Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim benim ins gonlundeki olur.

Hayır cnm ne okulu kızım 1 buçuk yaşında bende çalışmıyorum ınan sabahın 5 ine kadar uyku tutmadı disim agriyordu iltahap kapmış midem bulaniyirdu karnımda bi gurultu vardı karnım hep hareketliydi sabaha kadar gazdan dolayı aslında yatmadan önce saat 11 gibi kahve de içtim oda uykumu kaçırmış olabilir

Cnm tatlı tuzlu yiyebiliyirum ama sonradan bulantı oluyor bişey yiyemiyorum çok halsizim belirtilerim yenı yenı çıkıyor

Fazla ayakta durma tuzlu yicekleri bile yatağında yemelisin
Yok cnm zaten hep evdeyim kizimda daha küçük yani fazla zorlanmiyorum yiyorum da yedikten sonra yıne bulantı oluyur onu ne yapacam bilmiyorum bulantı olduğu zaman da hiç bisey yiyemiyorum

Kullananlar oldu vajeni alkali yapıyormuş diye duydum. Ben de bir ara enfeksiyon için kullanmıştım onu.
Canım sen biokadini ilişkiden ne kadar önce kullanmıştın ıslatılıp kullanılıyormuş sen nasıl kullanmıştın bir de kaç kere kullandın . Sanırım sevecenim de kullanmıştı

Canım sen biokadini ilişkiden ne kadar önce kullanmıştın ıslatılıp kullanılıyormuş sen nasıl kullanmıştın bir de kaç kere kullandın . Sanırım sevecenim de kullanmıştı
Evet SEVECENIM de kullandı. Ben kullanalı baya oldu enfeksiyon için kullandım normal fitil gibi kullandım ıslatmadım hiç. Enfeksiyon olup da kullandığım için erkek bebek için nasıl kullanılıyor bilmiyorum. Ben sevecenime sorayım o nasıl kullanmış sana haber veririm.

Tmm sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…