- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.261
Tebrik ederim canım Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin inşallah sende benim gibi regl bitiminde kalmissin :)ben 16 haftalik hamileyim doktora dün gittim erkek olduğunu öğrendim şimdi asıl tüyolar gelince
adet bitimi ilişki oldu bende
sık ilişki olmasin 5 gün arayla
ilk önce organzm kadin sonra ardından es
ilişki sonrası hemen saga dönün
2 saat yataktan kalmayın
benim 1 kızım var kızımda bunların tersi bende boyle oldu ama erkek annelerde böyle olmus
Ay canım benim saklamak nedir bu şekilde senin daha çok kirilacagini dusunmemislermi yazık Rabbim inşallah sanada tez zamanda bir erkek evlat nasip etsin inşallahBenim eltimde hamile cnm ve benden sakladilar hamisligini ve oglu olacagini snakim ben wlelrinden alcam rabbim.nasip etmis olmus yani sana veren birgunde bize verir insLaalh hazinede bol rabbimim
Canim elifemarkadasimiz eczaneden almış ıngiliz karbonat sanırım 1 5 litre suya küçük paket koymuş bir gunde içmiş ph ne kadar yükseliyor bilmiyorum elifemesor istersen keçi boynuzu özü tarifi nasıl oluyor onu bilmiyorum ama hazır satilanlar vardır canim bide biokadin fitil varmış onuda kullanan olmuştuSaol canim insallah Allah razi olsun hepimize saglikli hayirli oglanlar nasip etsin insallah. Esim sut ve sut urunleri tuketmez zaten alkali suya da basladik günlük 2 ser soda 2 ser muz tuketiyoruz tuzlu kuruyemis et falan tuketmeye çalışıyoruz. Keci boynuzu suyu hazir mi alayim bide karbonatli suyu 1 lt ne kadar dokeyim ph kaca yükseliyor biliyormusunuz. Benim ictigim su ph 8.30 daha yuksek olursa karbonatli iceyim
Insallah bu sene bizde burdan oglumuz oluyor haberini veririz
Inşallah canim inşallah benim de 3 kızım var inanirmisin daha bi kötü lafını duymadım kendisi çok inanclidir senin kaç kızın varHic takma canim stres yapma ben hamileyken de kayinvalidem bana kiz hamileligi nasıl olur hic bilmem demişti esimgil 2 erkek kardesler bizde 3 kiziz her firsatta laf sokar etrafim kizla doldu diye
Evet canım dediğin gibi orda amaç ph değil aslında sodyumu arttırmak. Ben eşime birşey kullanmadım kullanan arkadaşlardan hatırlıyorum.yapılabilirse keciboynuzunun kendisini alıp çay gibi demleyip hergün bir çay bardağı eşinin içmesi spermlerin hareketini arttırıyor ıbrahim saracoglunun tarifinde öyle.Canim elifemarkadasimiz eczaneden almış ıngiliz karbonat sanırım 1 5 litre suya küçük paket koymuş bir gunde içmiş ph ne kadar yükseliyor bilmiyorum elifemesor istersen keçi boynuzu özü tarifi nasıl oluyor onu bilmiyorum ama hazır satilanlar vardır canim bide biokadin fitil varmış onuda kullanan olmuştu
Ay yaa cok üzüldüm ınsallah geç döllenmedir ve kan temızlenır hemen kötü dusunmeyelım de Allah yar ve. Yardımcısı olsun ınsallah. Ban genelde 2 gün oluyor ceza canım bende sık sık banlandıgım ıcın ogrendım artık :)Hoşgeldin canım kendi adıma iyi çok şükür sen nasılsın.gecemavisimin kesesi beklenen haftaya göre küçük ve çevresinde kanama alanı var demiş doktor 1 hafta bekleyelim demiş morali ister istemez bozuktu.birde yokgibiyim ile istenmeyen mesajlasmalar oldu ikiside ceza aldı kaç güne acilirr acaba.Hayırlı güzel haberlerini alırız ınş Allah in izniyle
1 kizim var canim benimki malesef benimki oyle değil bencil bi insanInşallah canim inşallah benim de 3 kızım var inanirmisin daha bi kötü lafını duymadım kendisi çok inanclidir senin kaç kızın var
Tamam canim baktim simdi mesajlara ben marketten aldığım toz sodayi dokup icmistim bi kac kere eczaneye gidince ingiliz karbonati alayim. Biofitili arastirdim onuda alicam ama kullanabilirmiyim bilmiyomCanim elifemarkadasimiz eczaneden almış ıngiliz karbonat sanırım 1 5 litre suya küçük paket koymuş bir gunde içmiş ph ne kadar yükseliyor bilmiyorum elifemesor istersen keçi boynuzu özü tarifi nasıl oluyor onu bilmiyorum ama hazır satilanlar vardır canim bide biokadin fitil varmış onuda kullanan olmuştu
Ay yaa cok üzüldüm ınsallah geç döllenmedir ve kan temızlenır hemen kötü dusunmeyelım de Allah yar ve. Yardımcısı olsun ınsallah. Ban genelde 2 gün oluyor ceza canım bende sık sık banlandıgım ıcın ogrendım artık :)
Sağol. Canım Allah razı olsun.Başınız saolsun cnm. Allah rahmet eylesin. Kızına da çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.
Kuzumm bas sağlığı dılemısler sana neden ki yakınınızı mı kaybettiniz ?Sağol. Canım Allah razı olsun.
Canım bısey sorcam sana. Benım ayrıntılı ultrason icin haftam geldi. Ilk kızım da hastanede perınatolog vardı o bakmıştı cok güzel bı sekılde. Şimdi ki hastanede perınatolog yokmuş radyoloji doktoru bakıyormuş. Kafam karıştı napmalıyım? Arada fark var mı radyoloji ve perınatolog arasında. Bu radyolojı doktorunu tanıyorum iyi bı doktor ama bılemedimtecrubeliyim diyorsun ınş güzel haberlerini alırız
Evet canım babanemi kaybettik .Kuzumm bas sağlığı dılemısler sana neden ki yakınınızı mı kaybettiniz ?
Ay kuzum benim basınız sagolsun Allah sabır versin sizlere insallahEvet canım babanemi kaybettik .
Sağol Canım Allah razi olsun.Ay kuzum benim basınız sagolsun Allah sabır versin sizlere insallah
Canım eşim pek istekli değil nasıl öne çekerim bilmiyorum ki bende hayırlısı bakalım yoksa çok özeniyorum sizlereCok şükür 2 gündür iyiyiz canım. Diş çıkarıyordu mahfetmıstı beni 2 haftadır sımdı bıraz bıraz toparlıyor. Naz canım okudum üstte mesajını da bence Eylül'e kadar bekleme. Bak o zamana doğmuş olur nerdeyse çocuğun. Bence daha fazla zaman gecmesın sonra KESK'e bı kaç ay önce yapsaydım dersin :) doğana kadar ufak kızın 5 olur bence o kadar ara verme
Benim de Canım sikkin.dun Kayinvalidem in günü vardı. Herkes hayırlı olsun bebeğin vs tebrik ediyor. Teyze nin biri kalktı bana oğlanı bulana kadar doğur annen gibi 3-4 kız hahahhah dedi. Acayip bozulduk kayinvalidemin 3 kızı var 4. Benim Esim. Sadece hayırlısı dedim kalktım yanlarına da bi daha girmedim. Bide övünüyo kızının iki oglu varmış kız olacağını bilse dogururmus.
Böyle laf söyleyenlere bi tane çakasim geliyor.
ben 16 haftalik hamileyim doktora dün gittim erkek olduğunu öğrendim şimdi asıl tüyolar gelince
adet bitimi ilişki oldu bende
sık ilişki olmasin 5 gün arayla
ilk önce organzm kadin sonra ardından es
ilişki sonrası hemen saga dönün
2 saat yataktan kalmayın
benim 1 kızım var kızımda bunların tersi bende boyle oldu ama erkek annelerde böyle olmus
Ay yaa cok üzüldüm ınsallah geç döllenmedir ve kan temızlenır hemen kötü dusunmeyelım de Allah yar ve. Yardımcısı olsun ınsallah. Ban genelde 2 gün oluyor ceza canım bende sık sık banlandıgım ıcın ogrendım artık :)
Evet canım babanemi kaybettik .
Yaa valla bende neden banlandıgımı bılmıyorum hakaretsiz ufak bı tartışmaya daha girsem hop başlanmışımCanım eşim pek istekli değil nasıl öne çekerim bilmiyorum ki bende hayırlısı bakalım yoksa çok özeniyorum sizlere
Bana da hep öyle diyorlar doğuracak mısın sen oğlanı bulana kadar doğurursun gibi abzurt laflarAllah en güzelini bilir deyip geçiyorum bende
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sen niye banlanıyorsun ki canım?
Allah tahsiratını affetsin inşallah Allah sabır versin canım
Canım bısey sorcam sana. Benım ayrıntılı ultrason icin haftam geldi. Ilk kızım da hastanede perınatolog vardı o bakmıştı cok güzel bı sekılde. Şimdi ki hastanede perınatolog yokmuş radyoloji doktoru bakıyormuş. Kafam karıştı napmalıyım? Arada fark var mı radyoloji ve perınatolog arasında. Bu radyolojı doktorunu tanıyorum iyi bı doktor ama bılemedim
İnsallah canım :) kız sen doğurmadın mı hala :)Ankarada detaylı ultrason konusunda one çıkan isimlerden biri radyolog ki ben de ona yaptırdım çok memnun kaldım. Bence hiç kafanı bulandirma doktor da iyiymis güzelce inceler bebegini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?