- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #38.581
Canim en kucugum bir yaşında ilerde düşünüyorum bu grubuda bahadır takip ediyorumsen kac haftalıksın canım
Allah razı olsun canım.Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin.Inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.Eflatun canim mesajim grlmemis birbir baktim.bebegini kucagina almissin maşallah Rabbim nazardan korusun.uzun omurlet versin insallah ❤
sagol cannım benım allah gonlune gore verdın ınşallahAynen canım yumurta o arada catladiktan sonra birliktelik olduysa 17.gun ki birliktelikten olan spermler dollemistir.ama yumurta catlamadan önce olduysa birliktelik yine şansın var yeni giden spemlerde orda hazırda olucak mantiken.birde 21.günün sabahı oldu demissin o aradaki perhizin 3.5gun filan olmuş oluyor tahminimce.herşey nasip kısmet hiç gönlünü bozma belki doktor iyi göremedi ınş süpriz olur sana rabbimin izniyle ol desin yeterki bunlar bahane
Amin canım cumlemizin ınş.sagol cannım benım allah gonlune gore verdın ınşallah
Canım bebisinin hareketlerini hissediyormusun.erkek bebek erken hissettirir diye biliyorumsagol cannım benım allah gonlune gore verdın ınşallah
bunda 1ay once kasıgımda kıpırdama tarzında hıssettım sankı bugunlerdede 1iki kez fark ettımCanım bebisinin hareketlerini hissediyormusun.erkek bebek erken hissettirir diye biliyorum
Canım bebisinin hareketlerini hissediyormusun.erkek bebek erken hissettirir diye biliyorum
Canim benim cevremde tam tersi kizi olan herkesin ikincisi oglan oldu. Fazla kafa yormamak lazim böyle seylere kaderde ne var bilemeyiz.Selam kızlar nasılsınız?bebisler nasıl büyüyor mu anneleri?size çok ozeniyorum ama artık cesaret edemiyorum da. Kızlar birşey gozlemledim sanırımElifemm- sen demiştin ilk çocuk neyse peşi genelde o oluyor diye etrafı gozlemledim gerçekten öyle galiba kına Baksam oğlu olanın peşpeşe oğlu kızı olanın pes peşe kızı oluyor.çok nadir bir kız bir erkek olan. İnşallah Rabbim bu sefer yuzlerimizi guldursun hakkimizda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.her zaman sizinleyim pek yazamasamda
Canim sen yumurtlama gunu tek deneme olarakmi hamile kaldinYok canım ya ben Çok geç hissettim harketleri
Ki cinsiyet de 13 14. Haftada net değildi
Canım senin ilk gebelik öyle oluyor 2.gebelik herzaman daha erken hissedilirYok canım ya ben Çok geç hissettim harketleri
Ki cinsiyet de 13 14. Haftada net değildi
Canim sen yumurtlama gunu tek deneme olarakmi hamile kaldin
Canım senin ilk gebelik öyle oluyor 2.gebelik herzaman daha erken hissedilir
Yum atladığı gün ilişki olmuştu galiba onun kaç gün öncesinde birliktelik korunmalı mi oldu korunmasız mi kaç gün önce olduYumurta gunu olduğundan çok eminim canm ama ovu testi değil de akintidan anladım. Öncesi yada sonrasındaki denemelerden cok emin değilim ama
Canim sen ne zaman düşünüyorsunSelam kızlar nasılsınız?bebisler nasıl büyüyor mu anneleri?size çok ozeniyorum ama artık cesaret edemiyorum da. Kızlar birşey gozlemledim sanırımElifemm- sen demiştin ilk çocuk neyse peşi genelde o oluyor diye etrafı gozlemledim gerçekten öyle galiba kına Baksam oğlu olanın peşpeşe oğlu kızı olanın pes peşe kızı oluyor.çok nadir bir kız bir erkek olan. İnşallah Rabbim bu sefer yuzlerimizi guldursun hakkimizda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.her zaman sizinleyim pek yazamasamda
Yum atladığı gün ilişki olmuştu galiba onun kaç gün öncesinde birliktelik korunmalı mi oldu korunmasız mi kaç gün önce oldu
Aynen canım benimde çok dikkatimi çekiyor bi komşum 3.oğlunu aldı kucağına yeniSelam kızlar nasılsınız?bebisler nasıl büyüyor mu anneleri?size çok ozeniyorum ama artık cesaret edemiyorum da. Kızlar birşey gozlemledim sanırımElifemm- sen demiştin ilk çocuk neyse peşi genelde o oluyor diye etrafı gozlemledim gerçekten öyle galiba kına Baksam oğlu olanın peşpeşe oğlu kızı olanın pes peşe kızı oluyor.çok nadir bir kız bir erkek olan. İnşallah Rabbim bu sefer yuzlerimizi guldursun hakkimizda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.her zaman sizinleyim pek yazamasamda
Bende oyleydim canım ilk zamanlar kolumu kaldirasim yoktu.şimdi geçti.Bu yorgunluk beni mahvediyor dayak yemis gibi bi halim var surekli uykulu halsiz bide nefes darligi yasiyorum ben yaa bide siskinlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?