- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.301
Amin cnm inşallah. Sabırla bekliyorum inşallah bize de nasip olur.Allah razi olsun canim tüm isteyenlere nasip olsun inşaallah en kisa zamandada sana
Canım erkeğe benzettim.sağlıkla gelsin ınşKolay gelsin 2 tane resim attım biri 9 haftalık diğeri 12+2 haftalık yorumlarmısınız.
Hayirli olsun insallah gonlunuze gore olurYaptim canim silik cikti. Galiba bende hamileyim
Belki ikizde olabilirCanım belki iki yumurta çatladı.2.birlikteliktede akintin varmiydi. İlkinde test yaniltimi sence
Aaa hayırlı oksun cnmm Rabbim gonlundekini kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et nolur banadaYaptim canim silik cikti. Galiba bende hamileyim
Oldumu cnm hadi gözün aydın rabbim erkek bebisi vermisdr insAllah darısı başıma olsun .Dün gece saat birde yaptım bu testi akıntım azalıyordu gündüz de hafif kasık ağrım vardı çatlamış olabilir diye gece ilişki oldu. Ama şu an çok huzursuzum acaba erken mi oldu ilişki. Canım çok sıkkın Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin
Bakalım ne olacak canımm inşallah gönlündeki olur Rabbim hayırlısını versin ama bende merak ettem valla nuba baktırdın mı bide içine ne doğuyo ben iki kızımdada biliyodum kız olacaklarını hissetmiştim şeker kızlarımıOzur dilemene gerek yok kizboyle bilgileri paylasmak icin var burasi. Canim adet bittikten 13. Ve 14. Gun iki kez oldu. Cinsel perhiz 4 gun yapmistik bakalim kismette ne var belli olmuyor iste.
Amin cok tesekkur ederim. Insallah hayirlisiyla saglikla ogullarimizi kucagimiza aliriz.Gecemavisim hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun inşallah. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın gönlündekini nasip etsin inşallah.
Gamsizbaykus cnm senin de hayırlı uğurlu olsun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Canim ben daha yeni ogrendim hamile oldugumu sadece idrar testi yaptim 4 haftalik falanim yaniBakalım ne olacak canımm inşallah gönlündeki olur Rabbim hayırlısını versin ama bende merak ettem valla nuba baktırdın mı bide içine ne doğuyo ben iki kızımdada biliyodum kız olacaklarını hissetmiştim şeker kızlarımı
Aaa çok yeniymişş beta kaç çıkacak bakalım hadi hayırlısı canım umarım herşey çok güzel olurCanim ben daha yeni ogrendim hamile oldugumu sadece idrar testi yaptim 4 haftalik falanim yanirabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin. Tum isteyenlere de insallah.
canim hayirli olsun bebegin:)Canim ben daha yeni ogrendim hamile oldugumu sadece idrar testi yaptim 4 haftalik falanim yanirabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin. Tum isteyenlere de insallah.
Amin insallah ilk kizimda zor bir hamilelik gecirdim insallah bu seferki daha guzel gecerm darisi isteyen herekse insallah.Aaa çok yeniymişş beta kaç çıkacak bakalım hadi hayırlısı canım umarım herşey çok güzel olur
Amin tesekkur ederimcanim hayirli olsun bebegin:)
Insallah ya hayirlisiyla ve saglikla kucagimiza aliriz.Gecemavisim canim minigin hayirli olsun..topik bebis haberleriyle costu) insallah oglusllariniza hammmilesinizdir kizlar Gamsizbaykus
Aynen akıntı birgün önce daha fazlaydı. Yarın gidecem inşallahRabbim ınş gönlündeki ni nasip etsin canım.senin test belkide o arada pik yapti çatladı hemen yumurta akıntı catladiktan sonra hemen azalmaya başlıyor zaten.yarın gidebilirsen doktora haktır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?