Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ben yumurtlamami ovu testu tutmasamda hissediyorum cunku bir hafta boyunca feci kasik agrim oluyo yavas yavas başlayıp yumurta catlayana kadar agri siddetleniyo sonrasinda 2 gun daha ahri devam ediyo ayni sekilde akintilarim fazlalasiyor ve yumurta aki kivami oluyo sonrasinda azalma iki gun once yumurta catlamis haka akintim var ama çatladığı gunlerdeki kadar yoğun degil.

Simdi bu iyi bir durum mi kotu mu bilmiyorum niye benim bukadar uzun ageili surec geciyo gecen ay doktora gittim.

Alttan ultrasonda yumurtalıklarında kistlenme var cocuk icin sıkıntı cikarabilir demisti stajer doktor.hormon tahlili istedi sonuclarin ciktigi gun baska stajer doktor tahliller temiz birşeyin yok dedi ben kasik ağrılarımı deyince yumurtlama zamani olur ve kistlerin kotu olsaydi tahlilde cikardi dedi.

Daha onceleride doktora gittim onlarda kistlerimin olduğunu soylediler ama her kadinda oluşan adet kistleri dediler adet olunca gecer sonrasinda tekrar baslar birseyin yok dediler.

Sizce bu durum normal mi 1 hafta kadar kasik agrilari bugun tekrar ovu tsti yaptim subat ayinda ALLAH nasip ederse cocuk icin denemelere baslayacagim yumurta catladiktan sonra siliklesme olmus mu die bugun siliklesmis

Aynen bende de oluyor canım anlattıkların..eğer üşütmüşsem ağrıyı kasıklarımda daha fazla hissediyorum o ay..ben çatladığım günü bile hissediyorum inan çünkü o gece kasık ağrısından yatamıyorum bile..ağrı kesici aldığım günler bile oldu inan..ben doktora gitmedim ama bir ebe arkadaşa sordum..oda aynen bazılarında çok hissediliyor dedi..Ayrıca sağdan yumurtlayın a erkek soldan yuöurtlayınca kız muhabbetini de bugün itibariyle çürüttüm nasış derseniz..ebe olan arkadaşım bir ay soldan bir ay sağdan yumurtlanır dedi:) yani o tez de çürüdü sevgili dostlar..zaten soldan yöuurtlayıp oğlu olan çok var

Aynenn..İlk kızıma soldan ikinci kızıma sağdan yumurtladım bence bu harbi hurafe bence olay spermde bitiyo tabii Allahın izniyle

Klomen bitip ilk kontrole gittiğimde hep sağda oluşmuş 1 yumurtam oluyor
2. Kontrolde sağdaki çatlamış soldaki içinde çatlatma iğnesi veriyor Dr
Bende kendiliğinden çatlayan tuttuysa buda tutmasin diye geçen ay iğne yaptırmadim
Klomen tedavisinde çoğul gebelik ihtimali yüksek..
Bu ay iğne alacam
olmuyor ne kendiliğinden ne tedaviyle
En azından keşke iğne yaptirsaydim dememek için alacam

Bende ikiz olmuşken birbirine tıpatıp benzeyen olsun hatta arada karıştırıyim isterim
Yada bana sorsalar nasıl birbirinden ayırt ediyorsun diye
Bende ben onların annesiyim ben bilirim derim havamida atarim

Tek yumurta ikizi erkek bebekleri buldumda havami bile attim beş dakikada

Ayyy valla şaka bir yana hayali bile güzeldi
İçim kıpır kıpır oldu

Siz hamilesiniz..inşallah rabbim önce sizin gonlunuzdekini versin
Bizede hamilelik nasip etsin
Esimin başının etini yedim bu ay Muhammed duasını okuyacak

Aynenn..İlk kızıma soldan ikinci kızıma sağdan yumurtladım bence bu harbi hurafe bence olay spermde bitiyo tabii Allahın izniyle
Sanırım gerçek olan çatladığı an gerçekten yumurtanın döllenmesi..şanslıysan ve ylerin iyi koşuyorsa sanırım erkek oluyorbana bu mantıklı geliyor gerçekten

Seninki over kistidir
Bazen bende de oluşuyor ..kist olunca tedaviye ara veriyoruz
Birdahaki adetimde kistlerim kendiliğinden gitmiş oluyor

İnşaah csnım hepimizin gönlüne göre versin yaradanım

Bu arada kizlar klomeni doktor önerisiyle mi kullaniyosunuz simdi ben cocuk istiyorum die gitmedim doktora hic gitsem miki sonucta bir kizim var cok sukur hic korunmasiz iloskim olmadi 20 aydir hani demiyorum da olmuyor diyemem ikiz bebek icin kullanmalimiyin simdi

Amiin Allah razi olsun. Nasip olur insallah canim hic bilemezsin. Insallah rabbim tez zamanda gönlündekini nasip etsin

Cok sık olmasa da belirli zamanlarda sivilceler çıkar ama benim adetime 3 /4 gün önceden kahverengu akintilar oluyor hatta akıntı kıvamı sulu degilde daha kuru ve siyaha yakin renk sonradan adet kanamsi basloyor
Over kist yüzde sivilcelenmede yapıyor öyle bir şikayetin varsa kesin öyledir..var olan yok olan cinsten

Klomeni Dr kontrolünde kullanabilirsin
Yumurtalıklarda ufacık bile kist olsa o kisti buyutebildigi için klomen başlamaz Dr
Adetin 2. 3. Günü ultrasonla bakıp ona göre verir
Çoğul gebelik mi istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…