Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Turk kahvesi icirdim simdi esmime yarim saat oncede sert nescafe vericem baska ne yapmam lazim kizlar yazin.
Cnm inşallah oğluşuna hamile kalırsın eşin bölgesel soğuk duş yapsın kalçanın altına ince yastık koy derin ilişki olsun sağa yat bir saat kalkma erkek brbek duasını okuyun burda öğrendiklerim bu kadar hadi rast gele

D Dil-Berk şükür olsun yumurta çatlamış sonunda. İnşallah Rabbim gönlündekini nasip etsin cnm. Aklında kalmasın bugün de ilişki olsun yinede karar senin.
Cnm ne zaman çatladığını bilmiyorum işte cuma çatlamamıştı ilişki ctesi gece 1 de oldu bir de bugün nasip

Canım rabbim rast getirsin ınş oğluna hamile kalirsin.doktora gittin mi çatlama olmusmu

Turk kahvesi icirdim simdi esmime yarim saat oncede sert nescafe vericem baska ne yapmam lazim kizlar yazin.
Canım hacet namazı kıl peşine 7 ayetel kursu ve 55 ya mucib esmasini oku.esin bölgesel soğuk düş yapsin.mutlaka besmele çekip baslayin.kalcanin altına ince bir yastık koyup öylece bekle biraz sonra sağına don en az bir saat kalkmaman lazım.

Benimde keskelerim var ama Allah ta var ben ona bıraktım. Benim ne kahve ne soğuk duş ne orgazm ne kocaya takviye hiçbirşey olmadı.rabbime sigin canım ol desin yeterki ınş.nasibin olur
Cnm hic keske deme rabbim hic bir sey yapmayan lara bile veriyo rabbimden umidini kesme dua et olucak insAllah.

Amin cnm insAllah heomiz kaliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…