Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay insllah once sizden duyariz erkek haberlerini sonra da biz veririz. Sonra da isim seceriz birlikte ne guzel olur

Evet canım maşallah bereketli ay oldu yine. ayy çok heycanli 2 hafta sonra gidicem ınş bi tahmin yapar .hayali bile guzel rabbim hepimize nasip etsin ınş

Kızlar bişey sorucam bugun 3-4 defa sertleşme oldu karnımda sankı bebek biyere toplandı gibi hissettim neden öyle oldu acaba
Yaşadığın şey kasılma cnm. Bunu doktorunla paylaş çok sık olursa sıkıntı olur. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Kasılma olduğunda dinlen. Ben de ne olduğunu bilmiyordum 3 aylıkken başladı ve çok sık oluyordu bu yüzden doktorum ilaç başlamıştı.

M MRM01 cnm Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah gönlündekini nasip etsin inşallah. 3 kızından sonra salih bir erkek evladın olsun inşallah.

Bana dış gebe olma olasılığı var diyorlar ay ben yapayım

Neden olurmuş canım dokt.ne demişti sana

Kim neye dayanarak söylüyor bunu canim. Neolduki
Cnm ya aglamaktan öldürdüm kendimi ultrasondan baktılar önce normal gebelik ışte kese var dedi sonra dış gebelik olmuş dedi alltn muayene edrcez dedi kabul etmedim bütün sorumluluğu ustume aldım geldim evime beta hcg değeri 94.8 çıktı

Canım böyle birşey söylemek için çok erken beta hcg değerin çok düşük.betahcg 1500 ve üzeri olduğu zaman ancak kese vajinal görünür karından ise en az 6000 olması lazım.sen bi 1500u gör alttan gozukmezse o zaman dış gebelikten suphelenilir.
Zaten sağlıklı gebelik mi değilmi 2 günde bir beta bçg bakılır artışına göre karar verilir.ve dış gebelikte yerinde duramazsin kaşık agrisindan şimdi gönlünü ferah tut ve kötü düşünme vücudun hormonal etkileniyor .bebeğin tutunması bile etkilenir.Ben hiç kaç tahlili yaptırmadım valla gebeligimi idrar testinde öğrendikten bi 10gun sonra gittim kesemi gördüm.

Çook ağladım bana öyle dedikleri zaman vajinal muayene edrcez dedi keseyi görmek için dış gebekijmi değilmi bakmak için kabul etmedim bütün sorumluluğu ustume aldım geldim evime hocam daha 36 günüm oldu erken değil mi kesenin gorunmesi icin kiz bi dedi rahim kalinlasmis bi dedi kese var normal gebelik gözüküyor sonra dedi yok bu dış gebelik ayrintli bakacam dedi vajinal yoldan kabul etmedim sinir oldugm ağladım evime geldim 2 ay önce bana yine kimyasal gebelik dediler 2baylik bebeği dusurdum onlar yüzünden artık inanmıyorum doktorlara ben en büyük doktor allahtir ben ona inanıyorum başka da doktora gitmiyorum bakalim ne olacak

Son düzenleme:
Kizlar ya ben bugun ikinci kez idrar testi yaptim cizgi daha koyu cikacak mi diye bakmak icin ama hic cizgi cikmadi cok moralim bozuldu. Sizce ne olabilir bugun adetim geceli 3 gun oluyor tam bat gunu yaptigim test cok silik cikmisti hamileyim diye sevindim cok uzgunum suan

Çok saçma o değerde kese görülmesi imkansız sadece rahim duvarını kalinlasmis görür.moralini bozma istersen kan tahlilini bir gün arayla tekrarla ama ben olsam beklerim bi 10 gün sonra giderim direk bebisimi görürüm.karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…