Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gecemavisim CNM takvimin hayırlı olsun çok sevindim inşallah oğluşuna hamilesindir. Özledik erkek bebek haberini burda duymayı
Önümüzdeki ayda senin haberini aliriz inşallah canim benim duan için Rabbim razi olsun ayni pipiliden sanada cif nasip etsin inşaallah

Kızlar artık hergün belirtilere bakıp durursunuz
Sorma basladim bile. Suana kadar basagrisi ve bacak agrisi disinda bise yok. Bide asiri halsizlik. Bulanti ne zaman baslar acaba. Ben iki kizda da cok bulanti cekmistim. Kendimi alistirmaya calisiyorum hala. Bide canim ben cat aninda sol taraftan hissettim agriyi ama dünden beri sag kasigim agriyor. Niden acaba :)

Baş ağrısı bende çektim 4-5 gün sonra bitti.halsizlik çok oluyor gerçekten en zoru bulantı ama insanın tüm enerjisini alıyor benim bulantı kızlarima göre erken başladı 5.haftamda başladı bazen kustum bazen 3-4 gün hiç kusma bulantı olmadı. kızlarda ikisinde de 8.hafta başladı 16 ya kadar sürdü her sabah boş kustum.bunda akşam vakti çok geliyor suan uyumak istiyorum ama çok bulantı var.bakalim ne olacak halimiz.
Bebisin sağa yerleşmiş olabilir canım benimde hep sağda batma ve ağrı oldu. Çok heycanli bekleyiş ya rabbim bizlere de nasip etsin ınş.sağlıklı bir sekilde

Amin canim mideni rahatlatan biseyler yesen bulantiya iyi gelen meyveler var. Sen zayiflamissindir bide canim gecer tez zamanda insallah. Dualardasin canim. Namaz vakti

Amin canim mideni rahatlatan biseyler yesen bulantiya iyi gelen meyveler var. Sen zayiflamissindir bide canim gecer tez zamanda insallah. Dualardasin canim. Namaz vakti
Bulantı olunca hiç yiyemiyorum.bide Ben kussamda arkasına biraz rahatlayinca yiyorum yine 2 kilo almışım şimdiden
Muz iyi geliyor sanırım dün sabah bu sabah yedim bulantı kusma yok. Sende duamdasin canım Allah razı olsun. Namazı kıldım tesbihlere basliycam şimdi hayırlı sabahlar

Canom öncelikle Rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah cinsiyetin belli olunca kesin yaz hadi hayırlısı olsun gönlüne göre olsun
amiin ins ya ben 12 haftalik oldum 13 haftanın içindeyim şimdi bu hafta gidersem cinsiyet soyluyorlarmi 13 haftada öğrenenler varmi

Kızlar şimdi drdan geliyorum yumurta çatlamış ctesi gece 1 gibi ilişki oldu şimdi tekrar olsun mu siZce. Çünkü ne zaman çatladiği belli değil eğer dün çatladıysa bügün şansim varmıdır
Bence döllenme olmuştur bile. Spermler 5 gün yasiyorlarmis uygun ortamda. Bide sen surekli test yaptin eğer yeni catlamis olsaydi dünkü testlerin o kadar silik cikmazdi canim. Icin rahat edecekse deneme olsun ama gönlünü ferah tut sonucta yumirtanin etrafinda sperm vardi :)

Kızlar şimdi drdan geliyorum yumurta çatlamış ctesi gece 1 gibi ilişki oldu şimdi tekrar olsun mu siZce. Çünkü ne zaman çatladiği belli değil eğer dün çatladıysa bügün şansim varmıdır
Aa çok iyi canım ınş rabbimin izniyle oğluna hamile kalirsin. muhtemel en agrinin olduğu gün catlamistir.giden gitmiştir zaten ama istersen yine birliktelik olabilir.

amiin ins ya ben 12 haftalik oldum 13 haftanın içindeyim şimdi bu hafta gidersem cinsiyet soyluyorlarmi 13 haftada öğrenenler varmi
Sen zorlasan bile kesin bilgi vermeyecek kiza benziyo yada erkege benziyo diyecek bu haftalar cok yanilmaya acik haftalar ama benim doktorum bu konuda cok uzman diyorsan bilebilir. Öteki türlü daha kötü düsunsene once kiz sonra erkek dendigini. Bunun örneklerini de cok duyduk. Senin kararin... kimi doktorlar 16 haftadan önce söylemiyorlar kimiside 13.haftada kesin bilebiliyor doktoruna bagli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…