- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.001
Su an kaç+ sin canım bende 10 gün sonra bidaha gidiyim diyorum meraktanAminnnnn canım
13+5 imSu an kaç+ sin canım bende 10 gün sonra bidaha gidiyim diyorum meraktan
Amin inşallah canim Rabbim hepimizin muradini nasip etsin inşallahAyy çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. Darısı bize olsun inşallah.
Ay o günler hiç geçmek bilmezKızlar benim de net sonucu öğrenmeme 10 gün kaldı inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Günler geçmiyor
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede kısmet olsun inşallahMerhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördükçok şükür
Doktor erkeğe benziyor dedi ama net sonucu öğrenmeden içim rahat etmicek. 14 hafta 3 günlük olunca tekrar doktora gitcem o zaman netleşcek Allahın izniyle. Uyuyamıyom meraktan ya. Allah seninde gönlündekini versin canım:)Ay o günler hiç geçmek bilmez
Benim haftaya devlette randevum var 14+2 oluyorum 14 te daha kesin oluyormus değilmi senin ilk cocukmuDoktor erkeğe benziyor dedi ama net sonucu öğrenmeden içim rahat etmicek. 14 hafta 3 günlük olunca tekrar doktora gitcem o zaman netleşcek Allahın izniyle. Uyuyamıyom meraktan ya. Allah seninde gönlündekini versin canım:)
Amin Rabbim hepimizin gonlundeki muradini nasip etsin inşallahMaşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede kısmet olsun inşallah
Evet canım 14. haftada daha kesin oluyormuş öyle diyorlar. Doktor bir dahaki gelişinde tekrar bakarız kesinleşir dedi bana, tam 14 hafta 3 günlük olcam o zamana. Hayırlısı bakalım. Benim ikinci çocuk canımBenim haftaya devlette randevum var 14+2 oluyorum 14 te daha kesin oluyormus değilmi senin ilk cocukmu
Senin az kalmış devlete gitmene ne güzelBenim haftaya devlette randevum var 14+2 oluyorum 14 te daha kesin oluyormus değilmi senin ilk cocukmu
Hareketlerini hissediyormusunEvet canım 14. haftada daha kesin oluyormuş öyle diyorlar. Doktor bir dahaki gelişinde tekrar bakarız kesinleşir dedi bana, tam 14 hafta 3 günlük olcam o zamana. Hayırlısı bakalım. Benim ikinci çocuk canım
Çok fazla hissedemiyorum canım. Ara sıra kıpırdama oluyor gibi oluyor o da kısa sürüyor. Sen hissediyor musun hareketleriniHareketlerini hissediyormusun
Herkese merhaba. Bugun ilk kontrolümüze gittik. Malesef durum pek ic acici degil moralim cok bozuk cok agladim. Normalde 6+6 haftalik olmasi gerekirdi 4+4 dedi. Kese düzensizliği ve kanama alani var dedi. Kanaman olabilir dedi. Ben kalp atisini duymayi bebişimi gormeyi umit ederken bunlarla karsilastim takip edilecek durum. Bu konuda bilgisi olan veya ayni durumu yaşayan arkadaslardan tecrubelerini paylasmalarini isterim.
Merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördükçok şükür
Amiiinn cnm inşallahAmin inşallah canim Rabbim hepimizin muradini nasip etsin inşallah
Rabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin insallahMerhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördükçok şükür
Amin inşallah Rabbim hepimizin muradlarini nasip eylesin inşallah çok teşekkür ederimRabbim saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?