Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
hıc bısey denemedım canım sadece adetımın 17 ve 21 gunu oldu ıkısındede 5gunluk cınsel perhız olmustu daha once tes kulandım ama tutmadı malesef
Adet döngün kac gündü canim 21 baya gec yunurtlama olmuş. 17.günki denemeden sanmiyorum 4 gün yasarmiki sperm.

hıc bısey denemedım canım sadece adetımın 17 ve 21 gunu oldu ıkısındede 5gunluk cınsel perhız olmustu daha once tes kulandım ama tutmadı malesef
21.güne göre hesaplayinca haftası tam tutuyor mu.benimde geç döllenme 19.gün çatladı doktor sat mi 17 ekim olarak değiştirdi şimdi tam çıkıyor dollendigi günle.

Canim senin testlerde 19.günu gösteriyordu dimi.
Evet canım benim kesin 19.gün çatladı doktora da gittim hem öncesi hem sonrasi ordan biliyorum.şimdi geriden gözüküyor du bebek ozel deki doktor bundan sonra sat i 17ekim şöyle dedi.bu tarihe göre sanki 13.gün çatlamış gibi görünüyor

erkek bebek için takip yapmismiydin canim bide cinsiyet için erken değilmi inşallah gönlünce olur

Canim test yaptığın zamanlarda yum çat günü degisiyormudu mesela benim doğum 24 güne bir olurum adetin 9.günü yum akıntısı oluyor sadece ogun
daha oncelerı adet dongum 33gunde olunca 21.gunde oluyordu son 3ay 30 gunde 1oluuordum ve 16 .gun catlama olmustu zaten aklımda kalmıstı 16da catlıyorsa bır ıhtımal 17de ilişki oldu test olmadıgı ıcın 21.gunude degerlendırdım ama ıkısıde 5gun cınsel perhız vardı yanı

Akıntının en yoğun olduğu gün hangisiydi 17.mi 21.mi

Akıntının en yoğun olduğu gün hangisiydi 17.mi 21.mi
17.gunde yumurta akı gıbı ama ıcınde. Kan damarları vardı ilişkiden sonra ıdrar zorlugu cektım bırlıktelık olmadı takı 21.gunude gunduz sıvı seklınde akıntım olmustu sabaha dogru ıişki olmustu

Ca
nasıl hesaplıycam canım sat 26 eylul 30 gunde 1oluyordum bugun 12.1cıktı son adet tarıhıme gore13.1
Canım hesap yaptım 21.günü catladiysa suan tam 12+2 çıkıyor.doktorun olcumuyle 1-2 gün oynayabilir yani yüksek ihtimal 21.gün senin.Canım benimde hiç sasmazdi 16 yada 17.gün catlardi hep 3 ay iyi takip yaptım deneme yaptığım ay stres ten sanırım 19.gün çatladı

Kızlar sürekli takipteyim okuyorum bu topiği hem çok sevdim sürekli aktif hem de öğreniyorum sizlerden bişeyler ben daha 3 ay önce doğum yaptım 2.kızıma ama 3 için henüz erken diyorum zaten daha adet bile olmadım lohusalıktan sonra yinede burada takipteyim hepiniz için duacıyım inşallah Rabbim herkesin gönlündekini verir

doktorda muhtemelen 21.gun olmus dedı ogun ılişki oldugundan haberı bıle yoktu gec dolenmeden oturu dedı sagol canım ya 17.gunden kalan spermler dolenmiş yada 21.gunde olan ilişkiden

bebim basindan beri acik parlak sari idrar rrngi..

nub erkrn haftalarda hic dogru cikmiyor canim.açi degistirebiliyor cunku 12haftakikkrn.benim 11+2de nub gayet paralel fakat buyuk idi.12+4de pipi net gorduk.yani nuba takilma.tutmayan cok kisi var.henuz rrken nub icin.hatta facebookda yabanci grup var orayada ekledim cok erken dediler en az 12hafta olmaliymis

doktorda muhtemelen 21.gun olmus dedı ogun ılişki oldugundan haberı bıle yoktu gec dolenmeden oturu dedı sagol canım ya 17.gunden kalan spermler dolenmiş yada 21.gunde olan ilişkiden
Aynen canım yumurta o arada catladiktan sonra birliktelik olduysa 17.gun ki birliktelikten olan spermler dollemistir.ama yumurta catlamadan önce olduysa birliktelik yine şansın var yeni giden spemlerde orda hazırda olucak mantiken.birde 21.günün sabahı oldu demissin o aradaki perhizin 3.5gun filan olmuş oluyor tahminimce.herşey nasip kısmet hiç gönlünü bozma belki doktor iyi göremedi ınş süpriz olur sana rabbimin izniyle ol desin yeterki bunlar bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…