Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Inşallah değildir cnm dokturumu degisdegistirecem o kesin zaten
Üzülme cnm bu teşhis için çok erken yoktur öyle bişey gönlünü ferah tut. Çok ağrın falan yoksa 1 hafta bekle derim ben.

Bizim arkadaşa da aynısı oldu boş gebelik sağlıksız gebelik dediler kürtaja alacaklardı o kabul etmedi bütün sorumluluğu alıp evine gitti 1 hafta bekledi ve bebek gayet iyi göründü. O gün kürtaja girseydi hata yapacaklardı yani.

Bi haftadir ugramamistim 20 sayfa birikmis okudum tek tek cokta mutlu oldum bu ay deneyenler mutlu haberleri almislar :)
Ben 9 gun gecikme sonrasi regl oldum.cok uzuldum bayaa ağladım ama hayirlisini istemiyirmuyduk zaten dedim demmek ki gelmemis vakti..
Gamsizbaykus Gecemavisim Prensesim2016 kizlar cok sevindim adiniza..
Gebelik testlerinde pozitifi gorunce negatif cikma ihtimal yok denecek kadar az demisti ebe arkadasim insallah testin bozuktur Gamsizbaykus
Canim skma canini daha cok kucuk biraz sabirli ol. Eger beb gebe olsaydim bu ay 7..haftayi bekleyecektim dr a gtmek icin.cunku dr lar ileri geri cok konusup olmayan seyler icin bile annenin ssinirini bozabiliyorlar Prensesim2016
Gonullerinizdekileri kucaginiza alirsiniz insallah.Saglicakla kalin . Darisi tum bekleyenlerin basina

Amin gonlu guzel arkadasim cok tesekkurler. Sen de kendini uzme dedigin gibi zamani gelmemis demek ki hakkinda en hayirlisi olsun

Yani cnm şöyle söyleyeyim ben bnm hiç ağrım sancim yk ara sıra sancı giriyor oda geçiyor yani doktorları dinlemek bazen hata nedeni olabiliyor ben bidaha böyle bi hata yapmayacağım 1hafta sonra ozele gidecem sezeryannimi oldugum doktorun yanına bakalım o ne diyecek bana

Amin inşallah cnm allah ısteyen herkese saglikli evlatlar verir inşallah banada yalan yanlış şeyler söylediler aglamaktan öldürdüm kendimi yeter artık herdefasinda bana sorun çıkarıyorlar kimyasal gebelik dediler ilaç kullandım düşük yaptım bunda da dış gebe diyorlar bıktım artık

bugun 12.1dedi doktor
Canım orda yazmadım eleştiriye başlayan olur diye.Ben seninde 3.gebelik sanıyordum.Rabbim erkek haberini duymayı nasip etsin ınş tez zamanda.2 hafta sonra bir daha baktir bugünkü haberin üzerine ınş süpriz olur rabbimin izniyle

cok sagol canim insallah hayirlisi buymus demek

Gidince bize de haber ver cnm. Dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…