Black5angel hayir olsun canim rüyan. Hayirli cumalar kizlar. SEVECENIM amiin canim. Benim bugün 15.günüm cok üzgünüm elime yüzüme bulastirdim. 2 gün önce yumurta aki kivamli akıntıyı hissettim testlerimi düzenli ve kurallarina uygun yapiyordum dün öglen 12 gibi test pik yapti sanirim incir havuc kürünun etkisiyle öne geldi çat saat aksam 5 gibi test yaptigimda t cizgisi acikti c ye göre. Cok afedersiniz hatta sari kivamli akinti geldi. Saat aksam 9 gibi tekrar test yaptim yine c den acik t cizgisi oldu. Ve biz denemeyi yaptik. Bugun saat 10 gibi tekrar test yaptim ve bu kez t cizgisi yine koyu cikti cok saskinim erkenmi oldu deneme bilmiyorum dun acik olan test bugun niye tekrar koyulasti cok cok uzgunum

Ben bu yuzden hic test almadim umarim zamanlaman dogrudur oglani tutturmussundur. Benimnde bugun 13. Gunum aksam denemeyi dusunuyorum cunku akintim bu sabah basladi ve sol kasigimda sancim var yogunlasti akintim bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…