- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.401
Bana ne demeli bacisi... sigindik yaradana sonsuz hazine sahibine. Ben kupkuruydum ve yumurtadan nerdeyse 2 gun once oldu. Insallah Rabbim nasip edecek ikimizede cok inaniyorum.Benimde keskelerim var ama Allah ta var ben ona bıraktım. Benim ne kahve ne soğuk duş ne orgazm ne kocaya takviye hiçbirşey olmadı.rabbime sigin canım ol desin yeterki ınş.nasibin olur
Allah razi olsun canim benim. InsallahGecemavisim ve diger hamile arkadaşlarım kendim kadar çok sevindim size sanki kendim gibi topaç gibi oğullariniz olsun inşallah beni de unutmayın inşallah. M MRM01 kuzum Allah rastgetirsin oglusuna hamile kal insallah
son adet tarihim 25 temmuzdu canim.ilk iliski 6agustos 2ci 7agustos 4cu 9agustoskirgincicekler canim senin son adet tarihin neydi?
Inşallah hayırlısı olur hepimizin hakındaRabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah gonlunuzden gecen hakkinizda hayirli olur
Çatladı o zaman rabbim rast getirsin ınş.Ewet cnm sun sabah igne oldum .Gunduz daha cokdu sag kasigimda ama simdi azaladi baya ay ne bilim karisik duygular icimdeki
Bende inanıyorum canım..dedim ya hiçbirşey olmasa da Allah var.ve içime doğuyor senin oğlun olucak rabbimin izniyle.Bana ne demeli bacisi... sigindik yaradana sonsuz hazine sahibine. Ben kupkuruydum ve yumurtadan nerdeyse 2 gun once oldu. Insallah Rabbim nasip edecek ikimizede cok inaniyorum.
Amin amin ınş canım dualarimiz seninle 3 kızdan sonra rabbim emeklerini sabrını boşa cikarmasinKizlar birde yusuf suresi ve yasini serifimi okudum simdi namazimi kilio duami edicem daha ne gelir elimziden Rabbim sen ol deyince olur insAllah.
Canim benim. Az once esime dedim kiz olursa üzülurmusun diye sacmalama Allah in emaneti o bize dedi sen bunu düşünme artik neyse ne birak dedi. Bende cok istiyorum oglun olmasini ve inanıyorum canim o mujdeyi vereceksin insallah bize insallah Allah imBende inanıyorum canım..dedim ya hiçbirşey olmasa da Allah var.ve içime doğuyor senin oğlun olucak rabbimin izniyle.
Amiiiinnn amiiinn canımCanim benim. Az once esime dedim kiz olursa üzülurmusun diye sacmalama Allah in emaneti o bize dedi sen bunu düşünme artik neyse ne birak dedi. Bende cok istiyorum oglun olmasini ve inanıyorum canim o mujdeyi vereceksin insallah bize insallah Allah im
Ay insallah oglum oluyor haberini verirsin. Ne heyecanli simdi beklemek ne zordur yarini. Insallah rabbim yuzunuzu guldurur.Yarın bizim cinsiyet kesinlesiyor kızlar bakalım
Benzetme yapmismiydi doktor. Senin içine doğan ne? Ay ben o ani simdiden düsündukce heyecanlaniyorum o zaman naparim acepYarın bizim cinsiyet kesinlesiyor kızlar bakalım
Inşallah canım bi kaç ay sonrasından ümidim var. Sabırla bekliyorum.Rabbim yardim cin olsun canım.küçüğü biraz toplanana kadar zor oluyor ilk 5-6 ay.sonra düzenini kuruyorsun
Amin canim hepimizin insallahÇOOOK sağol cnm allah razı olsun rabbim çocuklarını sana bağışlasın
Amin canim hepimizin insallahÇOOOK sağol cnm allah razı olsun rabbim çocuklarını sana bağışlasın
Inşallah cnm allah en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah tüm ısteyen herkeseTum hamile kalan arkadaslarim insAlalh rabbim gonlunuzce versin isnAlalh oglunuz gelmisdir gobusunuze.
Sağol cnm allah razı olsun dualarimdasinGecemavisim ve diger hamile arkadaşlarım kendim kadar çok sevindim size sanki kendim gibi topaç gibi oğullariniz olsun inşallah beni de unutmayın inşallah. M MRM01 kuzum Allah rastgetirsin oglusuna hamile kal insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?