Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Eflatun canim mesajim grlmemis birbir baktim.bebegini kucagina almissin maşallah Rabbim nazardan korusun.uzun omurlet versin insallah ❤
Allah razı olsun canım.Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin.Inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.

sagol cannım benım allah gonlune gore verdın ınşallah

Selam kızlar nasılsınız?bebisler nasıl büyüyor mu anneleri?size çok ozeniyorum ama artık cesaret edemiyorum da. Kızlar birşey gozlemledim sanırım Elifemm- sen demiştin ilk çocuk neyse peşi genelde o oluyor diye etrafı gozlemledim gerçekten öyle galiba kına Baksam oğlu olanın peşpeşe oğlu kızı olanın pes peşe kızı oluyor.çok nadir bir kız bir erkek olan. İnşallah Rabbim bu sefer yuzlerimizi guldursun hakkimizda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.her zaman sizinleyim pek yazamasamda

Canim benim cevremde tam tersi kizi olan herkesin ikincisi oglan oldu. Fazla kafa yormamak lazim böyle seylere kaderde ne var bilemeyiz.

Bu yorgunluk beni mahvediyor dayak yemis gibi bi halim var surekli uykulu halsiz bide nefes darligi yasiyorum ben yaa bide siskinlik

Canim sen ne zaman düşünüyorsun

Aynen canım benimde çok dikkatimi çekiyor bi komşum 3.oğlunu aldı kucağına yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…