Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım döllenmis olan yumurtaya etki etmez ertesi gün hapı yumurtalikta bekleyen yumurtanın atılmasını geciktirir.tahminim 2.bir yumurta olabilir akıntı olması lazım ama

Canım döllenmis olan yumurtaya etki etmez ertesi gün hapı yumurtalikta bekleyen yumurtanın atılmasını geciktirir.tahminim 2.bir yumurta olabilir akıntı olması lazım ama
Canim tavsiyen ne peki. 3 tane test kaldi siliklesince tekrar deneme olsunmu.

Canim tavsiyen ne peki. 3 tane test kaldi siliklesince tekrar deneme olsunmu.
Canım akıntı ağrı varmı.dunkunde ağrı hissettin mi.testin su an pik mi yine saat 3 te tekrarla.benim tavsiyem deneme yapabilirsin tekrar. Dün yaparken sıvı alımına dikkat etmistin dimi.çok karıştı senin durum.

Canim t koyu cizgi az once yaptim. Dun cok yoğundum hic bise farketmedim. Ama akinti ve testten dolayi oyle umuyorum. Suanki hislerimde catlamadi bu meret diyor. Catlamadi canim bence offff Rabbim sen buyuksun

Canim t koyu cizgi az once yaptim. Dun cok yoğundum hic bise farketmedim. Ama akinti ve testten dolayi oyle umuyorum. Suanki hislerimde catlamadi bu meret diyor. Catlamadi canim bence offff Rabbim sen buyuksun
Vardır bunda bir hayır canım istersen bekle tekrar deneme yaparsınız. çünkü dün 3 te ve 9 da yaptım T C den daha açıktı tdedin.bence yaptığın kür den dolayı 2.bir yumurta gelicek büyük ihtimal aklıma başka birşey gelmiyor

Canim ben kremsi akintiyi gordugune gore catlama olmustur diye dusunuyorum.bedeninin verdigi sinyal daga onemli bence.yine de emin dehilsen bu gece de deneme yap ki cat.gununu kaçırdım stresi yasamayasin.bence moralini hic bozma oluruna birak,zamanlamanin o kadar da buyuk bir etkisi olmadigini ister kiz ister erkek isteyenler olsun birsuru arkadasin tecrubesi gosterdi bugune kadar degil mi.cat.gunu iliskiyle kizi olan,3 gun once iliskiyle oglu olan cok.hayirlisi olsun,insallah once hamilelik mujdesi sonra da saglikli bir erkek evlat haberi verirsin

Allah razi olsun canim. Allahin takdiri aynen cok haklisin. Nasip kismet.

Canım testin iki defa pik yapması iki yumurta olduğu ifade eder.Saat 10 da test yapmışsın yine t ve c eşit ise korkma ama t çok koyu ise ikinci bir yumurtadır.Şimdi ani çat olduğunda sen test yaparsan t silik olabilir ve daha sonra o açıklık koyulaşabilir.T c den çok koyu olmadıkça korkma

Akıntı beyaz Ve kremsi ise yumurtanın çalıştığı şeffaf yapışkansa yumurtanın çatladığını ifade eder.Şimdi sen daha iyi bilirsin kontrol ettin mi?

L Lilarengim1 canım nasılsın nasıl oldun?
Canım idare eder bu sırt ağrıları beni mahfetti üstüne bide son 2 ayda çok kilo aldım.Bide ona taktım kafayı hiç bişey yapmak istemiyorum.Dışarı bile çıkmak istemiyorum bi doğursam hayırlısıyla da şu psikolojiden kurtulsam

Ay oyle dusunmeyin tadini cikartin hamile kadin her haliyle guzeldir

Gece 1 de test yaptim malesef t cden hemde cok koyu cikti. yaniltti test hala catlamadi anlasilan. Yogun bazik vajinal duş yaptim dunku spermler ölsun diye sacma belki. Gitmislerdir yumurtanin etrafina bile. ben ne yaparsam yapim Allahin dedigi olur böyle olacagi aklimin ucundan gecmezdi. Iyice sacmalamaya basladim. Olan oldu artik.

Canım üzülme ben ılk kızımda 26 kılo aldım ama 1 sene ıcınde verdim. Hamılelıkte alınır kılo canım takma kafana verırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…