Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bence doktor sana kız diyerek şaka yapmış, pipiyi sana da göstermiş sonuçta, erkek bence bebegin

Canım bence doktor sana kız diyerek şaka yapmış, pipiyi sana da göstermiş sonuçta, erkek bence bebegin
Ama sonra düzeltirdi düzeltmedi vurgulayarak kız dedi çokta emin yani. Bide bu görüntüde durdurup söyledi kız diye. Bu haftalrda kızların bacak arası böyle oluyo demekki ayrıntılıyı beklicem inşallah bakalım

Ben daha geçen gün pazartesi günü doktora gittiğimizde 12 hafta 3 günlüktü bebeğim ve doktora sorduğumda ekrandan pipiyi gösterdi erkeğe benziyor dedi, büyük ihtimal erkek gibi dedi,2 hafta sonra tekrar gitcem 14 kusur haftalık olcam netleşcek cinsiyeti. Senin doktor bir tuhafmış pipiyi gösterip kız demesi falan çok tuhaf, emin olmak için bekle o zaman canım ya da başka doktora görün

ben kız mı hocam dedim annesi kız diyosa kızdır dedi ve baktı kız dedi tuhaf mı yoksa kız dediğim için mi kız dedi anlamadım 12 haftalıkken erkek demişti. Hatta dedim 12 haftalıkken erkek demiştiniz şlk haftalar kızlarda da erkeklerde de benzer çıkkntı oluyor ama burda net kız dedi hayırlısı olsun hakkımızda sende gittiğinde pipisini çekerse beni etiketle olr mu aynı mı bakalım

Başka doktorada görün, ben olsam sabredip bekleyemem. 2 hafta bile beklemek zor geliyor bana
Sorma benim içinde öyle ama eşim sürekli ultrosona girmemi istemiyo malesef kendi kulaklarıyla kesin kız diye duydu artık kontrolden kontrole gideriz oda merak ediyodu çünkü cinsiyeti öğrendik sevine sevine geldi eve ayrıntılıya bakalım değişecek mi yoksa erkek mi olacak soru işaretleriyle beklerim

Canım erkeğin çikintisı kızlara göre daha fazla oluyor ve dik oluyor. Paralel bir çikintiysa kız, dik şekildeyse erkek. Benim bildiğin havadaydı pipisi dik şekildeydi, inşallah değişmez. Korkuttun beni ya

Beklemek çok zor ya Allah sabır versin sana. Bebeğin yandan çekilmiş pipili hali yok mu canım sende, o zaman çıkıntı çok mu paralel mi daha çok belli olur

Canım erkeğin çikintisı kızlara göre daha fazla oluyor ve dik oluyor. Paralel bir çikintiysa kız, dik şekildeyse erkek. Benim bildiğin havadaydı pipisi dik şekildeydi, inşallah değişmez. Korkuttun beni ya
Korkma canım inşallah değişmez ama değişirsede bi kızın olur ilk erkek dememişmiydin ikisininde tadına bakmış olursun

Beklemek çok zor ya Allah sabır versin sana. Bebeğin yandan çekilmiş pipili hali yok mu canım sende, o zaman çıkıntı çok mu paralel mi daha çok belli olur
Yandan hali yok canım doktor vermedi bacak arasını ve yüzüne elini koymuş bebişim onları verdi. Çok haretliydi zaten bacaklarını hemen açtı hiç nazlanmadı bugün

Korkma canım inşallah değişmez ama değişirsede bi kızın olur ilk erkek dememişmiydin ikisininde tadına bakmış olursun
Benim hayalim 2 erkek canım ya, Allah ilerde 3.yü nasıl eder mi etmez mi bilmiyorum. Ama hayalim bu şekilde iki delikanlım olsun istiyom Allahın izniyle. Oğlumda da 12 haftalıkken öğrenmiştim cinsiyetini ve değişmedi,erkek denilirse kolay kolay değişmiyor diye biliyorum ben, birde doktorun tecrübesiyle de alakalı

İnşallah gönlünden geçen olur canım evet bende değişmiyo biliyodum doktorumuzun yaşıda var aslınsa 12 haftalıkken erkek demişti bizede şimdi kız diyince ne yalan söyleyeyim şaşırdım erkeğe alıştırmıştım kendşmi. İlk evlat ayırt etmiyorum elbette sağlıklı çok şükür ama yinede şoklandım bide tamamen erkek belirtileri vardı bende ona rağmen kız çıktı hayırlısı bakalım ayrıntılıyı beklicem

Amin canım.Bence senin doktorun yaşından dolayı gözleri bozulmuş yanlış görüyor, sen kıza çok alıştırma kendini. Benim doktor en fazla 35 yaşındadır genç daha ama çok tecrübeli, izmirin en iyi doktorlarından, yine bir 10 senelik tecrübesi vardır,gözleri iyi görüyor, çok geleni hastası var kapıda kuyruk oluyor insanlar, herkes çok memnun.Hayırlısı bakalım

Kız yaşlı dediysem 40 vardır bana göre yaşlı beyaz saçlı top sakallı biri ben ayrıntılıya kadar kızım olcakmış gibi durayım da sonra tekrar şoklanmayayım hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Saçı gözüne girmiştir net görememistirBen bile burdan gördüm senin bebegin pipisini hayret ettim cidden.Şoklanmak kötü birşey hayırlısı. Ne zaman gitcen tekrar, haber ver bana merak ettim canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…