- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.441
Ay insllah once sizden duyariz erkek haberlerini sonra da biz veririz. Sonra da isim seceriz birlikte ne guzel olurKızlar. Maşallah hamilelikler bata çoğaldı Rabbim herkese gönlündeki nasip eetsin inşallah.Elifemm- le benim öğrenmeye az kaldı cinsiyeti . sizinde 1buçuk aya kadar belli olur inşallah herkes erkek bebek haberi verir. Listemi yapsak ne
Evet canım maşallah bereketli ay oldu yine. ayy çok heycanli 2 hafta sonra gidicem ınş bi tahmin yapar .hayali bile guzelKızlar. Maşallah hamilelikler bata çoğaldı Rabbim herkese gönlündeki nasip eetsin inşallah.Elifemm- le benim öğrenmeye az kaldı cinsiyeti . sizinde 1buçuk aya kadar belli olur inşallah herkes erkek bebek haberi verir. Listemi yapsak ne
Yaşadığın şey kasılma cnm. Bunu doktorunla paylaş çok sık olursa sıkıntı olur. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Kasılma olduğunda dinlen. Ben de ne olduğunu bilmiyordum 3 aylıkken başladı ve çok sık oluyordu bu yüzden doktorum ilaç başlamıştı.Kızlar bişey sorucam bugun 3-4 defa sertleşme oldu karnımda sankı bebek biyere toplandı gibi hissettim neden öyle oldu acaba
Normal testle yaptım cnm bebe timeCnm hangibtestle yapiyon ay bu zamanlarda gecermi acaba oldumu olmadimi diye dusun dusun dur)
Kiz bebek kırmızı et parçası olur diyorlar erkekte beyaz parça bnm hepsi beyazdı kaynanam erkek dediErkek olduğunu nal anladin
Bana dış gebe olma olasılığı var diyorlar ay ben yapayımKızlar. Maşallah hamilelikler bata çoğaldı Rabbim herkese gönlündeki nasip eetsin inşallah.Elifemm- le benim öğrenmeye az kaldı cinsiyeti . sizinde 1buçuk aya kadar belli olur inşallah herkes erkek bebek haberi verir. Listemi yapsak ne
Yaşadığın şey kasılma cnm. Bunu doktorunla paylaş çok sık olursa sıkıntı olur. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Kasılma olduğunda dinlen. Ben de ne olduğunu bilmiyordum 3 aylıkken başladı ve çok sık oluyordu bu yüzden doktorum ilaç başlamıştı.
24 kasim canimCnm sen son âdet tarihin ne
Kim neye dayanarak söylüyor bunu canim. NeoldukiBana dış gebe olma olasılığı var diyorlar ay ben yapayım
Bnm 20 kasım24 kasim canim
Cnm ya aglamaktan öldürdüm kendimi ultrasondan baktılar önce normal gebelik ışte kese var dedi sonra dış gebelik olmuş dedi alltn muayene edrcez dedi kabul etmedim bütün sorumluluğu ustume aldım geldim evime beta hcg değeri 94.8 çıktıKim neye dayanarak söylüyor bunu canim. Neolduki
Senin kesen gorundumu cnmKim neye dayanarak söylüyor bunu canim. Neolduki
Canım böyle birşey söylemek için çok erken beta hcg değerin çok düşük.betahcg 1500 ve üzeri olduğu zaman ancak kese vajinal görünür karından ise en az 6000 olması lazım.sen bi 1500u gör alttan gozukmezse o zaman dış gebelikten suphelenilir.Cnm ya aglamaktan öldürdüm kendimi ultrasondan baktılar önce normal gebelik ışte kese var dedi sonra dış gebelik olmuş dedi alltn muayene edrcez dedi kabul etmedim bütün sorumluluğu ustume aldım geldim evime beta hcg değeri 94.8 çıktı
Çook ağladım bana öyle dedikleri zaman vajinal muayene edrcez dedi keseyi görmek için dış gebekijmi değilmi bakmak için kabul etmedim bütün sorumluluğu ustume aldım geldim evime hocam daha 36 günüm oldu erken değil mi kesenin gorunmesi icin kiz bi dedi rahim kalinlasmis bi dedi kese var normal gebelik gözüküyor sonra dedi yok bu dış gebelik ayrintli bakacam dedi vajinal yoldan kabul etmedim sinir oldugm ağladım evime geldim 2 ay önce bana yine kimyasal gebelik dediler 2baylik bebeği dusurdum onlar yüzünden artık inanmıyorum doktorlara ben en büyük doktor allahtir ben ona inanıyorum başka da doktora gitmiyorum bakalim ne olacakCanım böyle birşey söylemek için çok erken beta hcg değerin çok düşük.betahcg 1500 ve üzeri olduğu zaman ancak kese vajinal görünür karından ise en az 6000 olması lazım.sen bi 1500u gör alttan gozukmezse o zaman dış gebelikten suphelenilir.
Zaten sağlıklı gebelik mi değilmi 2 günde bir beta bçg bakılır artışına göre karar verilir.ve dış gebelikte yerinde duramazsin kaşık agrisindan şimdi gönlünü ferah tut ve kötü düşünme vücudun hormonal etkileniyor .bebeğin tutunması bile etkilenir.Ben hiç kaç tahlili yaptırmadım valla gebeligimi idrar testinde öğrendikten bi 10gun sonra gittim kesemi gördüm.
Çok saçma o değerde kese görülmesi imkansız sadece rahim duvarını kalinlasmis görür.moralini bozma istersen kan tahlilini bir gün arayla tekrarla ama ben olsam beklerim bi 10 gün sonra giderim direk bebisimi görürüm.karar seninÇook ağladım bana öyle dedikleri zaman vajinal muayene edrcez dedi keseyi görmek için dış gebekijmi değilmi bakmak için kabul etmedim bütün sorumluluğu ustume aldım geldim evime hocam daha 36 günüm oldu erken değil mi kesenin gorunmesi icin kiz bi dedi rahim kalinlasmis bi dedi kese var normal gebelik gözüküyor sonra dedi yok bu dış gebelik ayrintli bakacam dedi vajinal yoldan kabul etmedim sinir oldugm ağladım evime geldim 2 ay önce bana yine kimyasal gebelik dediler 2baylik bebeği dusurdum onlar yüzünden artık inanmıyorum doktorlara ben en büyük doktor allahtir ben ona inanıyorum başka da doktora gitmiyorum bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?