Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benimde keskelerim var ama Allah ta var ben ona bıraktım. Benim ne kahve ne soğuk duş ne orgazm ne kocaya takviye hiçbirşey olmadı.rabbime sigin canım ol desin yeterki ınş.nasibin olur
Bana ne demeli bacisi... sigindik yaradana sonsuz hazine sahibine. Ben kupkuruydum ve yumurtadan nerdeyse 2 gun once oldu. Insallah Rabbim nasip edecek ikimizede cok inaniyorum.

Allah razi olsun canim benim. Insallah

Bana ne demeli bacisi... sigindik yaradana sonsuz hazine sahibine. Ben kupkuruydum ve yumurtadan nerdeyse 2 gun once oldu. Insallah Rabbim nasip edecek ikimizede cok inaniyorum.
Bende inanıyorum canım..dedim ya hiçbirşey olmasa da Allah var.ve içime doğuyor senin oğlun olucak rabbimin izniyle.

Kizlar birde yusuf suresi ve yasini serifimi okudum simdi namazimi kilio duami edicem daha ne gelir elimziden Rabbim sen ol deyince olur insAllah.
Amin amin ınş canım dualarimiz seninle 3 kızdan sonra rabbim emeklerini sabrını boşa cikarmasin

Bende inanıyorum canım..dedim ya hiçbirşey olmasa da Allah var.ve içime doğuyor senin oğlun olucak rabbimin izniyle.
Canim benim. Az once esime dedim kiz olursa üzülurmusun diye sacmalama Allah in emaneti o bize dedi sen bunu düşünme artik neyse ne birak dedi. Bende cok istiyorum oglun olmasini ve inanıyorum canim o mujdeyi vereceksin insallah bize insallah Allah im

Amiiiinnn amiiinn canım aynı soruyu bende sordum eşime kesinlikle hayır niye uzuliyim diyor herşey nasip kısmet hakkımızda hangisi hayirliysa rabbim onu versin diyor.Çok şükür

Rabbim yardim cin olsun canım.küçüğü biraz toplanana kadar zor oluyor ilk 5-6 ay.sonra düzenini kuruyorsun
Inşallah canım bi kaç ay sonrasından ümidim var. Sabırla bekliyorum.
Ama varya bebek kokusunu ozlemisiz. O kadar masum tertemiz ki.rabbim isteyen herkese yaşatsın. Kimsenin kucağıni boş koymasin

Sağol cnm allah razı olsun dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…