Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim akintinin,islakligin bol oldugu zaman hamilelik sansin maksimum duzeyde.periodun 28 gunde birse ben olsam bu gece ve yarin geceyi degerlendirirdim,eger gec yumurtlama ihtimali oldugunu da dusunuyorsan( 1 -2 gun geciktigini de farkettigin zamanlar olduysa)birgun ara verip sonraki geceyi de degerlendirirdim boylece gec olursa stresini de yasamazsin,eger 24 saat icinde cat.olursa zaten kacirmamis olursun,eger sonraya kalirsa yine icerde bolca sperm olmasini saglamis olursun

Rabbim inşallah gönlündekini nasip etsin cnm. Çift yumurtlama olabilir mi acaba yediklerinden dolayı öyle olabilir. Üzülme bugün cuma Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Sen yine takibini yap testle yine deneme olur.

Hayırlısıyla gönlündeki tutsun ınş.Canım benimde başıma geldi sevecenime sormuştum hatta bazen yumurta beklediginde öyle gösteriyormuş dedi .agrin oldu mu suan akıntı nasıl acaba başka yumurta mi büyüyor oda geldi aklıma simdi

Tesekkur ederim canim ya bugun bollasmaya basladi akintim bu geceyi degerlendiricem. Gec yumurtlama hic olmaz bende aksine erken oluyor bazen. Yapmamiz gereken son dakika tedbirleri var miydi ya cok heyecanliyim ben

Benimde aklıma o geliyor cunku önce pik sonra acilma sonra yine pik oldu. 3 aydir test yapiyorum ilk defa boyle bişeyle karsilastim. Kasik agrim dun vardi bugun yok oy canim ya Rabbim bilir nasip kismet ne varsa kaderde yaşayıp görecez

Allah razı olsun canim benim. Insallah

Prensesinannesi vardı hatirliyormusun doktora gitmişti çat olmuştu eve gelip tekrar yapmıştı testi pik çıkmıştı yumurta bekleyincede gösterebiliyor öyle dün eğer yumurtlama olduysa zaten akintin kurumaya basliycak ordanda anlarsın gönlünü ferah tut.

Hayırlara tebdil olsun inşallah gerçekte de bu duyguyu yaşarsın

Canim niye uzuluyorsun ki bazen de test idrarinin beklemis olup olmadigina gore farkli sonuc verebiliyor bemce,bende de oyle oldu bu ay tam yumurtlama gununu tespit amacli yapmistim az cok gelecek ayi kestirebileyim diye,onemli olan ayni koyulukta gormus olman,sat hesabina gore de cat.gunun tutuyorsa hic endise etme bence.
Tesekkur ederim canim ya bugun bollasmaya basladi akintim bu geceyi degerlendiricem. Gec yumurtlama hic olmaz bende aksine erken oluyor bazen. Yapmamiz gereken son dakika tedbirleri var miydi ya cok heyecanliyim ben

Allah gonlune gore versin canim.iliskiden once esine sert bi kahve :)
İliski oncesi ac ve yorgun olmamak ta bence onemli.bol bol su,meyve sulari akintinin bol ve sulu olmasi icin icebilirsin, zarari olmaz faydasi olur.

Canim test kafani karistirsa da akintinin seklinden de anlayabilirsin yum.olup olmadigini.ben 2 aydir daha yakindan takip ediyorum soyle oluyor bende,yumurtkama haftadinda birkac gun boyunca yumurta beyazi seffaf akinti geliyor,sonra beyaz kremsi akinti geldiginde cat.oldugunu anliyorum.bildigin nemlendirici krem kivaminda beyaz renkli akinti geliyor ve sonrasi regle kadar kuru oluyor.bu ay 14.gun sabah saatinde ayni koyulukta cizgi gordum,30 saat kadar sonra 15.gun ogleden sonra akinti kremsi olmaya başladı.elbette kadindan kadina değişebilecek bir durum ama belki fikir olur dedim senin suan akintin ne sekilde?

Rica ederim cift yum.meselesini hic bilmiyorum ama ikizlerde cok tatli oluyo ailerde yok ama ben isterim neden olmasin hayirlisiysa versin Rabbim basim ustune:))

Günaydın canım hayır olsun ruyan.güzel ve rahat doğumun olur ınş.yade çok güzel isim futbolcu volkan demirel in kızının adı da yade.
Evet duymustum canımama esım sevmez böyle degısıkısımleri hayata koymaz :)

Ya kızlar cok moralım bozuk kasılmam çıkmıştı benım ıkı hafta önce. Belki 3. İyiydim magnezyum kullanıyorum. Su 2 gündür karnım da ara ara sertleşme oluyor rahatsız oluyorum ıcınde süzülme gibi bişey hıssedıyorumkarnımda tarıf edemıyorum bile. Bişey olcak diye korkuyorum doktor kontrolüm de haftaya.

Bende de aynen seninki gibi oluyor

Allah korusun canım çok ayakta durmamaya çalış ve bol sıvı al.sertleşme siklasirsa zaten en yakın hastaneye gidersin hemen.

Canim aynen dedigin gibi oldu once yumurta aki gibi sonra krem kivami zaten krem kivamini gorunce test yaptim sivi da almamıştım silik cikti. Dun deneme yaptik ama bugun testlerim koyu cizgi ya iyice stres yaptim. Ertesi gun ilacimi alsam eczaneden ne yapsam yaa

Allah korusun canim dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…