- 22 Eylül 2017
- 337
- 229
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.421
Amin ınş canım sen elinden geleni yaptın takdir rabbimin artık.Inş rabbim nasip eyler.Kizlar oldu bitti olcakmi sumu eksik bumu eksik derken rabbim insAlalhhh gönlümüzdekini nasipnetsim artik bundan aonra dua dua dua sizde unutmayin beni nolur rabbim 3 kizdan sonra bir erkek evlad tattirsin insAllah hepimize.
Ben bırakmıştım canım hemen ertesi günüBide bisey sorcam kizlar diyeti devam etttinizmi denemeden sonra birakdinizmi yada?
Ay bende ertesi günü tatlılara yogurtlara saldirdimBen bırakmıştım canım hemen ertesi günü
Kendi doktorum kıza benzetti tabi duramadım baska doktorada gittim onlar cinsiyrtin belli olmadıgını söylemişti bugun kesinleşir bakalımBenzetme yapmismiydi doktor. Senin içine doğan ne? Ay ben o ani simdiden düsündukce heyecanlaniyorum o zaman naparim acep
Rabbim inşallah nasip eder cnmKizlar oldu bitti olcakmi sumu eksik bumu eksik derken rabbim insAlalhhh gönlümüzdekini nasipnetsim artik bundan aonra dua dua dua sizde unutmayin beni nolur rabbim 3 kizdan sonra bir erkek evlad tattirsin insAllah hepimize.
Evet canim daha belirgin bir halde. Insallah gönlundeki olur. Masallah bereket oldu ne guzelKızlar testim bugün daha koyu çıkmış demek oluyoki 2 gün arayla 2 katı artıyor beta hcg inşallah sağlıklı gebelik olur pazar günkü testim çok silikti dimi kızlar
Inşallah oğlunuz olur benimde 3 kızım var dua ediyorum inşallah isteyen herkesin olurKizlar oldu bitti olcakmi sumu eksik bumu eksik derken rabbim insAlalhhh gönlümüzdekini nasipnetsim artik bundan aonra dua dua dua sizde unutmayin beni nolur rabbim 3 kizdan sonra bir erkek evlad tattirsin insAllah hepimize.
Canım yum takibi yapmismiydinKızlar testim bugün daha koyu çıkmış demek oluyoki 2 gün arayla 2 katı artıyor beta hcg inşallah sağlıklı gebelik olur pazar günkü testim çok silikti dimi kızlar
Inşallah cnmEvet canim daha belirgin bir halde. Insallah gönlundeki olur. Masallah bereket oldu ne guzel
Hayır cnm hic bişey yapmadım geçen ay düşük yaptım bu ayda sadece kalcamin altına yastık aliyoaliyodum öyle olduCanım yum takibi yapmismiydin
Geçen ayki dusugum de erkek bebektiHayır cnm hic bişey yapmadım geçen ay düşük yaptım bu ayda sadece kalcamin altına yastık aliyoaliyodum öyle oldu
Cnm sen son âdet tarihin neEvet canim daha belirgin bir halde. Insallah gönlundeki olur. Masallah bereket oldu ne guzel
Cnm hangibtestle yapiyon ay bu zamanlarda gecermi acaba oldumu olmadimi diye dusun dusun durKızlar testim bugün daha koyu çıkmış demek oluyoki 2 gün arayla 2 katı artıyor beta hcg inşallah sağlıklı gebelik olur pazar günkü testim çok silikti dimi kızlar
Aminnn cnm sen ne zaman dusunuyin yada himismisin cnmInşallah oğlunuz olur benimde 3 kızım var dua ediyorum inşallah isteyen herkesin olur
Aminnn cnm sen ne zaman dusunuyin yada himismisin cnm[/QU
Canim en küçüğün 1 yaşında ilerki yıllarda düşünüyorum rabbim msp ederse inşallah yaşım 32 senin yaş kaçAminnn cnm sen ne zaman dusunuyin yada himismisin cnm
Erkek olduğunu nal anladinGeçen ayki dusugum de erkek bebekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?