- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.861
Uyku ve halsizlik yasayan akrabalarimin hep oglu oldu cnm :)
Aynen bende de oluyor canım anlattıkların..eğer üşütmüşsem ağrıyı kasıklarımda daha fazla hissediyorum o ay..ben çatladığım günü bile hissediyorum inan çünkü o gece kasık ağrısından yatamıyorum bile..ağrı kesici aldığım günler bile oldu inan..ben doktora gitmedim ama bir ebe arkadaşa sordum..oda aynen bazılarında çok hissediliyor dedi..Ayrıca sağdan yumurtlayın a erkek soldan yuöurtlayınca kız muhabbetini de bugün itibariyle çürüttüm nasış derseniz..ebe olan arkadaşım bir ay soldan bir ay sağdan yumurtlanır dedi:) yani o tez de çürüdü sevgili dostlar..zaten soldan yöuurtlayıp oğlu olan çok varKizlar ben yumurtlamami ovu testu tutmasamda hissediyorum cunku bir hafta boyunca feci kasik agrim oluyo yavas yavas başlayıp yumurta catlayana kadar agri siddetleniyo sonrasinda 2 gun daha ahri devam ediyo ayni sekilde akintilarim fazlalasiyor ve yumurta aki kivami oluyo sonrasinda azalma iki gun once yumurta catlamis haka akintim var ama çatladığı gunlerdeki kadar yoğun degil.
Simdi bu iyi bir durum mi kotu mu bilmiyorum niye benim bukadar uzun ageili surec geciyo gecen ay doktora gittim.
Alttan ultrasonda yumurtalıklarında kistlenme var cocuk icin sıkıntı cikarabilir demisti stajer doktor.hormon tahlili istedi sonuclarin ciktigi gun baska stajer doktor tahliller temiz birşeyin yok dedi ben kasik ağrılarımı deyince yumurtlama zamani olur ve kistlerin kotu olsaydi tahlilde cikardi dedi.
Daha onceleride doktora gittim onlarda kistlerimin olduğunu soylediler ama her kadinda oluşan adet kistleri dediler adet olunca gecer sonrasinda tekrar baslar birseyin yok dediler.
Sizce bu durum normal mi 1 hafta kadar kasik agrilari bugun tekrar ovu tsti yaptim subat ayinda ALLAH nasip ederse cocuk icin denemelere baslayacagim yumurta catladiktan sonra siliklesme olmus mu die bugun siliklesmis
Aynenn..İlk kızıma soldan ikinci kızıma sağdan yumurtladım bence bu harbi hurafe bence olay spermde bitiyo tabii Allahın izniyleAynen bende de oluyor canım anlattıkların..eğer üşütmüşsem ağrıyı kasıklarımda daha fazla hissediyorum o ay..ben çatladığım günü bile hissediyorum inan çünkü o gece kasık ağrısından yatamıyorum bile..ağrı kesici aldığım günler bile oldu inan..ben doktora gitmedim ama bir ebe arkadaşa sordum..oda aynen bazılarında çok hissediliyor dedi..Ayrıca sağdan yumurtlayın a erkek soldan yuöurtlayınca kız muhabbetini de bugün itibariyle çürüttüm nasış derseniz..ebe olan arkadaşım bir ay soldan bir ay sağdan yumurtlanır dedi:) yani o tez de çürüdü sevgili dostlar..zaten soldan yöuurtlayıp oğlu olan çok var
Klomen bitip ilk kontrole gittiğimde hep sağda oluşmuş 1 yumurtam oluyorCanım iki yumurtadan kastin catlayan iki yumurtamı? Cok cok yuksek ihtimal catlayan iki yumurtada döllenir belki sizinkilerin teki catlamistir. Ikiz olsa ne guzel olur dusunsene cift yumurta erkek bebekler. Bende tek yumurta ikizlerine üzülürüm kendinden birtane daha tipkinin aynisi ben olsam sinir olurdum ikizime :)))) hep isimleri karistirilir
Sanırım gerçek olan çatladığı an gerçekten yumurtanın döllenmesi..şanslıysan ve ylerin iyi koşuyorsa sanırım erkek oluyorbana bu mantıklı geliyor gerçektenAynenn..İlk kızıma soldan ikinci kızıma sağdan yumurtladım bence bu harbi hurafe bence olay spermde bitiyo tabii Allahın izniyle
Seninki over kistidirKizlar ben yumurtlamami ovu testu tutmasamda hissediyorum cunku bir hafta boyunca feci kasik agrim oluyo yavas yavas başlayıp yumurta catlayana kadar agri siddetleniyo sonrasinda 2 gun daha ahri devam ediyo ayni sekilde akintilarim fazlalasiyor ve yumurta aki kivami oluyo sonrasinda azalma iki gun once yumurta catlamis haka akintim var ama çatladığı gunlerdeki kadar yoğun degil.
Simdi bu iyi bir durum mi kotu mu bilmiyorum niye benim bukadar uzun ageili surec geciyo gecen ay doktora gittim.
Alttan ultrasonda yumurtalıklarında kistlenme var cocuk icin sıkıntı cikarabilir demisti stajer doktor.hormon tahlili istedi sonuclarin ciktigi gun baska stajer doktor tahliller temiz birşeyin yok dedi ben kasik ağrılarımı deyince yumurtlama zamani olur ve kistlerin kotu olsaydi tahlilde cikardi dedi.
Daha onceleride doktora gittim onlarda kistlerimin olduğunu soylediler ama her kadinda oluşan adet kistleri dediler adet olunca gecer sonrasinda tekrar baslar birseyin yok dediler.
Sizce bu durum normal mi 1 hafta kadar kasik agrilari bugun tekrar ovu tsti yaptim subat ayinda ALLAH nasip ederse cocuk icin denemelere baslayacagim yumurta catladiktan sonra siliklesme olmus mu die bugun siliklesmis
İnşaah csnım hepimizin gönlüne göre versin yaradanımKlomen bitip ilk kontrole gittiğimde hep sağda oluşmuş 1 yumurtam oluyor
2. Kontrolde sağdaki çatlamış soldaki içinde çatlatma iğnesi veriyor Dr
Bende kendiliğinden çatlayan tuttuysa buda tutmasin diye geçen ay iğne yaptırmadim
Klomen tedavisinde çoğul gebelik ihtimali yüksek..
Bu ay iğne alacam
olmuyor ne kendiliğinden ne tedaviyle
En azından keşke iğne yaptirsaydim dememek için alacam
Bende ikiz olmuşken birbirine tıpatıp benzeyen olsun hatta arada karıştırıyim isterim
Yada bana sorsalar nasıl birbirinden ayırt ediyorsun diye
Bende ben onların annesiyim ben bilirim derim havamida atarim
Tek yumurta ikizi erkek bebekleri buldumda havami bile attim beş dakikada
Ayyy valla şaka bir yana hayali bile güzeldi
İçim kıpır kıpır oldu
Siz hamilesiniz..inşallah rabbim önce sizin gonlunuzdekini versin
Bizede hamilelik nasip etsin
Esimin başının etini yedim bu ay Muhammed duasını okuyacak
Over kist yüzde sivilcelenmede yapıyor öyle bir şikayetin varsa kesin öyledir..var olan yok olan cinstenSeninki over kistidir
Bazen bende de oluşuyor ..kist olunca tedaviye ara veriyoruz
Birdahaki adetimde kistlerim kendiliğinden gitmiş oluyor
Bende buna katılıyorum canımSanırım gerçek olan çatladığı an gerçekten yumurtanın döllenmesi..şanslıysan ve ylerin iyi koşuyorsa sanırım erkek oluyorbana bu mantıklı geliyor gerçekten
Bu 3. Klomen tedavimOver kist yüzde sivilcelenmede yapıyor öyle bir şikayetin varsa kesin öyledir..var olan yok olan cinsten
OZaman gelsin erkek bebişlerrrr:)Bende buna katılıyorum canım
Amin canım cümlemize inşallah:) Tedbir ve dua bizden Takdir Allahtan.OZaman gelsin erkek bebişlerrrr:)
Seninki over kistidir
Bazen bende de oluşuyor ..kist olunca tedaviye ara veriyoruz
Birdahaki adetimde kistlerim kendiliğinden gitmiş oluyor
Amiin Allah razi olsun. Nasip olur insallah canim hic bilemezsin. Insallah rabbim tez zamanda gönlündekini nasip etsinKlomen bitip ilk kontrole gittiğimde hep sağda oluşmuş 1 yumurtam oluyor
2. Kontrolde sağdaki çatlamış soldaki içinde çatlatma iğnesi veriyor Dr
Bende kendiliğinden çatlayan tuttuysa buda tutmasin diye geçen ay iğne yaptırmadim
Klomen tedavisinde çoğul gebelik ihtimali yüksek..
Bu ay iğne alacam
olmuyor ne kendiliğinden ne tedaviyle
En azından keşke iğne yaptirsaydim dememek için alacam
Bende ikiz olmuşken birbirine tıpatıp benzeyen olsun hatta arada karıştırıyim isterim
Yada bana sorsalar nasıl birbirinden ayırt ediyorsun diye
Bende ben onların annesiyim ben bilirim derim havamida atarim
Tek yumurta ikizi erkek bebekleri buldumda havami bile attim beş dakikada
Ayyy valla şaka bir yana hayali bile güzeldi
İçim kıpır kıpır oldu
Siz hamilesiniz..inşallah rabbim önce sizin gonlunuzdekini versin
Bizede hamilelik nasip etsin
Esimin başının etini yedim bu ay Muhammed duasını okuyacak
Over kist yüzde sivilcelenmede yapıyor öyle bir şikayetin varsa kesin öyledir..var olan yok olan cinsten
Hayır canımPeki zararlı bir kistmi cocuk icin
Klomeni Dr kontrolünde kullanabilirsinBu arada kizlar klomeni doktor önerisiyle mi kullaniyosunuz simdi ben cocuk istiyorum die gitmedim doktora hic gitsem miki sonucta bir kizim var cok sukur hic korunmasiz iloskim olmadi 20 aydir hani demiyorum da olmuyor diyemem ikiz bebek icin kullanmalimiyin simdi
Amin cnmAmiin Allah razi olsun. Nasip olur insallah canim hic bilemezsin. Insallah rabbim tez zamanda gönlündekini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?