- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.341
Bulantı olunca hiç yiyemiyorum.bide Ben kussamda arkasına biraz rahatlayinca yiyorum yine 2 kilo almışım şimdiden
Muz iyi geliyor sanırım dün sabah bu sabah yedim bulantı kusma yok. Sende duamdasin canım Allah razı olsun. Namazı kıldım tesbihlere basliycam şimdi
Ayvada iyi gelir tuzlu kraker leblebi sarı olacakBulantı olunca hiç yiyemiyorum.bide Ben kussamda arkasına biraz rahatlayinca yiyorum yine 2 kilo almışım şimdiden
Muz iyi geliyor sanırım dün sabah bu sabah yedim bulantı kusma yok. Sende duamdasin canım Allah razı olsun. Namazı kıldım tesbihlere basliycam şimdihayırlı sabahlar
Hepsinden denedim canım öyle yoğun bulantı olunca onları bile çıkarıyor vücut.Ayvada iyi gelir tuzlu kraker leblebi sarı olacak
Günde kaç defa istifa ediyorsunHepsinden denedim canım öyle yoğun bulantı olunca onları bile çıkarıyor vücut.
Hayırlı olsun cnm bende dün test yaptım ıkinci çizgi çok silikti dikkatli bakinca görünüyordu acabaYaptim canim silik cikti. Galiba bende hamileyim
Hayırlı olsun cnm bende dün test yaptım ıkinci çizgi çok silikti dikkatli bakinca görünüyordu acaba bende hamilemiyimYaptim canim silik cikti. Galiba bende hamileyim
Kacinci gundesin canim. Benim beklenen adet tarihinden önce yaptigimda hic cizgi cikmamisti adetim 1 gün gecince yaptim silk cikti ilk anda 15 dk sonrada baya koyulastiHayırlı olsun cnm bende dün test yaptım ıkinci çizgi çok silikti dikkatli bakinca görünüyordu acaba
Hayırlı olsun cnm bende dün test yaptım ıkinci çizgi çok silikti dikkatli bakinca görünüyordu acaba bende hamilemiyim
İlk kızımda 12.haftamda doktorum kız demişti ama ikinci kızımda 18e kadar netleşmedi 22 ayrıntılıda kesin kız denildi biraz ultrasyon aletine birazda doktora bağlı canımamiin insya ben 12 haftalik oldum 13 haftanın içindeyim şimdi bu hafta gidersem cinsiyet soyluyorlarmi 13 haftada öğrenenler varmi
hamile olabilirsin canim ben de adet olacagim gun aksamina test yaptim. ilk once cok dikkatli bakinca gorunen hayalet bir cizgi cikti 1 dakika sonra biraz daha belirgin oldu. bugun adetimin 3. gunu ikinci testi daha yapmadim ama hamileyim arti biliyorumHayırlı olsun cnm bende dün test yaptım ıkinci çizgi çok silikti dikkatli bakinca görünüyordu acaba
Hayırlı olsun cnm bende dün test yaptım ıkinci çizgi çok silikti dikkatli bakinca görünüyordu acaba bende hamilemiyim
Canım hiç belli olmuyor 5.haftadan başladı bazen sabah akşam çıkardım bazen 5 gün hiç kusmadim bulantı hisside genelde akşam geliyor .2 gündür hiç çıkarmadım mesela sabah bulantisida olmadı.Günde kaç defa istifa ediyorsun
Aa hayırlı olsun canım ınş.oğluna hamile kalmissindir rabbimin izniyle.Hayırlı olsun cnm bende dün test yaptım ıkinci çizgi çok silikti dikkatli bakinca görünüyordu acaba
Hayırlı olsun cnm bende dün test yaptım ıkinci çizgi çok silikti dikkatli bakinca görünüyordu acaba
Cnm bnm adetim düzensiz yani bugün 35. Günüm sat im 20 kasım 1 hafta once kan verdiğimde 0 çıkmıştı sonucum dün ise testte çok silik ıkinci çizgi vardıKacinci gundesin canim. Benim beklenen adet tarihinden önce yaptigimda hic cizgi cikmamisti adetim 1 gün gecince yaptim silk cikti ilk anda 15 dk sonrada baya koyulasti
Cizgi görünüyorsa silik bileolsa hamilesin insallah canim. Hayirli olsunCnm bnm adetim düzensiz yani bugün 35. Günüm sat im 20 kasım 1 hafta once kan verdiğimde 0 çıkmıştı sonucum dün ise testte çok silik ıkinci çizgi vardı
Hayırlı olsun cnm bende dün test yaptım ıkinci çizgi çok silikti dikkatli bakinca görünüyordu acaba
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip eder bizlere bnm bugün 5 gün geçti adetimin üstündenhamile olabilirsin canim ben de adet olacagim gun aksamina test yaptim. ilk once cok dikkatli bakinca gorunen hayalet bir cizgi cikti 1 dakika sonra biraz daha belirgin oldu. bugun adetimin 3. gunu ikinci testi daha yapmadim ama hamileyim arti biliyorum
Inşallah cnm allah ısteyen herkese hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip ederAa hayırlı olsun canım ınş.oğluna hamile kalmissindir rabbimin izniyle.
Sağol cnnm allah razı olsunCizgi görünüyorsa silik bileolsa hamilesin insallah canim. Hayirli olsun
Testte çizgi var cnm gördüm hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Kızlar isminizi tek tek yazamıyorum bu gebeligini yeni öğrenen arkadaşlar yaptığınız testlerin fotolarini eklesenize bu bnmEki Görüntüle 2083990
Inşallah cnmTestte çizgi var cnm gördüm hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?