Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hahahah resmen dedektif gibi olduk belirti ariyoruz .keske diyorum kizlarda da idrar rengime baksaydım kiyaslayabilseydim ama hicbir sey hatirlamiyorum . Bir de sunu farkettim bebek 7.haftada alt sagda ve plasentada ordaydi simdi bebek gene ayni yerde ama plasenta yukari saga cikmis .nasilsa

Ilk idrar digerlerine göre daha farkli oluyor. Bu bahsettiginiz sabahki idrarmi
Ben çok az içiyorum hiç aklıma gelmiyor su.ilk sabah ıdrarida koyu sarı olursa erkek bebek belirtisiymis.Kırmızıya çalan bir ton var ya onda kız ihtimali yüksekmis. İlk haftalarda zaten olmaz bebek anca biraz buyuyorda ona göre testesteron yada östrojen uretiyordur bence bi 7.haftayı geçtikten sonra dikkat et idrarina

Aynen ya sonradan öğrendik ışte.Canım rahim büyüyor ya ona bağlıdır diye düşünüyorum

Tmm cnm. Ben cok halsizim yaa bide bir sag bir sol kasigim agriyor. Niye acaba.ama bugun tum kemiklerim kırık gibiydi bitik bir halim var

Lütfen moralini bozmaa. Nasıl olsa hepimiz ölecez bosver kiz. Kizlar bizi cok seviyor zaten yada bizim kocalarin y spermlerimi yok acaba
Canım genetik etkide çok varmış.senin esin kaç erkek kaç kız kardeşler.
benim kv 3 erkek bir kız doğurmuş.oğlunun biri küçükken hastalıktan ölmus

Canım genetik etkide çok varmış.senin esin kaç erkek kaç kız kardeşler.
benim kv 3 erkek bir kız doğurmuş.oğlunun biri küçükken hastalıktan ölmus
Benimkide aynen seninki gibi 3 erkek 1 kiz hepsi sağ. Annem tek kiz 5 dayim var babamin da 4 erkek 2 kizlar annemde hep bir kiz bir oğlan sirasiyla dogurmuş

Ücuncu canim 2 kizim var elhamdulillah. Bilmiyorum ya bu bekleyis bu kaygi cok zor bi durum. Nasıl cesaret etmisim diyorum simdi. Kader kismet hersey beklicez nasibimizi
hayırlısı canım kısmet bız nasıl erkek olsun ıstıyorsak kız ısteyen bır suru ınsan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…