- 16 Ağustos 2017
- 235
- 431
- 33
- 45
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.841
Sonuna kadar katiliyorum yazdiklariniza 2 tane cocugum var ve daha 1 tokat bile atmadim sinir olmuyormuyum elbetteki oldugum anlar oluyor hemen uzaklasiyorum oradan yada kizlarima diyorum odana git diye ama siddet asla kabul edilemez yapmayin ya lutfenLutfen yalvariyorum yavrularimizi savunmasiz o minik bedenlerin canlarini yakmayalim. Ben dayanamiyorum sinirliysek bos bir odaya geçip cocugumuz duymadan bagiralim çağıralım sinirimizi atalim ama vurmayalım. Onlar cok minik bilmiyorlar anlamıyorlar herturlu yaramazlik haklari bizde birzamanlar onlar gibiydik
Inşallah canim hamilesindir yoksa bu kocayı bi daha kandiraman
Hayır cnm daha yeni keseyi gördükBende kizlarima hamileyken erik yerdim hep normalde hic yemem sevmemcinsiyeti belli mi bebeginizin
Dovmuyorum ya bu dövmek kelimesi yanlış anlaşıldı sanırım ben ona sinirleniyorum kızıyorum anlaminda demek istedimLu
lutfen kizinizi dovmeyin sebep ne olursa olsun horminlar vs.evet sinir yapabilir ama lutfen cocuklara el kaldirmayalim bir sekilde telkin edin kendinizi cok uzuldum okuyunca
hayir yanlis anladin iki yumurta olursa ikiz olur yani ikisi ayni gunde catlayabilirbirbirinden bağımsız farklı günlerde çalabilir anlatabildim yumurtalar aynı gün çatlasa aynı cinsiyet olur diye biliyorumYumurta iki olunca da mı kız olıyomuş aa bunu ilk defa duyuyorum çok şaşırdım
Canim çat olduğunu nasıl anladın dr takibi yoksa akıntı takibimi korunmasız tek ilişki yasasında akıntı nasıldı bahsedermisinEvet canım yumurtlama günü tek ilişki yaşadım, ondan önce hep korunmalı ilişki yaşadım. Yumurtlama gününden iki gün önce korunmalı ilişki yaşamıştım en son. Tam yumurtlama günü korunmasız tek ilişkiyle hamile kaldım. Perhiz 2 gün oluyor sanırım bu durumda. Hamileliğim kesinleşene kadar da korunmasız ilişki yaşamadım, eğer hamileligim kesinleşmeseydi tekrar korunmasız ilişki için bir daha ki yumurtlama günümü beklicektim yani. Bu şekilde yaptım
Kiz benimkini şimdi yapalım diyim hiç durmaz valla adam dünden razı oğlanı bulmayaayyy güldürdün beni cnm aynen kandıramam çok fenaaa.
Agzin bal yesin emiiUyku ve halsizlik yasayan akrabalarimin hep oglu oldu cnm :)
Dolleyen spermle ilgili degilmi canım cinsiyetEğer yum biri bugün çatladı diyelim diğeri bir gün sonra catlayabilir bu durumda farklı cinsiyet olabilir
Benimkiler birbirinden bağımsız catladilarhayir yanlis anladin iki yumurta olursa ikiz olur yani ikisi ayni gunde catlayabilirbirbirinden bağımsız farklı günlerde çalabilir anlatabildim yumurtalar aynı gün çatlasa aynı cinsiyet olur diye biliyorum
Canım doktor takibi yaptırmadım, akıntım oluyordu ve ateşimi ölçüyordum, ilişkiden önce ateşim 35.8 di, sonrasında 36.7 oldu. Heralde o sırada çatladı sanırım yumurtam, tam çatladığı anda korunmasız ilişkim oldu. Ben 27, 28 günde bir adet oluyorum, adetimin 13.gününü 14 gününe bağlayan gece saat 1 de oldu. Ve tek korunmasız denemeyle hamile kaldım, çok şükür Allaha. Sonrasında sagima yattim ve yarım saat hiç kalkmadım, bol bol da dua ettim bu kadar canımCanim çat olduğunu nasıl anladın dr takibi yoksa akıntı takibimi korunmasız tek ilişki yasasında akıntı nasıldı bahsedermisin
Canım iki yumurtadan kastin catlayan iki yumurtamı? Cok cok yuksek ihtimal catlayan iki yumurtada döllenir belki sizinkilerin teki catlamistir. Ikiz olsa ne guzel olur dusunsene cift yumurta erkek bebekler. Bende tek yumurta ikizlerine üzülürüm kendinden birtane daha tipkinin aynisi ben olsam sinir olurdum ikizime :)))) hep isimleri karistirilirDolleyen spermle ilgili degilmi canım cinsiyet
Benim ilk kizimda iki yumurtam vardı teki tuttu
Ablamın gelinide iki yumurtası vardı teki dollendi erkek bebek bekliyor şimdi
Bide ben klomen kullandığım için her ay 2 yumurtam oluşuyor
İkiz olur diye korkuyorum
Bide ikiz olacaksa tek yumurta ikizini severim
Çift yumurta ikizi olup bir kız bir erkek te var
Yani herşey dolleyen spermle ilgili bence
canim ateşin bir gundemi düşüp yükseldi akıntı sıvı su gibi miydi yoksa yumurta akı gibi miydi çok soru sordum canimCanım doktor takibi yaptırmadım, akıntım oluyordu ve ateşimi ölçüyordum, ilişkiden önce ateşim 35.8 di, sonrasında 36.7 oldu. Heralde o sırada çatladı sanırım yumurtam, tam çatladığı anda korunmasız ilişkim oldu. Ben 27, 28 günde bir adet oluyorum, adetimin 13.gününü 14 gününe bağlayan gece saat 1 de oldu. Ve tek korunmasız denemeyle hamile kaldım, çok şükür Allaha. Sonrasında sagima yattim ve yarım saat hiç kalkmadım, bol bol da dua ettim bu kadar canım
Bir ay boyunca tek korunmasizmi oldu yani tek ilişki diğerleri korunmaliCanım doktor takibi yaptırmadım, akıntım oluyordu ve ateşimi ölçüyordum, ilişkiden önce ateşim 35.8 di, sonrasında 36.7 oldu. Heralde o sırada çatladı sanırım yumurtam, tam çatladığı anda korunmasız ilişkim oldu. Ben 27, 28 günde bir adet oluyorum, adetimin 13.gününü 14 gününe bağlayan gece saat 1 de oldu. Ve tek korunmasız denemeyle hamile kaldım, çok şükür Allaha. Sonrasında sagima yattim ve yarım saat hiç kalkmadım, bol bol da dua ettim bu kadar canım
Ateşini nasıl ve nereden olctunCanım doktor takibi yaptırmadım, akıntım oluyordu ve ateşimi ölçüyordum, ilişkiden önce ateşim 35.8 di, sonrasında 36.7 oldu. Heralde o sırada çatladı sanırım yumurtam, tam çatladığı anda korunmasız ilişkim oldu. Ben 27, 28 günde bir adet oluyorum, adetimin 13.gününü 14 gününe bağlayan gece saat 1 de oldu. Ve tek korunmasız denemeyle hamile kaldım, çok şükür Allaha. Sonrasında sagima yattim ve yarım saat hiç kalkmadım, bol bol da dua ettim bu kadar canım
Cıvık uzayan beyaz bir akintiydı canım, akintimin olduğu sıralarda oldu yani. Ateşimi devamlı hergün ölçüyordum ve bir taraftandan da adetimin 13.gününü bekliyordum bilerek. Normalde 36.5 çıkan ateşim o gün 35.8 çıkmıştı dil altından ölçüyordum,tam o gün eşime dedim bugün yumurtlama günüm hamile kalma ihtimalim yüksek bugünü kaçırmayalım dedim, gece saat 1 de 14.güne girmiştik artık ve ilk korunmasız denemem oldu ve tek seferde hamile kaldım çok şükür AllahaC
canim ateşin bir gundemi düşüp yükseldi akıntı sıvı su gibi miydi yoksa yumurta akı gibi miydi çok soru sordum canim
Dil altından ölçtüm canım oturarak. Aklıma geldikçe ölçtüm otomatik ölçüm yapan cihazlaAteşini nasıl ve nereden olctun
Aynen canım tek bir sefer korunmasız ilişkim oldu ve hamile kaldım diğerleri korunmalı. Hamileligim kesinleşene kadar da korunmalıydı. Eger hamile kalmasaydım korunmasız ilişki için bir sonraki yumurtlama günümü beklicektim. Ama tek seferde oldu şükürBir ay boyunca tek korunmasizmi oldu yani tek ilişki diğerleri korunmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?