- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.381
Canim siz duanizi edin rabbime teslim olun o en hayirlisini bilir insallah gonlunuze gore olur.Turk kahvesi icirdim simdi esmime yarim saat oncede sert nescafe vericem baska ne yapmam lazim kizlar yazin.
Cnm inşallah oğluşuna hamile kalırsın eşin bölgesel soğuk duş yapsın kalçanın altına ince yastık koy derin ilişki olsun sağa yat bir saat kalkma erkek brbek duasını okuyun burda öğrendiklerim bu kadar hadi rast geleTurk kahvesi icirdim simdi esmime yarim saat oncede sert nescafe vericem baska ne yapmam lazim kizlar yazin.
Canım rabbim rast getirsin ınş oğluna hamile kalirsin.doktora gittin mi çatlama olmusmuKizlar nasilsiniz benim bu gece denemem var dua edin nolir ya birde esim grip olmus ay bisey olmaz dimi? insAlalh inan bu ayda gecsin diyecem ama bekleye bekleye 1 sene olcak ata ata artik rabbim buyuk yaa insAlalh oglumuz gekir insAlalh nolur duanizda unutmayin beni
Akintin ne durumda canimTurk kahvesi icirdim simdi esmime yarim saat oncede sert nescafe vericem baska ne yapmam lazim kizlar yazin.
Canım hacet namazı kıl peşine 7 ayetel kursu ve 55 ya mucib esmasini oku.esin bölgesel soğuk düş yapsin.mutlaka besmele çekip baslayin.kalcanin altına ince bir yastık koyup öylece bekle biraz sonra sağına don en az bir saat kalkmaman lazım.Turk kahvesi icirdim simdi esmime yarim saat oncede sert nescafe vericem baska ne yapmam lazim kizlar yazin.
Bide orgazm olursan iyi olur.Ben olmamıştım.Tum hamile kalan arkadaslarim insAlalh rabbim gonlunuzce versin isnAlalh oglunuz gelmisdir gobusunuze.
Cnm dr arkadasim dedi igneyle dene riske atma igne 36.saat saat 10 da oldu isde oyuzden bugun gitmedim .Canım rabbim rast getirsin ınş oğluna hamile kalirsin.doktora gittin mi çatlama olmusmu
Ay o stresle bilmiyorun cnm insAalh olur amaBide orgazm olursan iyi olur.Ben olmamıştım.
Baya islagim cnm uzayan akintimda saat 4 gibi geldi.Akintin ne durumda canim
İğne mi vuruldun canım.zamanlaman iyi o zaman ağrı sancı varmı kasiklarindaCnm dr arkadasim dedi igneyle dene riske atma igne 36.saat saat 10 da oldu isde oyuzden bugun gitmedim .
Ewet cnm sun sabah igne oldum .Gunduz daha cokdu sag kasigimda ama simdi azaladi baya ay ne bilim karisik duygular icimdekiİğne mi vuruldun canım.zamanlaman iyi o zaman ağrı sancı varmı kasiklarinda
Cnm hic keske deme rabbim hic bir sey yapmayan lara bile veriyo rabbimden umidini kesme dua et olucak insAllah.Benimde keskelerim var ama Allah ta var ben ona bıraktım. Benim ne kahve ne soğuk duş ne orgazm ne kocaya takviye hiçbirşey olmadı.rabbime sigin canım ol desin yeterki ınş.nasibin olur
Amin cnm insAllah heomiz kaliriz.Gecemavisim ve diger hamile arkadaşlarım kendim kadar çok sevindim size sanki kendim gibi topaç gibi oğullariniz olsun inşallah beni de unutmayın inşallah. M MRM01 kuzum Allah rastgetirsin oglusuna hamile kal insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?