- 31 Ekim 2017
- 299
- 1.359
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #37.721
Canim akintinin,islakligin bol oldugu zaman hamilelik sansin maksimum duzeyde.periodun 28 gunde birse ben olsam bu gece ve yarin geceyi degerlendirirdim,eger gec yumurtlama ihtimali oldugunu da dusunuyorsan( 1 -2 gun geciktigini de farkettigin zamanlar olduysa)birgun ara verip sonraki geceyi de degerlendirirdim boylece gec olursa stresini de yasamazsin,eger 24 saat icinde cat.olursa zaten kacirmamis olursun,eger sonraya kalirsa yine icerde bolca sperm olmasini saglamis olursunKizlar gunaydin bisey sorucam. Benim bugun 13. Gunumdun gece sol kasigimda sancim vardi ama akinrim hala beyaz ve cok azdi bu sabah cok yogun ve yumurta aki kivaminda bir akinti geldi suan hala sol kasigimda sanci hissediyorum sizce dogru zaman ne zaman dun aksam mi olmaliydi cattan 12 saat sonra kiz oluyorsa aksama ladar beklemeyim mi ne yapayim akil verin
Rabbim inşallah gönlündekini nasip etsin cnm. Çift yumurtlama olabilir mi acaba yediklerinden dolayı öyle olabilir. Üzülme bugün cuma Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Sen yine takibini yap testle yine deneme olur.Black5angel hayir olsun canim rüyan. Hayirli cumalar kizlar. @SEVECENIM amiin canim. Benim bugün 15.günüm cok üzgünüm elime yüzüme bulastirdim. 2 gün önce yumurta aki kivamli akıntıyı hissettim testlerimi düzenli ve kurallarina uygun yapiyordum dün öglen 12 gibi test pik yapti sanirim incir havuc kürünun etkisiyle öne geldi çat saat aksam 5 gibi test yaptigimda t cizgisi acikti c ye göre. Cok afedersiniz hatta sari kivamli akinti geldi. Saat aksam 9 gibi tekrar test yaptim yine c den acik t cizgisi oldu. Ve biz denemeyi yaptik. Bugun saat 10 gibi tekrar test yaptim ve bu kez t cizgisi yine koyu cikti cok saskinim erkenmi oldu deneme bilmiyorum dun acik olan test bugun niye tekrar koyulasti cok cok uzgunum
Hayırlısıyla gönlündeki tutsun ınş.Canım benimde başıma geldi sevecenime sormuştum hatta bazen yumurta beklediginde öyle gösteriyormuş dedi .agrin oldu mu suan akıntı nasıl acaba başka yumurta mi büyüyor oda geldi aklıma simdiBlack5angel hayir olsun canim rüyan. Hayirli cumalar kizlar. @SEVECENIM amiin canim. Benim bugün 15.günüm cok üzgünüm elime yüzüme bulastirdim. 2 gün önce yumurta aki kivamli akıntıyı hissettim testlerimi düzenli ve kurallarina uygun yapiyordum dün öglen 12 gibi test pik yapti sanirim incir havuc kürünun etkisiyle öne geldi çat saat aksam 5 gibi test yaptigimda t cizgisi acikti c ye göre. Cok afedersiniz hatta sari kivamli akinti geldi. Saat aksam 9 gibi tekrar test yaptim yine c den acik t cizgisi oldu. Ve biz denemeyi yaptik. Bugun saat 10 gibi tekrar test yaptim ve bu kez t cizgisi yine koyu cikti cok saskinim erkenmi oldu deneme bilmiyorum dun acik olan test bugun niye tekrar koyulasti cok cok uzgunum
Tesekkur ederim canim ya bugun bollasmaya basladi akintim bu geceyi degerlendiricem. Gec yumurtlama hic olmaz bende aksine erken oluyor bazen. Yapmamiz gereken son dakika tedbirleri var miydi ya cok heyecanliyim benCanim akintinin,islakligin bol oldugu zaman hamilelik sansin maksimum duzeyde.periodun 28 gunde birse ben olsam bu gece ve yarin geceyi degerlendirirdim,eger gec yumurtlama ihtimali oldugunu da dusunuyorsan( 1 -2 gun geciktigini de farkettigin zamanlar olduysa)birgun ara verip sonraki geceyi de degerlendirirdim boylece gec olursa stresini de yasamazsin,eger 24 saat icinde cat.olursa zaten kacirmamis olursun,eger sonraya kalirsa yine icerde bolca sperm olmasini saglamis olursun
Benimde aklıma o geliyor cunku önce pik sonra acilma sonra yine pik oldu. 3 aydir test yapiyorum ilk defa boyle bişeyle karsilastim. Kasik agrim dun vardi bugun yok oy canim ya Rabbim bilir nasip kismet ne varsa kaderde yaşayıp görecezHayırlısıyla gönlündeki tutsun ınş.Canım benimde başıma geldi sevecenime sormuştum hatta bazen yumurta beklediginde öyle gösteriyormuş dedi .agrin oldu mu suan akıntı nasıl acaba başka yumurta mi büyüyor oda geldi aklıma simdi
Allah razı olsun canim benim. InsallahRabbim inşallah gönlündekini nasip etsin cnm. Çift yumurtlama olabilir mi acaba yediklerinden dolayı öyle olabilir. Üzülme bugün cuma Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. Sen yine takibini yap testle yine deneme olur.
Prensesinannesi vardı hatirliyormusun doktora gitmişti çat olmuştu eve gelip tekrar yapmıştı testi pik çıkmıştı yumurta bekleyincede gösterebiliyor öyle dün eğer yumurtlama olduysa zaten akintin kurumaya basliycak ordanda anlarsın gönlünü ferah tut.Benimde aklıma o geliyor cunku önce pik sonra acilma sonra yine pik oldu. 3 aydir test yapiyorum ilk defa boyle bişeyle karsilastim. Kasik agrim dun vardi bugun yok oy canim ya Rabbim bilir nasip kismet ne varsa kaderde yaşayıp görecez
Hayırlara tebdil olsun inşallah gerçekte de bu duyguyu yaşarsınKızlar ben de bugün bir rüya gördüm sabah ezanından sonra hayır olsun. Rüyamda biyere gitmiş oluyoruz ablamla orada kadın doğum doktorunun biri beni yanına çağırıyor ben de diyorum ki hamile değilim ki neden ultrasona gireyim diyorum. O da sen gel diyor ultrasona giriyorum. Ultrasonda kocaman bir bebek görüyorum 5 aylık falan hatta ben de diyorum ki nasıl olur bu benim karnım bile büyümedi diyorum. O da bak bebeğin burada ve erkek diyor sonra muayene bitiyor ben baya şaşırıyorum. Sonra eşimde şaşırıyor. Sonra uyandım zaten.
Canim niye uzuluyorsun ki bazen de test idrarinin beklemis olup olmadigina gore farkli sonuc verebiliyor bemce,bende de oyle oldu bu ay tam yumurtlama gununu tespit amacli yapmistim az cok gelecek ayi kestirebileyim diye,onemli olan ayni koyulukta gormus olman,sat hesabina gore de cat.gunun tutuyorsa hic endise etme bence.Black5angel hayir olsun canim rüyan. Hayirli cumalar kizlar. @SEVECENIM amiin canim. Benim bugün 15.günüm cok üzgünüm elime yüzüme bulastirdim. 2 gün önce yumurta aki kivamli akıntıyı hissettim testlerimi düzenli ve kurallarina uygun yapiyordum dün öglen 12 gibi test pik yapti sanirim incir havuc kürünun etkisiyle öne geldi çat saat aksam 5 gibi test yaptigimda t cizgisi acikti c ye göre. Cok afedersiniz hatta sari kivamli akinti geldi. Saat aksam 9 gibi tekrar test yaptim yine c den acik t cizgisi oldu. Ve biz denemeyi yaptik. Bugun saat 10 gibi tekrar test yaptim ve bu kez t cizgisi yine koyu cikti cok saskinim erkenmi oldu deneme bilmiyorum dun acik olan test bugun niye tekrar koyulasti cok cok uzgunum
Tesekkur ederim canim ya bugun bollasmaya basladi akintim bu geceyi degerlendiricem. Gec yumurtlama hic olmaz bende aksine erken oluyor bazen. Yapmamiz gereken son dakika tedbirleri var miydi ya cok heyecanliyim ben
Canim test kafani karistirsa da akintinin seklinden de anlayabilirsin yum.olup olmadigini.ben 2 aydir daha yakindan takip ediyorum soyle oluyor bende,yumurtkama haftadinda birkac gun boyunca yumurta beyazi seffaf akinti geliyor,sonra beyaz kremsi akinti geldiginde cat.oldugunu anliyorum.bildigin nemlendirici krem kivaminda beyaz renkli akinti geliyor ve sonrasi regle kadar kuru oluyor.bu ay 14.gun sabah saatinde ayni koyulukta cizgi gordum,30 saat kadar sonra 15.gun ogleden sonra akinti kremsi olmaya başladı.elbette kadindan kadina değişebilecek bir durum ama belki fikir olur dedim senin suan akintin ne sekilde?Benimde aklıma o geliyor cunku önce pik sonra acilma sonra yine pik oldu. 3 aydir test yapiyorum ilk defa boyle bişeyle karsilastim. Kasik agrim dun vardi bugun yok oy canim ya Rabbim bilir nasip kismet ne varsa kaderde yaşayıp görecez
Rica ederim cift yum.meselesini hic bilmiyorum ama ikizlerde cok tatli oluyo ailerde yok ama ben isterim neden olmasin hayirlisiysa versin Rabbim basim ustune:))4blueandpink cevabin icin tesekkurler canim kahve aklimda bu arada 1 saat kadar once benim sag kasigimda da sanci olmaya basladi sizce cift yumurtluyor olabilir miyim ailelerde de ikizler masallah cok ikiz tutarsa cok korkuyorum allah isteyene versin ben kaldiramam ya
Evet duymustum canımama esım sevmez böyle degısıkısımleri hayata koymaz :)Günaydın canım hayır olsun ruyan.güzel ve rahat doğumun olur ınş.yade çok güzel isim futbolcu volkan demirel in kızının adı da yade.
Teşekkürler canımYade İsminin Anlamı
Hatıra, anı anlamına gelmektedir. Yad etmek anlamında kullanılır.
Çok güzelmış isim düşünün bence
Sağol canım ınsallahyade cidden farkli bir isimmis ruyan hayirlara cikar insallah canim
Bende de aynen seninki gibi oluyorCanim test kafani karistirsa da akintinin seklinden de anlayabilirsin yum.olup olmadigini.ben 2 aydir daha yakindan takip ediyorum soyle oluyor bende,yumurtkama haftadinda birkac gun boyunca yumurta beyazi seffaf akinti geliyor,sonra beyaz kremsi akinti geldiginde cat.oldugunu anliyorum.bildigin nemlendirici krem kivaminda beyaz renkli akinti geliyor ve sonrasi regle kadar kuru oluyor.bu ay 14.gun sabah saatinde ayni koyulukta cizgi gordum,30 saat kadar sonra 15.gun ogleden sonra akinti kremsi olmaya başladı.elbette kadindan kadina değişebilecek bir durum ama belki fikir olur dedim senin suan akintin ne sekilde?
Allah korusun canım çok ayakta durmamaya çalış ve bol sıvı al.sertleşme siklasirsa zaten en yakın hastaneye gidersin hemen.Ya kızlar cok moralım bozuk kasılmam çıkmıştı benım ıkı hafta önce. Belki 3. İyiydim magnezyum kullanıyorum. Su 2 gündür karnım da ara ara sertleşme oluyor rahatsız oluyorum ıcınde süzülme gibi bişey hıssedıyorumkarnımda tarıf edemıyorum bile. Bişey olcak diye korkuyorum doktor kontrolüm de haftaya.
Canim aynen dedigin gibi oldu once yumurta aki gibi sonra krem kivami zaten krem kivamini gorunce test yaptim sivi da almamıştım silik cikti. Dun deneme yaptik ama bugun testlerim koyu cizgi ya iyice stres yaptim. Ertesi gun ilacimi alsam eczaneden ne yapsam yaaCanim test kafani karistirsa da akintinin seklinden de anlayabilirsin yum.olup olmadigini.ben 2 aydir daha yakindan takip ediyorum soyle oluyor bende,yumurtkama haftadinda birkac gun boyunca yumurta beyazi seffaf akinti geliyor,sonra beyaz kremsi akinti geldiginde cat.oldugunu anliyorum.bildigin nemlendirici krem kivaminda beyaz renkli akinti geliyor ve sonrasi regle kadar kuru oluyor.bu ay 14.gun sabah saatinde ayni koyulukta cizgi gordum,30 saat kadar sonra 15.gun ogleden sonra akinti kremsi olmaya başladı.elbette kadindan kadina değişebilecek bir durum ama belki fikir olur dedim senin suan akintin ne sekilde?
Allah korusun canim dikkat et kendine.Ya kızlar cok moralım bozuk kasılmam çıkmıştı benım ıkı hafta önce. Belki 3. İyiydim magnezyum kullanıyorum. Su 2 gündür karnım da ara ara sertleşme oluyor rahatsız oluyorum ıcınde süzülme gibi bişey hıssedıyorumkarnımda tarıf edemıyorum bile. Bişey olcak diye korkuyorum doktor kontrolüm de haftaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?