Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tebrik ederim canım Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin inşallah sende benim gibi regl bitiminde kalmissin :)

Benim eltimde hamile cnm ve benden sakladilar hamisligini ve oglu olacagini snakim ben wlelrinden alcam rabbim.nasip etmis olmus yani sana veren birgunde bize verir insLaalh hazinede bol rabbimim
Ay canım benim saklamak nedir bu şekilde senin daha çok kirilacagini dusunmemislermi yazık Rabbim inşallah sanada tez zamanda bir erkek evlat nasip etsin inşallah

Canim elifemarkadasimiz eczaneden almış ıngiliz karbonat sanırım 1 5 litre suya küçük paket koymuş bir gunde içmiş ph ne kadar yükseliyor bilmiyorum elifemesor istersen keçi boynuzu özü tarifi nasıl oluyor onu bilmiyorum ama hazır satilanlar vardır canim bide biokadin fitil varmış onuda kullanan olmuştu

Insallah bu sene bizde burdan oglumuz oluyor haberini veririz
Hic takma canim stres yapma ben hamileyken de kayinvalidem bana kiz hamileligi nasıl olur hic bilmem demişti esimgil 2 erkek kardesler bizde 3 kiziz her firsatta laf sokar etrafim kizla doldu diye
Inşallah canim inşallah benim de 3 kızım var inanirmisin daha bi kötü lafını duymadım kendisi çok inanclidir senin kaç kızın var

Evet canım dediğin gibi orda amaç ph değil aslında sodyumu arttırmak. Ben eşime birşey kullanmadım kullanan arkadaşlardan hatırlıyorum.yapılabilirse keciboynuzunun kendisini alıp çay gibi demleyip hergün bir çay bardağı eşinin içmesi spermlerin hareketini arttırıyor ıbrahim saracoglunun tarifinde öyle.
Biokadin fitilde eğer bir mantar bir enfeksiyon varsa onu iyileştirmek amaçlı çünkü mantar veya enfeksiyon varsa vajina içi daha asidik olmuş olucak buda spermlerin ölmesine sebep oluyor.bende almıştım ama unutuyordum çok kullanamadım 6-7 tane kullanmisimdir gerisi dolapta duruyor hala.gece yatarken koyuyorsun sabah kalkiyorsun akıyor.

Ay yaa cok üzüldüm ınsallah geç döllenmedir ve kan temızlenır hemen kötü dusunmeyelım de Allah yar ve. Yardımcısı olsun ınsallah. Ban genelde 2 gün oluyor ceza canım bende sık sık banlandıgım ıcın ogrendım artık :)

Tamam canim baktim simdi mesajlara ben marketten aldığım toz sodayi dokup icmistim bi kac kere eczaneye gidince ingiliz karbonati alayim. Biofitili arastirdim onuda alicam ama kullanabilirmiyim bilmiyom

tecrubeliyim diyorsun ınş güzel haberlerini alırız

tecrubeliyim diyorsun ınş güzel haberlerini alırız
Canım bısey sorcam sana. Benım ayrıntılı ultrason icin haftam geldi. Ilk kızım da hastanede perınatolog vardı o bakmıştı cok güzel bı sekılde. Şimdi ki hastanede perınatolog yokmuş radyoloji doktoru bakıyormuş. Kafam karıştı napmalıyım? Arada fark var mı radyoloji ve perınatolog arasında. Bu radyolojı doktorunu tanıyorum iyi bı doktor ama bılemedim

Canım eşim pek istekli değil nasıl öne çekerim bilmiyorum ki bende hayırlısı bakalım yoksa çok özeniyorum sizlere

Bana da hep öyle diyorlar doğuracak mısın sen oğlanı bulana kadar doğurursun gibi abzurt laflar Allah en güzelini bilir deyip geçiyorum bende

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sen niye banlanıyorsun ki canım?
Evet canım babanemi kaybettik .

Allah tahsiratını affetsin inşallah Allah sabır versin canım

Yaa valla bende neden banlandıgımı bılmıyorum hakaretsiz ufak bı tartışmaya daha girsem hop başlanmışım

Ankarada detaylı ultrason konusunda one çıkan isimlerden biri radyolog ki ben de ona yaptırdım çok memnun kaldım. Bence hiç kafanı bulandirma doktor da iyiymis güzelce inceler bebegini:)

Ankarada detaylı ultrason konusunda one çıkan isimlerden biri radyolog ki ben de ona yaptırdım çok memnun kaldım. Bence hiç kafanı bulandirma doktor da iyiymis güzelce inceler bebegini:)
İnsallah canım :) kız sen doğurmadın mı hala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…