Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ovulasyon testini nerden aldiniz acaba internette cok uygun ama kapida odeme yok kredi karti kullanmayız eczanede 2 adeti 15 tl ne yapsam bilemedim sizler nasil aldiniz

daha once test cok kulandım tutmadı kulanmadıg ım ayda hamıle kaldım normalde 21.gun yumurtlama oluyordu 17 ve 21.gunde ilişki oldu hangısınde tuttu bılmıyom ama 10 gun gerıde bebış
Canim hayirli olsun. Hamilelik nasil gidiyor bulantin kusman cok oluyormu

Kizlar merhaba .ben bugun doktoruma gittim ultrasonda 10+4 diyor ama en fazla gercekte tam 10 haftalik. Nubtan bahsettim inanma dedi ama yine de baktim cikinti yi gordum ama emin de degilim parelelmi dik mi diye. Henuz erken mi abaca nub icin .zaten resimden de bir sey anlaşılmıyor

Yesa hoşgeldin canım nasılsın az kalmış senin de rabbim yardim cin olsun bir avazda kurtarsın. sağlıkla ınş.

Hosbudlduk canım az kaldı sağlıkla gelsin inşalalh hepimizin bebegi aminnnnn canım. Benim :)

Canim sizin cinsiyet nedir yum takip yapmismiydin erkek bebek için

Benim hikaye uzun canım ya ama söyle soyleyim hamile kaldıgim ay ilişki sonrası kalktım wc gittim ve yumurta çatlayinca gelen akintidan geldi. Hatta Allah allah acaba dedim 14. Ayda yüzümüz güldü. İlk bebek canım kiz erkek hiç fark etmez hatta kız kıyafetleri hep daha çok ilgimi çekmiştir ama eşim açık açık söylemese de sanki erkek bebeğe daha sicakti topikte ilgimi çekince takılmistim

Tabii topikten cok burada takılanlar çok tatli :)

Canım sen test alıp deniyecektin aldın mi.seninle ayniydik benimde 10+2 olmam lazım su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…