Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayirlisi canim
Canim hayırlısı inşallah gelişir bebeğin canim bende aynı şeyleri yıllar öncesinde yaşamıştım zor durum inşallah bebeğin senle olur canını sıkma allah ima bırak aglaamanın hiçbirşey faydası yok dua et

Canım doktorun kim hangi hastane bende izmirdeyim merak ettim

Ovu testi kullandıniz mi canm
Korkma canım inşallah değişmez ama değişirsede bi kızın olur ilk erkek dememişmiydin ikisininde tadına bakmış olursun
hayirlisi olsun gönlünüzden gecen nasip olir insallah normal hamilelik icin mi calistiniz yoksa ovu testiyle mi takip yaparak hamile kaldin

Canm nasibi varsa ne olursa olsun Rabbim bir sekilde yoluna koyup sana kavuşturur sen bol bol dua et insallah allahin izniyle yoluna girer hersey hakkinda hayirlisi

Ya ben moral vermek maksatında yazdım. Ve gerçekten pipi resmi görülüyor ayrıca. Sana gık diyen yok benle niye uğraşıyon. Çevrede çok var öyle 6.ayına kadar kız denilip oğlan çıkanlar,oğlan doğanlar. Sözde onlarda işin ehli doktorlar ama yanılanlar çıkabiliyor. Niye bu kadar kalp kırıcısın. Bir insanla gülüp 5 dakka mutlu olmam seni niye rahatsız etti bu kadar. Morale de ihtiyacımız var.

16.haftada artık kesinlesiyor tabi benim iki kizimada 16 da kız dedi bi yanılma olmadı bunda 16 yi bekleyemiyorum beklesem 16 da kesin birsey ogrenecegimde
Evet 16.haftada kesinleşiyor normalde. Ama yinede 6 aya kadar kız denilip oğlan doğanlar oluyor. Bunlar tatlı beklemeler. Allah gönlüne göre versin canım

Siz neler yapmistiniz erkek bebek icin yaptığınız seyler varmi acaba
Merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördük çok şükür

Aynen sana katılıyorum canım. Yanılma payı illaki oluyor. Ben seni çok sevdim. Senin için dua ediyorum. İnşallah oğlun olur:)

Siz neler yapmistiniz erkek bebek icin yaptığınız seyler varmi acaba
Ilk önce sana hassasiyetin için çok teşekkür ederim geçenlerde yanlış anlasildim bir tek sen sesini cikardin iyiki varsın
Ben regli bitiminin ertesi günü kaldım planlı bir hamilelik değildi hamilelikten sonra burayı kesfettim :) bol dua ediyorum 2 kizim var Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun CNm inşallah herşey yolunda gider sıkma canını ilaç verdi mi dr

Nedemek canim bazen boyle durumlarda dogru gördüğüm şeyde kendimi karsimdaki kisinin yerine koyuyorum olmak istemedigim durum oldugu icin dayanamayip ses cikardigim durumlar olur gercek hayatta da boyleyim

Sizin ya adet bitiminden sonra yumurtlama gunleriniz yada adet bitiminden sonra kalan yumurtalar dollenmis olabilir.

Mesela bazi arkadaslar yazmisti kiz bebek icin esinin ilk bosalmasi dışa ikincisi içe diue benim esimin erken bosalma problemi var buyuzden ilki hep disa olur genelde ikincisi içe olur

Ilk evlendigimiz zaman korunmuyirdum eşim yins böyleydi ve kizima hamile kaldim ikinci cocuk icin subati bekliyorum ovu testi ile onve yumurtlamami takip edip ve ilk bosalmayla tutturabilecekmiyim bakalim.

Tabi tedbir bizden takdir allahtan oyle yapip erkek bebeği tutturanazsam pek boyle seylerin dogruluguna inanmam sanirim

Sizde hayirlisiyla bebisini kavusmak nasip olsun sağlıklı büyütursunuz insallah

Merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördük çok şükür
Hadi gözün aydın aydın canım darısı başımıza ınş

Ayy çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…