Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayvada iyi gelir tuzlu kraker leblebi sarı olacak

Kacinci gundesin canim. Benim beklenen adet tarihinden önce yaptigimda hic cizgi cikmamisti adetim 1 gün gecince yaptim silk cikti ilk anda 15 dk sonrada baya koyulasti

amiin ins ya ben 12 haftalik oldum 13 haftanın içindeyim şimdi bu hafta gidersem cinsiyet soyluyorlarmi 13 haftada öğrenenler varmi
İlk kızımda 12.haftamda doktorum kız demişti ama ikinci kızımda 18e kadar netleşmedi 22 ayrıntılıda kesin kız denildi biraz ultrasyon aletine birazda doktora bağlı canım

hamile olabilirsin canim ben de adet olacagim gun aksamina test yaptim. ilk once cok dikkatli bakinca gorunen hayalet bir cizgi cikti 1 dakika sonra biraz daha belirgin oldu. bugun adetimin 3. gunu ikinci testi daha yapmadim ama hamileyim arti biliyorum

Günde kaç defa istifa ediyorsun
Canım hiç belli olmuyor 5.haftadan başladı bazen sabah akşam çıkardım bazen 5 gün hiç kusmadim bulantı hisside genelde akşam geliyor .2 gündür hiç çıkarmadım mesela sabah bulantisida olmadı.

Aa hayırlı olsun canım ınş.oğluna hamile kalmissindir rabbimin izniyle.

Kacinci gundesin canim. Benim beklenen adet tarihinden önce yaptigimda hic cizgi cikmamisti adetim 1 gün gecince yaptim silk cikti ilk anda 15 dk sonrada baya koyulasti
Cnm bnm adetim düzensiz yani bugün 35. Günüm sat im 20 kasım 1 hafta once kan verdiğimde 0 çıkmıştı sonucum dün ise testte çok silik ıkinci çizgi vardı

Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip eder bizlere bnm bugün 5 gün geçti adetimin üstünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…