- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.901
Canim sen kaç aydır deniyorum neden olmuyor dr gorundunmu hiçİnşallah cnm. Benim 6. Günüm daha teste başlamadım. Biokadin fitil kullanayım diyorum ne dersiniz
Canim benim ins gonlundeki olur.6 klomen hakkım var bu 3.
Rahim kalınlaşması yapıyormuş o yüzden fazla kullanılmıyor
Klomenden sonra 3 aşılama gonal f ile
Oda olmazsa tüp bebek
Ama ben klomenden sonra birakacam
Zaten yaşım geçiyor ..
İnşallah klomen işe yarar
Hakkımızda hayırlısı olsun
Evet biliyorumCanim 2 yumurtadan tek yumurta ikizi olmaz çift yum ikizi olur
Hiç duymadım bi araştırma yapalımİnşallah cnm. Benim 6. Günüm daha teste başlamadım. Biokadin fitil kullanayım diyorum ne dersiniz
Allah razı olsun canımCanim benim ins gonlundeki olur.
Canım fsh biraz yüksekti amh da düşüktü yani yumurta rezervi azmış. Allah'tan umut kesilmez benim içimden bi ses olacak inşallah diyor. Yeterki Rabbim emretsinCanim sen kaç aydır deniyorum neden olmuyor dr gorundunmu hiç
Canim sen erkek için bireyler denemismiydin
Ahh ahh bu sıralar zaman gecmiyor sahiden :) size 16.haftada kesinlik vermedilermiZaman geçmiyo ayrıntılı ultrasona girmek istiyorum.
Hayır cnm ne okulu kızım 1 buçuk yaşında bende çalışmıyorum ınan sabahın 5 ine kadar uyku tutmadı disim agriyordu iltahap kapmış midem bulaniyirdu karnımda bi gurultu vardı karnım hep hareketliydi sabaha kadar gazdan dolayı aslında yatmadan önce saat 11 gibi kahve de içtim oda uykumu kaçırmış olabilirAllah yardimcin olsun canim. Bazen uyku tutmadigi oluyor benide :) ama cok sukur bulanti yok. Kızın okula gitmiyordu dimi sabahlari uyursun dicemde calisiyormuydunyaninda tuzĺu biseyler bulundur tuzlu cubuk cizi filan insallah cabuk gecer canim.
Cnm tatlı tuzlu yiyebiliyirum ama sonradan bulantı oluyor bişey yiyemiyorum çok halsizim belirtilerim yenı yenı çıkıyorAyy canım rabbim yardımcın olsun gece bulantısı bende çok çektim benimde çoğunlukla akşam vakti ve gece yatarken tutuyordu.galetalar var fırınlarda satılıyor tamamen yağsız oluyor onlar iyi geliyor.çubuk krakeri bile cikariyordum bazen
Kullananlar oldu vajeni alkali yapıyormuş diye duydum. Ben de bir ara enfeksiyon için kullanmıştım onu.Benimkide. Çok sever kızlarını ama oğlu olsun da istiyor canim biokadin de kullanan oldu mu fitil olarak
Yok cnm zaten hep evdeyim kizimda daha küçük yani fazla zorlanmiyorum yiyorum da yedikten sonra yıne bulantı oluyur onu ne yapacam bilmiyorum bulantı olduğu zaman da hiç bisey yiyemiyorumFazla ayakta durma tuzlu yicekleri bile yatağında yemelisin
Canim neler yapmıştı yöntem yum günümü oldu ilişki bahsedermisinevet yüksek ihtimal erkek bu dedi ama ayrıntılıda net herseyi gorunuyo ya oyüzden istiyorum.
Canım sen biokadini ilişkiden ne kadar önce kullanmıştın ıslatılıp kullanılıyormuş sen nasıl kullanmıştın bir de kaç kere kullandın . Sanırım sevecenim de kullanmıştıKullananlar oldu vajeni alkali yapıyormuş diye duydum. Ben de bir ara enfeksiyon için kullanmıştım onu.
Canim cinsiyet tahmini için bana erken gibi geldi hayırlısı olsun inşallahEki Görüntüle 2091964 Eki Görüntüle 2091965 Eki Görüntüle 2091964 merhaba kizlar cinsiyet tahmini yaparmisiniz 9 +2
aynen erken işte ogrenmek için heycanliyiz çokCanim cinsiyet tahmini için bana erken gibi geldi hayırlısı olsun inşallah
EvetCanım sen biokadini ilişkiden ne kadar önce kullanmıştın ıslatılıp kullanılıyormuş sen nasıl kullanmıştın bir de kaç kere kullandın . Sanırım sevecenim de kullanmıştı
Tmm sağol cnmEvetSEVECENIM de kullandı. Ben kullanalı baya oldu enfeksiyon için kullandım normal fitil gibi kullandım ıslatmadım hiç. Enfeksiyon olup da kullandığım için erkek bebek için nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Ben sevecenime sorayım o nasıl kullanmış sana haber veririm.
Rabbim gönlüne göre versin inşallahaynen erken işte ogrenmek için heycanliyiz çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?