- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.961
Burda net göremedim canımEki Görüntüle 2092215 15+3 haftalık bi bu var
Bende tek çıktı erkek dedi ama henüz kesin degilCinsiyette şuna bir bakalım mı tekrar.
Yaş+hamile kaldığın ay- 9 tek sayı çıkarsa erkekçift çıkarsa koz sanki bu tutuyomu ne ya
Seninde inşallah canım benim :)Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Çok teşekkür ederim canım haklısın biraz daha beklemem gerekDaha erken canim en erken 10.hafta cunku ancak sekilleniyi. Simdi iki cinste hemen hemen ayni sekil
Arkadasim isin ehli doktorlardir onlarin dediklerine burda farkli yorum yapiliyor 16.haftadasin sence yanilma payi varmi? Yani ultrasyon goruntulerini yorumlayan doktorun yanlis gormus o pipi diyen arkadas komiksin cidden. Kesinlik vermediyse bir iki hafta sonra git cikolata yemegi ihmal etme ama :))Ama sonra düzeltirdi düzeltmedi vurgulayarak kız dedi çokta emin yani. Bide bu görüntüde durdurup söyledi kız diye. Bu haftalrda kızların bacak arası böyle oluyo demekki ayrıntılıyı beklicem inşallah bakalım
Elbette yanılma payı var eşimi arkadaşına yüzdeyüz kız dediler 30. Haftaya kadar tayini çıktı gittiği yerde erkek olduğu ortaya çıktı. Ayrıntıda bile kız demişlerdi. Şuan kız dedik biz bekleyin alışveriş yapmayın dio bizim başımıza geldi diyo. Dayımında aynı şey oldu 2 oğlu var 3. yü kız bekliyodu 6. Aya kadar kız dediler sonrası erkek çıktı. Yanılma payı her türlü oluyo kesin diye birşey yok. Kız istemediğimden değil ilk evladım başımın üstüne onun o hareketlerini görünce ultrosonda duygulandım. Rabbim sağlıkla versin inşallah..Arkadasim isin ehli doktorlardir onlarin dediklerine burda farkli yorum yapiliyor 16.haftadasin sence yanilma payi varmi? Yani ultrasyon goruntulerini yorumlayan doktorun yanlis gormus o pipi diyen arkadas komiksin cidden. Kesinlik vermediyse bir iki hafta sonra git cikolata yemegi ihmal etme ama :))
16.haftada artık kesinlesiyor tabi benim iki kizimada 16 da kız dedi bi yanılma olmadı bunda 16 yi bekleyemiyorum beklesem 16 da kesin birsey ogrenecegimdeArkadasim isin ehli doktorlardir onlarin dediklerine burda farkli yorum yapiliyor 16.haftadasin sence yanilma payi varmi? Yani ultrasyon goruntulerini yorumlayan doktorun yanlis gormus o pipi diyen arkadas komiksin cidden. Kesinlik vermediyse bir iki hafta sonra git cikolata yemegi ihmal etme ama :))
Annelik ne güzel bir duygu değilmi Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin inşallahElbette yanılma payı var eşimi arkadaşına yüzdeyüz kız dediler 30. Haftaya kadar tayini çıktı gittiği yerde erkek olduğu ortaya çıktı. Ayrıntıda bile kız demişlerdi. Şuan kız dedik biz bekleyin alışveriş yapmayın dio bizim başımıza geldi diyo. Dayımında aynı şey oldu 2 oğlu var 3. yü kız bekliyodu 6. Aya kadar kız dediler sonrası erkek çıktı. Yanılma payı her türlü oluyo kesin diye birşey yok. Kız istemediğimden değil ilk evladım başımın üstüne onun o hareketlerini görünce ultrosonda duygulandım. Rabbim sağlıkla versin inşallah..
Yok cnm biraz kullanacaksın ki iyice alkali olsun.Kullanıp hemen ilişkiye girsek acaba? 14 gün mü kullanmakıymışız
Kasılma olabilir bunu doktorunla paylaşmanda fayda var cnm. Benim de vardı ama benim 12. haftada başladı ve çok fazla idi. Doktorum ilaç başlamıştı.Günaydın hanımlar uykuda sağdan sola dönerken karnima kramp giriyor bu haftada normalmi sizce
Kasılma gibi değilde kramp gibi ama ayrıca kasılma gibi sertlikte oluyor bugün doktora gideceğim sorayım bakalım ne diyecek :)Kasılma olabilir bunu doktorunla paylaşmanda fayda var cnm. Benim de vardı ama benim 12. haftada başladı ve çok fazla idi. Doktorum ilaç başlamıştı.
Evet dediğin gibi sertlik oluyor benim de öyleydi hatta doktor muayene ederken olmuştu ben ne olduğunu bilmediğim için bu ney ki sürekli oluyor demiştim doktor da kasılma demişti. Tarif ettiğin gibi ağrı ve sertlik oluyordu. Git doktora kesin cnm Allah'a emanet olunKasılma gibi değilde kramp gibi ama ayrıca kasılma gibi sertlikte oluyor bugün doktora gideceğim sorayım bakalım ne diyecek :)
Ay canım benim çok üzüldüm inşallah düzelir bol bol dua et ümitsizliğe kapilmaHerkese merhaba. Bugun ilk kontrolümüze gittik. Malesef durum pek ic acici degil moralim cok bozuk cok agladim. Normalde 6+6 haftalik olmasi gerekirdi 4+4 dedi. Kese düzensizliği ve kanama alani var dedi. Kanaman olabilir dedi. Ben kalp atisini duymayi bebişimi gormeyi umit ederken bunlarla karsilastim takip edilecek durum. Bu konuda bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan arkadaslardan tecrubelerini paylasmalarini isterim.
Ayy kuzum ya çok üzüldüm.rabbim hayırlara çıkarsın ınş. seni dua etmekten başka ne gelir elden herşey rabbimden.ınş gelişir Allah in izniyle.ağlama yıpratma kendini nolur.ilaç verdi mi beta hcg baktirdimiHerkese merhaba. Bugun ilk kontrolümüze gittik. Malesef durum pek ic acici degil moralim cok bozuk cok agladim. Normalde 6+6 haftalik olmasi gerekirdi 4+4 dedi. Kese düzensizliği ve kanama alani var dedi. Kanaman olabilir dedi. Ben kalp atisini duymayi bebişimi gormeyi umit ederken bunlarla karsilastim takip edilecek durum. Bu konuda bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan arkadaslardan tecrubelerini paylasmalarini isterim.
Öğleden sonra bakilacak tahlil sonucuna. Kan tahlili verdim. ilac vermedi cnm. Yorumlara bakiyorum kese bozuklugu olanin sonu kürtajla bitmis. Cok korkuyorum.Ayy kuzum ya çok üzüldüm.rabbim hayırlara çıkarsın ınş. seni dua etmekten başka ne gelir elden herşey rabbimden.ınş gelişir Allah in izniyle.ağlama yıpratma kendini nolur.ilaç verdi mi beta hcg baktirdimi
Hiç belli olmaz dur bakalım hersey rabbimden sen yine sabırla bekle hemen kürtaj filan derselerde bekle gelicekse kendi gelir zaten kanama kutaj beni de çok korkutuyor ınş gerek kalmaz Allah in izniyleÖğleden sonra bakilacak tahlil sonucuna. Kan tahlili verdim. ilac vermedi cnm. Yorumlara bakiyorum kese bozuklugu olanin sonu kürtajla bitmis. Cok korkuyorum.
Sen Internete bakıp korkutma kendini inşallah öyle olmaz Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin inşallahÖğleden sonra bakilacak tahlil sonucuna. Kan tahlili verdim. ilac vermedi cnm. Yorumlara bakiyorum kese bozuklugu olanin sonu kürtajla bitmis. Cok korkuyorum.
Cnm çok üzüldüm Rabbim inşallah korusun sizi. Üzme kendini lütfen sabırla bekle belki gelişir. Allah'tan ümit kesilmez dua edelim bol bol. Kan sonuçların çıkınca bize de haber ver. Sabırla beklemekten başka çare yok cnm. Allah'a emanet olunHerkese merhaba. Bugun ilk kontrolümüze gittik. Malesef durum pek ic acici degil moralim cok bozuk cok agladim. Normalde 6+6 haftalik olmasi gerekirdi 4+4 dedi. Kese düzensizliği ve kanama alani var dedi. Kanaman olabilir dedi. Ben kalp atisini duymayi bebişimi gormeyi umit ederken bunlarla karsilastim takip edilecek durum. Bu konuda bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan arkadaslardan tecrubelerini paylasmalarini isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?