- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #39.981
Hayirlisi canimHerkese merhaba. Bugun ilk kontrolümüze gittik. Malesef durum pek ic acici degil moralim cok bozuk cok agladim. Normalde 6+6 haftalik olmasi gerekirdi 4+4 dedi. Kese düzensizliği ve kanama alani var dedi. Kanaman olabilir dedi. Ben kalp atisini duymayi bebişimi gormeyi umit ederken bunlarla karsilastim takip edilecek durum. Bu konuda bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan arkadaslardan tecrubelerini paylasmalarini isterim.
Canim hayırlısı inşallah gelişir bebeğin canim bende aynı şeyleri yıllar öncesinde yaşamıştım zor durum inşallah bebeğin senle olur canını sıkma allah ima bırak aglaamanın hiçbirşey faydası yok dua etHerkese merhaba. Bugun ilk kontrolümüze gittik. Malesef durum pek ic acici degil moralim cok bozuk cok agladim. Normalde 6+6 haftalik olmasi gerekirdi 4+4 dedi. Kese düzensizliği ve kanama alani var dedi. Kanaman olabilir dedi. Ben kalp atisini duymayi bebişimi gormeyi umit ederken bunlarla karsilastim takip edilecek durum. Bu konuda bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan arkadaslardan tecrubelerini paylasmalarini isterim.
Canım doktorun kim hangi hastane bende izmirdeyim merak ettimAmin canım.Bence senin doktorun yaşından dolayı gözleri bozulmuş yanlış görüyor, sen kıza çok alıştırma kendini. Benim doktor en fazla 35 yaşındadır genç daha ama çok tecrübeli, izmirin en iyi doktorlarından, yine bir 10 senelik tecrübesi vardır,gözleri iyi görüyor , çok geleni hastası var kapıda kuyruk oluyor insanlar, herkes çok memnun.Hayırlısı bakalım
hayirlisi olsun gönlünüzden gecen nasip olir insallah normal hamilelik icin mi calistiniz yoksa ovu testiyle mi takip yaparak hamile kaldinKorkma canım inşallah değişmez ama değişirsede bi kızın olur ilk erkek dememişmiydin ikisininde tadına bakmış olursun
Turgutlu Devlet hastanesine gidiyom canım.Yıllarca izmir de çalışmış bir doktor. Doktorun adını söyleyebiliyor muyuz bilmiyorum kiCanım doktorun kim hangi hastane bende izmirdeyim merak ettim
Herkese merhaba. Bugun ilk kontrolümüze gittik. Malesef durum pek ic acici degil moralim cok bozuk cok agladim. Normalde 6+6 haftalik olmasi gerekirdi 4+4 dedi. Kese düzensizliği ve kanama alani var dedi. Kanaman olabilir dedi. Ben kalp atisini duymayi bebişimi gormeyi umit ederken bunlarla karsilastim takip edilecek durum. Bu konuda bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan arkadaslardan tecrubelerini paylasmalarini isterim.
Tamm canim sağol bana uzak kaliyorTurgutlu Devlet hastanesine gidiyom canım.Yıllarca izmir de çalışmış bir doktor. Doktorun adını söyleyebiliyor muyuz bilmiyorum ki
Ya ben moral vermek maksatında yazdım. Ve gerçekten pipi resmi görülüyor ayrıca. Sana gık diyen yok benle niye uğraşıyon. Çevrede çok var öyle 6.ayına kadar kız denilip oğlan çıkanlar,oğlan doğanlar. Sözde onlarda işin ehli doktorlar ama yanılanlar çıkabiliyor. Niye bu kadar kalp kırıcısın. Bir insanla gülüp 5 dakka mutlu olmam seni niye rahatsız etti bu kadar. Morale de ihtiyacımız var.Arkadasim isin ehli doktorlardir onlarin dediklerine burda farkli yorum yapiliyor 16.haftadasin sence yanilma payi varmi? Yani ultrasyon goruntulerini yorumlayan doktorun yanlis gormus o pipi diyen arkadas komiksin cidden. Kesinlik vermediyse bir iki hafta sonra git cikolata yemegi ihmal etme ama :))
Evet 16.haftada kesinleşiyor normalde. Ama yinede 6 aya kadar kız denilip oğlan doğanlar oluyor. Bunlar tatlı beklemeler. Allah gönlüne göre versin canım16.haftada artık kesinlesiyor tabi benim iki kizimada 16 da kız dedi bi yanılma olmadı bunda 16 yi bekleyemiyorum beklesem 16 da kesin birsey ogrenecegimde
Çok sevindim canım, Sağ salim kucağına al inşallah:)Merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördükçok şükür
Merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördükçok şükür
Aynen sana katılıyorum canım. Yanılma payı illaki oluyor. Ben seni çok sevdim. Senin için dua ediyorum. İnşallah oğlun olur:)Elbette yanılma payı var eşimi arkadaşına yüzdeyüz kız dediler 30. Haftaya kadar tayini çıktı gittiği yerde erkek olduğu ortaya çıktı. Ayrıntıda bile kız demişlerdi. Şuan kız dedik biz bekleyin alışveriş yapmayın dio bizim başımıza geldi diyo. Dayımında aynı şey oldu 2 oğlu var 3. yü kız bekliyodu 6. Aya kadar kız dediler sonrası erkek çıktı. Yanılma payı her türlü oluyo kesin diye birşey yok. Kız istemediğimden değil ilk evladım başımın üstüne onun o hareketlerini görünce ultrosonda duygulandım. Rabbim sağlıkla versin inşallah..
Tamam canım. Allah gönlüne göre versin inşallah canımTamm canim sağol bana uzak kaliyor
Ilk önce sana hassasiyetin için çok teşekkür ederim geçenlerde yanlış anlasildim bir tek sen sesini cikardin iyiki varsınSiz neler yapmistiniz erkek bebek icin yaptığınız seyler varmi acaba
Geçmiş olsun CNm inşallah herşey yolunda gider sıkma canını ilaç verdi mi drHerkese merhaba. Bugun ilk kontrolümüze gittik. Malesef durum pek ic acici degil moralim cok bozuk cok agladim. Normalde 6+6 haftalik olmasi gerekirdi 4+4 dedi. Kese düzensizliği ve kanama alani var dedi. Kanaman olabilir dedi. Ben kalp atisini duymayi bebişimi gormeyi umit ederken bunlarla karsilastim takip edilecek durum. Bu konuda bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan arkadaslardan tecrubelerini paylasmalarini isterim.
Ilk önce sana hassasiyetin için çok teşekkür ederim geçenlerde yanlış anlasildim bir tek sen sesini cikardin iyiki varsın
Ben regli bitiminin ertesi günü kaldım planlı bir hamilelik değildi hamilelikten sonra burayı kesfettim :) bol dua ediyorum 2 kizim var Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Hadi gözün aydın aydın canım darısı başımıza ınşMerhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördükçok şükür
Aminnnnn canımHadi gözün aydın aydın canım darısı başımıza ınş
Ayy çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize olsun inşallah.Merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördükçok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?