- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.481
Üzülme cnm bu teşhis için çok erken yoktur öyle bişey gönlünü ferah tut. Çok ağrın falan yoksa 1 hafta bekle derim ben.Inşallah değildir cnm dokturumu degisdegistirecem o kesin zaten
Rabbim gönlüne göre versin canımKizlarr nolur duanizda beni unutmayinn(
Amin gonlu guzel arkadasim cok tesekkurler. Sen de kendini uzme dedigin gibi zamani gelmemis demek ki hakkinda en hayirlisi olsunBi haftadir ugramamistim 20 sayfa birikmis okudum tek tek cokta mutlu oldum bu ay deneyenler mutlu haberleri almislar :)
Ben 9 gun gecikme sonrasi regl oldum.cok uzuldum bayaa ağladım ama hayirlisini istemiyirmuyduk zaten dedim demmek ki gelmemis vakti..
Gamsizbaykus Gecemavisim Prensesim2016 kizlar cok sevindim adiniza..
Gebelik testlerinde pozitifi gorunce negatif cikma ihtimal yok denecek kadar az demisti ebe arkadasim insallah testin bozukturGamsizbaykus
Canim skma canini daha cok kucuk biraz sabirli ol. Eger beb gebe olsaydim bu ay 7..haftayi bekleyecektim dr a gtmek icin.cunku dr lar ileri geri cok konusup olmayan seyler icin bile annenin ssinirini bozabiliyorlarPrensesim2016
Gonullerinizdekileri kucaginiza alirsiniz insallah.Saglicakla kalin . Darisi tum bekleyenlerin basina
Canim naptin kan verdinmiAmin gonlu guzel arkadasim cok tesekkurler. Sen de kendini uzme dedigin gibi zamani gelmemis demek ki hakkinda en hayirlisi olsun
Yani cnm şöyle söyleyeyim ben bnm hiç ağrım sancim yk ara sıra sancı giriyor oda geçiyor yani doktorları dinlemek bazen hata nedeni olabiliyor ben bidaha böyle bi hata yapmayacağım 1hafta sonra ozele gidecem sezeryannimi oldugum doktorun yanına bakalım o ne diyecek banaÜzülme cnm bu teşhis için çok erken yoktur öyle bişey gönlünü ferah tut. Çok ağrın falan yoksa 1 hafta bekle derim ben.
Bizim arkadaşa da aynısı oldu boş gebelik sağlıksız gebelik dediler kürtaja alacaklardı o kabul etmedi bütün sorumluluğu alıp evine gitti 1 hafta bekledi ve bebek gayet iyi göründü. O gün kürtaja girseydi hata yapacaklardı yani.
Amin inşallah cnm allah ısteyen herkese saglikli evlatlar verir inşallah banada yalan yanlış şeyler söylediler aglamaktan öldürdüm kendimi yeter artık herdefasinda bana sorun çıkarıyorlar kimyasal gebelik dediler ilaç kullandım düşük yaptım bunda da dış gebe diyorlar bıktım artıkBi haftadir ugramamistim 20 sayfa birikmis okudum tek tek cokta mutlu oldum bu ay deneyenler mutlu haberleri almislar :)
Ben 9 gun gecikme sonrasi regl oldum.cok uzuldum bayaa ağladım ama hayirlisini istemiyirmuyduk zaten dedim demmek ki gelmemis vakti..
Gamsizbaykus Gecemavisim Prensesim2016 kizlar cok sevindim adiniza..
Gebelik testlerinde pozitifi gorunce negatif cikma ihtimal yok denecek kadar az demisti ebe arkadasim insallah testin bozukturGamsizbaykus
Canim skma canini daha cok kucuk biraz sabirli ol. Eger beb gebe olsaydim bu ay 7..haftayi bekleyecektim dr a gtmek icin.cunku dr lar ileri geri cok konusup olmayan seyler icin bile annenin ssinirini bozabiliyorlarPrensesim2016
Gonullerinizdekileri kucaginiza alirsiniz insallah.Saglicakla kalin . Darisi tum bekleyenlerin basina
Canım nubu gözükmüyor ama şekil olarak erkeğe benzettim ben ❤Kizlar doktordan geldimEki Görüntüle 2085250
Baska yokmu canim kiz olasiligi buyuk sankiKizlar doktordan geldimEki Görüntüle 2085250
devlette yaptim 2li test sadece bu varBaska yokmu canim kiz olasiligi buyuk sanki
yuksek ihtimal dedi zatenBaska yokmu canim kiz olasiligi buyuk sanki
Kacinci haftayuksek ihtimal dedi zaten
Gurbetim hoşgeldin topigimize ❤Kacinci hafta
Kactasin hafta olarak canım.senin geç döllenmeydi dur bakalım bir kaç hafta daha geçsin.yuksek ihtimal dedi zaten
bugun 12.1dedi doktorKactasin hafta olarak canım.senin geç döllenmeydi dur bakalım bir kaç hafta daha geçsin.
12.1dedi canimKacinci hafta
Canım orda yazmadım eleştiriye başlayan olur diye.Ben seninde 3.gebelik sanıyordum.Rabbim erkek haberini duymayı nasip etsin ınş tez zamanda.2 hafta sonra bir daha baktir bugünkü haberin üzerine ınş süpriz olur rabbimin izniylebugun 12.1dedi doktor
cok sagol canim insallah hayirlisi buymus demekCanım orda yazmadım eleştiriye başlayan olur diye.Ben seninde 3.gebelik sanıyordum.Rabbim erkek haberini duymayı nasip etsin ınş tez zamanda.2 hafta sonra bir daha baktir bugünkü haberin üzerine ınş süpriz olur rabbimin izniyle
Gidince bize de haber ver cnm. Dikkat et kendine.Yani cnm şöyle söyleyeyim ben bnm hiç ağrım sancim yk ara sıra sancı giriyor oda geçiyor yani doktorları dinlemek bazen hata nedeni olabiliyor ben bidaha böyle bi hata yapmayacağım 1hafta sonra ozele gidecem sezeryannimi oldugum doktorun yanına bakalım o ne diyecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?