Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Oo neler neler demiyolar ki internette cinsiyetle ilgili bi sürü hurafe bulmak mümkün :) bnde kız olmasını istiyorum.Ve şüphelerimde var büyük ihtimal kız.Ultrasona girdiğimde bacak arasını açmamıştı kız bebek utangaç olur.Sonra 2 aydır tüylerimde seyreklik olduğunu farkediyorum.duygusallaştım bunlarda kız olmasına işaretmiş amaan hayırlı ve sağlıklı olsunda ne olursa olsun.ilk çocuk olduğu için erkek olsa da dertlenmem.)

Kizlar oldu bitti olcakmi sumu eksik bumu eksik derken rabbim insAlalhhh gönlümüzdekini nasipnetsim artik bundan aonra dua dua dua sizde unutmayin beni nolur rabbim 3 kizdan sonra bir erkek evlad tattirsin insAllah hepimize.
Amin ınş canım sen elinden geleni yaptın takdir rabbimin artık.Inş rabbim nasip eyler.

Benzetme yapmismiydi doktor. Senin içine doğan ne? Ay ben o ani simdiden düsündukce heyecanlaniyorum o zaman naparim acep
Kendi doktorum kıza benzetti tabi duramadım baska doktorada gittim onlar cinsiyrtin belli olmadıgını söylemişti bugun kesinleşir bakalım

Kızlar testim bugün daha koyu çıkmış demek oluyoki 2 gün arayla 2 katı artıyor beta hcg inşallah sağlıklı gebelik olur pazar günkü testim çok silikti dimi kızlar
Evet canim daha belirgin bir halde. Insallah gönlundeki olur. Masallah bereket oldu ne guzel

Kizlar oldu bitti olcakmi sumu eksik bumu eksik derken rabbim insAlalhhh gönlümüzdekini nasipnetsim artik bundan aonra dua dua dua sizde unutmayin beni nolur rabbim 3 kizdan sonra bir erkek evlad tattirsin insAllah hepimize.
Inşallah oğlunuz olur benimde 3 kızım var dua ediyorum inşallah isteyen herkesin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…