Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördük çok şükür
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede kısmet olsun inşallah

Ay o günler hiç geçmek bilmez
Doktor erkeğe benziyor dedi ama net sonucu öğrenmeden içim rahat etmicek. 14 hafta 3 günlük olunca tekrar doktora gitcem o zaman netleşcek Allahın izniyle. Uyuyamıyom meraktan ya. Allah seninde gönlündekini versin canım:)

Benim haftaya devlette randevum var 14+2 oluyorum 14 te daha kesin oluyormus değilmi senin ilk cocukmu

Benim haftaya devlette randevum var 14+2 oluyorum 14 te daha kesin oluyormus değilmi senin ilk cocukmu
Evet canım 14. haftada daha kesin oluyormuş öyle diyorlar. Doktor bir dahaki gelişinde tekrar bakarız kesinleşir dedi bana, tam 14 hafta 3 günlük olcam o zamana. Hayırlısı bakalım. Benim ikinci çocuk canım

Evet canım 14. haftada daha kesin oluyormuş öyle diyorlar. Doktor bir dahaki gelişinde tekrar bakarız kesinleşir dedi bana, tam 14 hafta 3 günlük olcam o zamana. Hayırlısı bakalım. Benim ikinci çocuk canım
Hareketlerini hissediyormusun

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN

Merhaba arkadaşlar benimde bugün kontrolum vardi yüzü koyundu goremedik sonra çıktım 2 çikolata yedim tekrar baktı doktorum dönmüştü pipisini gördük çok şükür

ÇOK sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…