- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.461
Canım belki test hatalıdır moralini bozma yarın bi kan tahlili yaptir mutlakaKizlar ya ben bugun ikinci kez idrar testi yaptim cizgi daha koyu cikacak mi diye bakmak icin ama hic cizgi cikmadicok moralim bozuldu. Sizce ne olabilir bugun adetim geceli 3 gun oluyor tam bat gunu yaptigim test cok silik cikmisti hamileyim diye sevindim cok uzgunum suan
Canım sen bi hastane ni doktorunu değiştir moralini bozma gebeligin etkilenir olumlu düşün . kendini yorma bol bol düşün filim asit almayı unutmaBana dış gebe olma olasılığı var diyorlar ay ben yapayım
Haklısın bende aynen öyle yapmayı düşünüyorum cnm bana da çok saçma geldiği için hemen terkettim orayı ılk öncelikle rahim duvarı kalinlasmis dedi doktor sonrada binlerce şeyÇok saçma o değerde kese görülmesi imkansız sadece rahim duvarını kalinlasmis görür.moralini bozma istersen kan tahlilini bir gün arayla tekrarla ama ben olsam beklerim bi 10 gün sonra giderim direk bebisimi görürüm.karar senin
Cnm ya çok üzüldüm yarın gidip kan versene bide ordan gebeligine baksınlarKizlar ya ben bugun ikinci kez idrar testi yaptim cizgi daha koyu cikacak mi diye bakmak icin ama hic cizgi cikmadicok moralim bozuldu. Sizce ne olabilir bugun adetim geceli 3 gun oluyor tam bat gunu yaptigim test cok silik cikmisti hamileyim diye sevindim cok uzgunum suan
Cnm ılk söylediklerinde çok kötü oldum şimdi ıyi olmaya çalışıyorum folik asit kullanmıyorum çünkü doktor bugün yazmadı BANACanım sen bi hastane ni doktorunu değiştir moralini bozma gebeligin etkilenir olumlu düşün . kendini yorma bol bol düşün filim asit almayı unutma
Bence sen hic kendini uzme arkadaslarin dedigi gibi kese henuz zaten gorunmez cok erken daha baska hastaneye git dogru duzgun bir doktora gorun kendini yipratma bunlar hep facia odakli bi de doktor olacaklar insallah korktugun gibi degildir.Haklısın bende aynen öyle yapmayı düşünüyorum cnm bana da çok saçma geldiği için hemen terkettim orayı ılk öncelikle rahim duvarı kalinlasmis dedi doktor sonrada binlerce şey
Canim bana bu durum cok tanidik. Gec döllenme olmuştu 7 haftalik bebegim hic görünmemisti 1 hafta sonra tekrar cagirmisti. Gittim o zaman goründü. Bunda da 7 haftadan önce gitmeyeceğim doktora. Nasil birden teshis koyulmus ya anlamiyorum. Bitanem ya üzme kendini neolur. Kadin dogum doktorumuydu gittiginCnm ya aglamaktan öldürdüm kendimi ultrasondan baktılar önce normal gebelik ışte kese var dedi sonra dış gebelik olmuş dedi alltn muayene edrcez dedi kabul etmedim bütün sorumluluğu ustume aldım geldim evime beta hcg değeri 94.8 çıktı
Yarin sabah gidebilirsem saglik ocaginda kan vericem orda da bakarlar degil mi? Calisiyorum cunku bi de ev tasiyorum toplanma felan derken hicbiseye vaktim yok ya cok canim sikildiCnm ya çok üzüldüm yarın gidip kan versene bide ordan gebeligine baksınlar
Inşallah değildir cnm dokturumu degisdegistirecem o kesin zatenBence sen hic kendini uzme arkadaslarin dedigi gibi kese henuz zaten gorunmez cok erken daha baska hastaneye git dogru duzgun bir doktora gorun kendini yipratma bunlar hep facia odakli bi de doktor olacaklar insallah korktugun gibi degildir.
Tabiki bakarlar canim. Sasirdim yaa insallah test bozuktur.Yarin sabah gidebilirsem saglik ocaginda kan vericem orda da bakarlar degil mi? Calisiyorum cunku bi de ev tasiyorum toplanma felan derken hicbiseye vaktim yok ya cok canim sikildi
Bizim buradburada bakıyorlar bende perşembe günü gidip tekrarlayacsm inşallah sağlıklı şekilde ıki katı artmış olurYarin sabah gidebilirsem saglik ocaginda kan vericem orda da bakarlar degil mi? Calisiyorum cunku bi de ev tasiyorum toplanma felan derken hicbiseye vaktim yok ya cok canim sikildi
Canımcım jbozma moralini test bozuktur belki kan ver bakalım netleşir inşallah bi sorun yoktur bak bende şaşırdım keşke idrar testi başka bir markadan tekrar yapsaydın yada en iysi doktora git dualarım seninle yaz bizeKizlar ya ben bugun ikinci kez idrar testi yaptim cizgi daha koyu cikacak mi diye bakmak icin ama hic cizgi cikmadicok moralim bozuldu. Sizce ne olabilir bugun adetim geceli 3 gun oluyor tam bat gunu yaptigim test cok silik cikmisti hamileyim diye sevindim cok uzgunum suan
Iyiki hepimhepimiz varizki birbirimize yardımcı oluyoruz fıkır veriyoruz cvp yazıp yazmayan herkesten allah razı olsun yanı bu topik bunun için var zaten cnmKizlar allah razi olsun hepinizden ya. Yani ben de cok sasirdim ve uzuldum iste insan once pozitif gorunce uzuluyor olmazsa ocakta tekrar denerim artik ama insallah tutmustur. Gercekten desteginizi hissetmek cok guzel iyi ki varsiniz
Cnm Rabbim yardimcinn olsun insAlalh hersey gonlunce olur bencede bakdir surekli hemen oyle nasil dediler bende sok oldum yaniKizlar allah razi olsun hepinizden ya. Yani ben de cok sasirdim ve uzuldum iste insan once pozitif gorunce uzuluyor olmazsa ocakta tekrar denerim artik ama insallah tutmustur. Gercekten desteginizi hissetmek cok guzel iyi ki varsiniz
Yani sebebi pek yok cnm erken doğum riskim de vardı benim. Bendeki kasılma fazlaydı dinlendiğimde de geçmiyordu o yüzden ilaç başladı. Senin fazla değilse sıkıntı yok ama yine de doktorunla paylaş. Çok yorma kendini.Neden olurmuş canım dokt.ne demişti sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?