Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canım biz naparsak yapalım rabbimin dediği olur.dualarimizi hayırlara cevirsin kabul eylesin ınş.Amin. kız bebek topiginde 84 ve 60 saat önce ilişkiyi kestiği halde erkek bebeğe hamile kalan 2 kişi var bizzat ozel den sordum.o yüzden bu yöntemler sadece bahane rabbim ol desin yeterki

Canım çok güzel bi doğumum oldu
Detaylı bi şekilde yazacağım inşallah zamanım olunca
Çok yoruluyorum bide göğüs uçlarım çok kötü ilk kızımdada böyle olmuştu emzirmek eziyet gb ya
Ay ınş canım sağlıkla buyut kuzunu.❤
İkinci bebekte uçları catlamaz aslında niye böyle oldu ki.
lanolin krem mi suruyorduk su an aklıma gelmedi tam ismi doktorun verdi mi bisey.
rabbim kolaylıklar versin ınş canım uykusuz geceleriniz başladıysa vücut dinlenemiyor

Son düzenleme:
Benim ilki 30 saat önce, ikincisi yumurtlama gunu oldu.

Canim testini tekrarla piki görürsen tekrar deneme olsun yumurtan catlammamis olsa bile sperm fazlaligi olur yine sansin artar. Her gun bitliktelikten sinra oglu olanlarida biliyoruz. Nasip kismet

Bu durumda demekki eşlerinin spermi çok kaliteliymis ki o kadar saat y sperm canlı kalmış birde sigara icmeyenlerin spermi daha kaliteli oluyormuş belki eşleri hiç sigara içmiyordur

Rabbim ınş gönlündeki ni nasip etsin canım.senin test belkide o arada pik yapti çatladı hemen yumurta akıntı catladiktan sonra hemen azalmaya başlıyor zaten.yarın gidebilirsen doktora haktır mutlaka

Allah razi olsun canim tüm isteyenlere nasip olsun inşaallah en kisa zamandada sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…