Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim klomen en fazla arka arkaya bes defa veriliyor sonrasinda bir kac ay nadasa yani hicbirsey verilmiyor diye biliyorumcunku bagisiklik kazanip bir ise yaramadigini duymustum. Uzman degilim ama belki doktorun daha etkin yumurta gelistirici verebilir gonal f gibi tup bebek icin ilaclar tabiki bu sadece ornek belki de önerilmez ama. Bende gecen sene cok kullandimnklomen hicbir halta yaramadi

Saat gecenin 3 bucugbucuguna geliyor ve ben hala uyuyamadim bulantim var ne yapmalıyım Gecemavisim sende de oluyormu böyle
Allah yardimcin olsun canim. Bazen uyku tutmadigi oluyor benide :) ama cok sukur bulanti yok. Kızın okula gitmiyordu dimi sabahlari uyursun dicemde calisiyormuydun yaninda tuzĺu biseyler bulundur tuzlu cubuk cizi filan insallah cabuk gecer canim.

Saat gecenin 3 bucugbucuguna geliyor ve ben hala uyuyamadim bulantim var ne yapmalıyım Gecemavisim sende de oluyormu böyle
Ayy canım rabbim yardımcın olsun gece bulantısı bende çok çektim benimde çoğunlukla akşam vakti ve gece yatarken tutuyordu.galetalar var fırınlarda satılıyor tamamen yağsız oluyor onlar iyi geliyor.çubuk krakeri bile cikariyordum bazen

Evet hele eşim cok ister
Klomeni Dr kontrolünde kullanabilirsin
Yumurtalıklarda ufacık bile kist olsa o kisti buyutebildigi için klomen başlamaz Dr
Adetin 2. 3. Günü ultrasonla bakıp ona göre verir
Çoğul gebelik mi istiyorsun

6 klomen hakkım var bu 3.
Rahim kalınlaşması yapıyormuş o yüzden fazla kullanılmıyor
Klomenden sonra 3 aşılama gonal f ile
Oda olmazsa tüp bebek
Ama ben klomenden sonra birakacam
Zaten yaşım geçiyor ..
İnşallah klomen işe yarar
Hakkımızda hayırlısı olsun

Yasim 26 bir kizzim var 20 aylik adet duzensizligim şöyle var gecikme cok olmaz ama 5 aydır adete girmeden once 4.5 gun boyunca kahverengi siyahımsı akintim olur
Allah gönlünüze göre versin o zaman inşallah
Adet duzensizligin falan varmı
Kaç çocuğun var
Yaşın kaç

Yasim 26 bir kizzim var 20 aylik adet duzensizligim şöyle var gecikme cok olmaz ama 5 aydır adete girmeden once 4.5 gun boyunca kahverengi siyahımsı akintim olur
Bazen bende de oluyordu o akıntı

Allah bağışlasın kızını
Daha çok gençsin inşallah çift çift bebislerin olur erkek bebis

Amin canm öncelikle saglikli hayirli olsun tabi rabbim dileyen herkesin gonlundekilerini nasip etsin insallah
Bazen bende de oluyordu o akıntı

Allah bağışlasın kızını
Daha çok gençsin inşallah çift çift bebislerin olur erkek bebis

İnşallah canım hiç bişeye gerek kalmaz kendiliğinden hamile kalırsın

İnşallah canım hiç bişeye gerek kalmaz kendiliğinden hamile kalırsın
Amin inşallah
Sen ne yaptın cnm.. bu ay birlikte adet olduk
Benimki gecikti seninki öne geldi
Adetim bitti benim
İlaçta bugün son gün
Cuma kontrole gidecem
Bu ay ikimiz birlikte hamile kalırız inşallah

Amin inşallah
Sen ne yaptın cnm.. bu ay birlikte adet olduk
Benimki gecikti seninki öne geldi
Adetim bitti benim
İlaçta bugün son gün
Cuma kontrole gidecem
Bu ay ikimiz birlikte hamile kalırız inşallah
İnşallah cnm. Benim 6. Günüm daha teste başlamadım. Biokadin fitil kullanayım diyorum ne dersiniz

Canim 2 yumurtadan tek yumurta ikizi olmaz çift yum ikizi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…