- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.881
Canim klomen en fazla arka arkaya bes defa veriliyor sonrasinda bir kac ay nadasa yani hicbirsey verilmiyor diye biliyorumcunku bagisiklik kazanip bir ise yaramadigini duymustum. Uzman degilim ama belki doktorun daha etkin yumurta gelistirici verebilir gonal f gibi tup bebek icin ilaclar tabiki bu sadece ornek belki de önerilmez ama. Bende gecen sene cok kullandimnklomen hicbir halta yaramadiKlomen bitip ilk kontrole gittiğimde hep sağda oluşmuş 1 yumurtam oluyor
2. Kontrolde sağdaki çatlamış soldaki içinde çatlatma iğnesi veriyor Dr
Bende kendiliğinden çatlayan tuttuysa buda tutmasin diye geçen ay iğne yaptırmadim
Klomen tedavisinde çoğul gebelik ihtimali yüksek..
Bu ay iğne alacam
olmuyor ne kendiliğinden ne tedaviyle
En azından keşke iğne yaptirsaydim dememek için alacam
Bende ikiz olmuşken birbirine tıpatıp benzeyen olsun hatta arada karıştırıyim isterim
Yada bana sorsalar nasıl birbirinden ayırt ediyorsun diye
Bende ben onların annesiyim ben bilirim derim havamida atarim
Tek yumurta ikizi erkek bebekleri buldumda havami bile attim beş dakikada
Ayyy valla şaka bir yana hayali bile güzeldi
İçim kıpır kıpır oldu
Siz hamilesiniz..inşallah rabbim önce sizin gonlunuzdekini versin
Bizede hamilelik nasip etsin
Esimin başının etini yedim bu ay Muhammed duasını okuyacak
Allah yardimcin olsun canim. Bazen uyku tutmadigi oluyor benide :) ama cok sukur bulanti yok. Kızın okula gitmiyordu dimi sabahlari uyursun dicemde calisiyormuydunSaat gecenin 3 bucugbucuguna geliyor ve ben hala uyuyamadim bulantim var ne yapmalıyımGecemavisim sende de oluyormu böyle
Ayy canım rabbim yardımcın olsun gece bulantısı bende çok çektim benimde çoğunlukla akşam vakti ve gece yatarken tutuyordu.galetalar var fırınlarda satılıyor tamamen yağsız oluyor onlar iyi geliyor.çubuk krakeri bile cikariyordum bazenSaat gecenin 3 bucugbucuguna geliyor ve ben hala uyuyamadim bulantim var ne yapmalıyımGecemavisim sende de oluyormu böyle
Bizimki de kızlarım yeter bana diyor çok düşkün kızlarına. Ama bir tane de oğlan olursa hiç fena olmaz modunda ama cesareti yok.Kiz benimkini şimdi yapalım diyim hiç durmaz valla adam dünden razı oğlanı bulmaya
Klomeni Dr kontrolünde kullanabilirsin
Yumurtalıklarda ufacık bile kist olsa o kisti buyutebildigi için klomen başlamaz Dr
Adetin 2. 3. Günü ultrasonla bakıp ona göre verir
Çoğul gebelik mi istiyorsun
6 klomen hakkım var bu 3.Canim klomen en fazla arka arkaya bes defa veriliyor sonrasinda bir kac ay nadasa yani hicbirsey verilmiyor diye biliyorumcunku bagisiklik kazanip bir ise yaramadigini duymustum. Uzman degilim ama belki doktorun daha etkin yumurta gelistirici verebilir gonal f gibi tup bebek icin ilaclar tabiki bu sadece ornek belki de önerilmez ama. Bende gecen sene cok kullandimnklomen hicbir halta yaramadi
Allah gönlünüze göre versin o zaman inşallahEvet hele eşim cok ister
Allah gönlünüze göre versin o zaman inşallah
Adet duzensizligin falan varmı
Kaç çocuğun var
Yaşın kaç
Bazen bende de oluyordu o akıntıYasim 26 bir kizzim var 20 aylik adet duzensizligim şöyle var gecikme cok olmaz ama 5 aydır adete girmeden once 4.5 gun boyunca kahverengi siyahımsı akintim olur
Bazen bende de oluyordu o akıntı
Allah bağışlasın kızını
Daha çok gençsin inşallah çift çift bebislerin olur erkek bebis
Aynen benim de adetim öyle oluyoCok sık olmasa da belirli zamanlarda sivilceler çıkar ama benim adetime 3 /4 gün önceden kahverengu akintilar oluyor hatta akıntı kıvamı sulu degilde daha kuru ve siyaha yakin renk sonradan adet kanamsi basloyor
İnşallah canım hiç bişeye gerek kalmaz kendiliğinden hamile kalırsın6 klomen hakkım var bu 3.
Rahim kalınlaşması yapıyormuş o yüzden fazla kullanılmıyor
Klomenden sonra 3 aşılama gonal f ile
Oda olmazsa tüp bebek
Ama ben klomenden sonra birakacam
Zaten yaşım geçiyor ..
İnşallah klomen işe yarar
Hakkımızda hayırlısı olsun
Amin inşallahİnşallah canım hiç bişeye gerek kalmaz kendiliğinden hamile kalırsın
İnşallah cnm. Benim 6. Günüm daha teste başlamadım. Biokadin fitil kullanayım diyorum ne dersinizAmin inşallah
Sen ne yaptın cnm.. bu ay birlikte adet olduk
Benimki gecikti seninki öne geldi
Adetim bitti benim
İlaçta bugün son gün
Cuma kontrole gidecem
Bu ay ikimiz birlikte hamile kalırız inşallah
Canim 2 yumurtadan tek yumurta ikizi olmaz çift yum ikizi olurKlomen bitip ilk kontrole gittiğimde hep sağda oluşmuş 1 yumurtam oluyor
2. Kontrolde sağdaki çatlamış soldaki içinde çatlatma iğnesi veriyor Dr
Bende kendiliğinden çatlayan tuttuysa buda tutmasin diye geçen ay iğne yaptırmadim
Klomen tedavisinde çoğul gebelik ihtimali yüksek..
Bu ay iğne alacam
olmuyor ne kendiliğinden ne tedaviyle
En azından keşke iğne yaptirsaydim dememek için alacam
Bende ikiz olmuşken birbirine tıpatıp benzeyen olsun hatta arada karıştırıyim isterim
Yada bana sorsalar nasıl birbirinden ayırt ediyorsun diye
Bende ben onların annesiyim ben bilirim derim havamida atarim
Tek yumurta ikizi erkek bebekleri buldumda havami bile attim beş dakikada
Ayyy valla şaka bir yana hayali bile güzeldi
İçim kıpır kıpır oldu
Siz hamilesiniz..inşallah rabbim önce sizin gonlunuzdekini versin
Bizede hamilelik nasip etsin
Esimin başının etini yedim bu ay Muhammed duasını okuyacak
Fazla ayakta durma tuzlu yicekleri bile yatağında yemelisinSaat gecenin 3 bucugbucuguna geliyor ve ben hala uyuyamadim bulantim var ne yapmalıyımGecemavisim sende de oluyormu böyle
Benimkide. Çok sever kızlarını ama oğlu olsun da istiyor canim biokadin de kullanan oldu mu fitil olarakBizimki de kızlarım yeter bana diyor çok düşkün kızlarına. Ama bir tane de oğlan olursa hiç fena olmaz modunda ama cesareti yok.
Canim sen erkek için bireyler denemismiydinZaman geçmiyo ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?