Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
C
Bu yorgunluk beni mahvediyor dayak yemis gibi bi halim var surekli uykulu halsiz bide nefes darligi yasiyorum ben yaa bide siskinlik
Cnm ya aynısı bendede var hafif sancılarım var bnm bu arada bugün kan verdim inşallah 94.8 olan değerim sağlıklı bir şekilde artmıştır sonuç bekliyorum

Canım bebisinin hareketlerini hissediyormusun.erkek bebek erken hissettirir diye biliyorum

Bende sanki kızımdan erken hissettim kızım altta ılk hissetmiştim bunu sankı göbeğime yakın biyerde hissettim taramada dokt.kıza benziyo ddi bidaha kine kesinleştirirz dedi hayırlısı bakalım

Bende sanki kızımdan erken hissettim kızım altta ılk hissetmiştim bunu sankı göbeğime yakın biyerde hissettim taramada dokt.kıza benziyo ddi bidaha kine kesinleştirirz dedi hayırlısı bakalım
Geçenlerde annem dedi ki kızım nerde hissediyorsun yukardaysa erkek asagdaysa kız olabilir dedi.eskilerin yöntemleri ışte suanda bilmiyorum nerde olduğunu.

Kizlar nasilsiniz ilk hamileleik belirtileri nasildi yrni hamisler yazarmisin benim hagif belimde agri var gouslerim sanki daha hassas birde kuru degilim acaba oldumuki ya insAllah oglumuz olur insAllahhh
Canım kasiklarda batma olmuştu benim adet gününe yakında goguslerde dolgunluk hissi ve idrarda koku hissetmiştim.akıntı olarakta kuruydum çok çok az geliyordu beyaz renktir benim.bide halsizlik

Kizlar nasilsiniz ilk hamileleik belirtileri nasildi yrni hamisler yazarmisin benim hagif belimde agri var gouslerim sanki daha hassas birde kuru degilim acaba oldumuki ya insAllah oglumuz olur insAllahhh
Benim hafif kasık ağrım var ama bilmiyorum tuttumu. vesveseden kafayı yiyecem sanki yumurtlamadan önce mi oldu ne ilişki zamanı tutturamadım gibi geliyo onun için bu ay illaki hamile kalayım demiyorum huzursuzum şu an bunun için. 13. Günü 18 mm çatlamamıştı 14. Günü gece birde ilişki oldu yani 15. Güne girmiştik 12 den sonraydı çünkü. 16. Gün sabah 10:30 gibi dra gittim çatlamiş dedi ilişki oldu. Hatta yumurta takibi böyle yapılmaz alttan muayeneyle yapılır dedi olmazsa aşılama yapalım dedi. Kısmet o kadar zaman bekle bekle.... Rabbim inşallah ol desin de oğluşlarımız olsun inşallah bu ay

Bnm goguslerim ağrıyordu cnm arada karincalaniyor belimde ve kasiklarimda hafif ağrı ve sancı vardı akıntım da var beyaz baş agrumda var yani hamileligimi yeni öğrendim zaten bu belirttier simdi de var bende ama bilmiyorum belirtilerim normal gebeligi gösteriyor doktor dış gebelik de dedi bilmiyorum tedirginim o konuda

Inşallah değerlerin artar geneline ait belirtiler varmı bulantı halsizlik vs
Bulantı ara sıra oluyur kusmuyirum ama çünkü ılk gebeligimdede hiç kusma olmamıştı halsizlik yorgunluk var benden gelmiyor şimdi kalkıp ocağın altını açayım bugün biraz ev temizliğidtemizliğide yaptım biraz fazla yoruldum gibi affedersiniz çok gazliyim ya acaba gebeliktenmi

Sanirim daha önce dusugunuz oldu yormayın kendimizi gaz usutmeden dolayı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…