- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.281
Aynen canım biz naparsak yapalım rabbimin dediği olur.dualarimizi hayırlara cevirsin kabul eylesin ınş.Amin. kız bebek topiginde 84 ve 60 saat önce ilişkiyi kestiği halde erkek bebeğe hamile kalan 2 kişi var bizzat ozel den sordum.o yüzden bu yöntemler sadece bahane rabbim ol desin yeterkiInsallah canim. Hayirlisi olsun yöntemlerle olsaydi bu iş herkes istedigine kavuşurdu En büyük siginagim Rabbime ettigimiz dualar. Ama ibretlik bir durumum oldu aylarca diyetin üstüne o planli proglamli dizaynlarim hepsi gitti. Kul kurar kader gülermiş. Benimkide o hesap. Biz burda erkek bebek icin ugrasiyoruz diger topik kiz icin.. bizim yaptiklarimizin tersini yapip oglu olanlar oluyor ne biliim ya. Ne olursa olsun başimizin taci olacak. Elhamdulilllah bu duyguyu verene. Sahsi olarak esim disinda en az 3 ay söylemeyecegim kimseye. Ilk bilen siz oldunuz
Canım çok güzel bi doğumum oldu
Ay ınş canım sağlıkla buyut kuzunu.❤Canım çok güzel bi doğumum oldu
Detaylı bi şekilde yazacağım inşallah zamanım olunca
Çok yoruluyorum bide göğüs uçlarım çok kötü ilk kızımdada böyle olmuştu emzirmek eziyet gb ya
Benim ilki 30 saat önce, ikincisi yumurtlama gunu oldu.Aynen canım biz naparsak yapalım rabbimin dediği olur.dualarimizi hayırlara cevirsin kabul eylesin ınş.Amin. kız bebek topiginde 84 ve 60 saat önce ilişkiyi kestiği halde erkek bebeğe hamile kalan 2 kişi var bizzat ozel den sordum.o yüzden bu yöntemler sadece bahane rabbim ol desin yeterki
Canım belki iki yumurta çatladı.2.birlikteliktede akintin varmiydi. İlkinde test yaniltimi senceBenim ilki 30 saat önce, ikincisi yumurtlama gunu oldu.
Inan hic bilmiyorum test niye oyle yapti. Cok kuru değildim cnmCanım belki iki yumurta çatladı.2.birlikteliktede akintin varmiydi. İlkinde test yaniltimi sence
Canim testini tekrarla piki görürsen tekrar deneme olsun yumurtan catlammamis olsa bile sperm fazlaligi olur yine sansin artar. Her gun bitliktelikten sinra oglu olanlarida biliyoruz. Nasip kismetDün gece saat birde yaptım bu testi akıntım azalıyordu gündüz de hafif kasık ağrım vardı çatlamış olabilir diye gece ilişki oldu. Ama şu an çok huzursuzum acaba erken mi oldu ilişki. Canım çok sıkkın Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin
hayirli olsUn canim saglikla gelsinTakvim yaptim bendeeee..
Bu durumda demekki eşlerinin spermi çok kaliteliymis ki o kadar saat y sperm canlı kalmış birde sigara icmeyenlerin spermi daha kaliteli oluyormuş belki eşleri hiç sigara içmiyordurAynen canım biz naparsak yapalım rabbimin dediği olur.dualarimizi hayırlara cevirsin kabul eylesin ınş.Amin. kız bebek topiginde 84 ve 60 saat önce ilişkiyi kestiği halde erkek bebeğe hamile kalan 2 kişi var bizzat ozel den sordum.o yüzden bu yöntemler sadece bahane rabbim ol desin yeterki
Çok teşekkürederimhayirli olsUn canim saglikla gelsin
Bence de cnm 16. günü de ilişki olsun. Takdir Allahın. İnşallah her şey gönlünce olsun.Şuan gitme imkanım hiç yok canım. Takdiri ilahi diyip yapacağim artık bir de 16. Günü ilişki düşünüyorum ondan sonra da korunmalı nedersin
Rabbim ınş gönlündeki ni nasip etsin canım.senin test belkide o arada pik yapti çatladı hemen yumurta akıntı catladiktan sonra hemen azalmaya başlıyor zaten.yarın gidebilirsen doktora haktır mutlakaDün gece saat birde yaptım bu testi akıntım azalıyordu gündüz de hafif kasık ağrım vardı çatlamış olabilir diye gece ilişki oldu. Ama şu an çok huzursuzum acaba erken mi oldu ilişki. Canım çok sıkkın Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin
Hayırlı olsun canım güzel sağlıklı bir gebelik olur ınş rabbimin izniyleTakvim yaptim bendeeee..
Allah razi olsun canim tüm isteyenlere nasip olsun inşaallah en kisa zamandada sanaGecemavisim hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun inşallah. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın gönlündekini nasip etsin inşallah.
Gamsizbaykus cnm senin de hayırlı uğurlu olsun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?