- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.501
Inşallah cnm haber veririm sağlıcakla kalınGidince bize de haber ver cnm. Dikkat et kendine.
Kizlar ovulasyon testini nerden aldiniz acaba internette cok uygun ama kapida odeme yok kredi karti kullanmayız eczanede 2 adeti 15 tl ne yapsam bilemedim sizler nasil aldiniz
Canım sen birşey uygulamismiydin test falan yumurtama günümü olmuştu iliskiyuksek ihtimal dedi zaten
daha once test cok kulandım tutmadı kulanmadıg ım ayda hamıle kaldım normalde 21.gun yumurtlama oluyordu 17 ve 21.gunde ilişki oldu hangısınde tuttu bılmıyom ama 10 gun gerıde bebışCanım sen birşey uygulamismiydin test falan yumurtama günümü olmuştu iliski
2 kızınmı vardı canim banada kız gibi geldidaha once test cok kulandım tutmadı kulanmadıg ım ayda hamıle kaldım normalde 21.gun yumurtlama oluyordu 17 ve 21.gunde ilişki oldu hangısınde tuttu bılmıyom ama 10 gun gerıde bebış
Canim hayirli olsun. Hamilelik nasil gidiyor bulantin kusman cok oluyormudaha once test cok kulandım tutmadı kulanmadıg ım ayda hamıle kaldım normalde 21.gun yumurtlama oluyordu 17 ve 21.gunde ilişki oldu hangısınde tuttu bılmıyom ama 10 gun gerıde bebış
Ben n11 den laboquik almıştım kapıda ödeme yoktu hiçbirindeKizlar ovulasyon testini nerden aldiniz acaba internette cok uygun ama kapida odeme yok kredi karti kullanmayız eczanede 2 adeti 15 tl ne yapsam bilemedim sizler nasil aldiniz
Yesa hoşgeldin canım nasılsın az kalmış senin de rabbim yardim cin olsun bir avazda kurtarsın. sağlıkla ınş.Gittigidiyordan labaquick alırdım ben
Hiç bi satıcı da mı yok kapida ödeme acaba
Canim sizin cinsiyet nedir yum takip yapmismiydin erkek bebek içinGittigidiyordan labaquick alırdım ben
Hiç bi satıcı da mı yok kapida ödeme acaba
Canim senin de az kaldi cinsiyet öğrenmeye çok merak ediyorum inşallah gönlüne göre olurYesa hoşgeldin canım nasılsın az kalmış senin de rabbim yardim cin olsun bir avazda kurtarsın. sağlıkla ınş.
sagol canım hıc kusmadım ama bulantı ve geyırme haylada devam edıyo canımCanim hayirli olsun. Hamilelik nasil gidiyor bulantin kusman cok oluyormu
Amin ınş hepimize nasip olur canım.heyecanla bekliyorum bendeCanim senin de az kaldi cinsiyet öğrenmeye çok merak ediyorum inşallah gönlüne göre olur
Gastritmi var çok rahatsızlık verir hamileyken bende de ololmuştu inşallah gönlünüzce göre olursagol canım hıc kusmadım ama bulantı ve geyırme haylada devam edıyo canım
Yesa hoşgeldin canım nasılsın az kalmış senin de rabbim yardim cin olsun bir avazda kurtarsın. sağlıkla ınş.
Canim sizin cinsiyet nedir yum takip yapmismiydin erkek bebek için
Üzülme canım vardır bunda da bir hâyir.Rabbim tez vakitte gönlüne göre yerini doldursun sağlıkla ınş.Kizlar ben regl oldum megersem bozuk olan pozitif cikan testmisregilm de 4 gun gecikmis oldu. Denemeler ocak ayina kaldi
hıc bılmıyom canımGastritmi var çok rahatsızlık verir hamileyken bende de ololmuştu inşallah gönlünüzce göre olur
Canım sen test alıp deniyecektin aldın mi.seninle ayniydik benimde 10+2 olmam lazım su anKizlar merhaba .ben bugun doktoruma gittim ultrasonda 10+4 diyor ama en fazla gercekte tam 10 haftalik. Nubtan bahsettim inanma dedi ama yine de baktim cikinti yi gordum ama emin de degilim parelelmi dik mi diye. Henuz erken mi abaca nub icin .zaten resimden de bir sey anlaşılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?