Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Oldumu cnm hadi gözün aydın rabbim erkek bebisi vermisdr insAllah darısı başıma olsun .

Ozur dilemene gerek yok kiz boyle bilgileri paylasmak icin var burasi. Canim adet bittikten 13. Ve 14. Gun iki kez oldu. Cinsel perhiz 4 gun yapmistik bakalim kismette ne var belli olmuyor iste.
Bakalım ne olacak canımm inşallah gönlündeki olur Rabbim hayırlısını versin ama bende merak ettem valla nuba baktırdın mı bide içine ne doğuyo ben iki kızımdada biliyodum kız olacaklarını hissetmiştim şeker kızlarımı

Amin cok tesekkur ederim. Insallah hayirlisiyla saglikla ogullarimizi kucagimiza aliriz.

Canim ben daha yeni ogrendim hamile oldugumu sadece idrar testi yaptim 4 haftalik falanim yani rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin. Tum isteyenlere de insallah.

Canim ben daha yeni ogrendim hamile oldugumu sadece idrar testi yaptim 4 haftalik falanim yani rabbim gonlumuzdekini hakkimizda hayirli eylesin. Tum isteyenlere de insallah.
Aaa çok yeniymişş beta kaç çıkacak bakalım hadi hayırlısı canım umarım herşey çok güzel olur

Rabbim ınş gönlündeki ni nasip etsin canım.senin test belkide o arada pik yapti çatladı hemen yumurta akıntı catladiktan sonra hemen azalmaya başlıyor zaten.yarın gidebilirsen doktora haktır mutlaka
Aynen akıntı birgün önce daha fazlaydı. Yarın gidecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…